Skip to Content

Tror på ett riksdagsinträde. Alternativ för Sveriges parti­ledare Gustav Kasselstrand (till vänster) tror att partiet har lika stora chanser att komma in i Riksdagen som exempelvis Miljöpartiet och Centerpartiet. Här intervjuas Kasselstrand och Ahl i Riksdagen. Foto: Nya Tider
INRIKES

Riksdagsledamoten Jeff Ahl efter partibytet till Alternativ för Sverige: ”Sverigedemokraterna har svikit sina väljare”

PappersupplaganNya Tider v. 14

Riksdagsledamoten Jeff Ahl anser att Alternativ för Sverige är vad som behövs för att vända den negativa utvecklingen i Sverige. Politikern väljer därför att lämna Sverigedemokraterna och företräda AfS, som han tror har goda chanser att komma in i riksdagen redan i september. Ahl säger att Sverigedemokraterna har försökt närma sig Moderaterna till den grad att partiet har lyckats förhandla bort det som gjorde dem värda att röstas på från början.

Publicerad: 4 april, 2018, 14:42

 • Svenska

Läs även

Jeff Ahl, 31, är det senaste nyförvärvet för Alternativ för Sverige (AfS). Tidigare har Olle Felten (SD) meddelat att han byter parti till AfS. Ahl bor i Boden och är i dag andre vice ordförande för SD i länet. Han lämnar nu partiet och meddelade redan i början av året att han inte ställer upp för omval till riksdagen för Sverigedemokraterna.

Jeff Ahl har hittills suttit som suppleant i Utrikesutskottet, EU-nämnden och Försvarsutskottet för Sverigedemokraterna. Han meddelar att han tänker behålla dessa uppdrag och i stället företräda AfS.

Den 27 mars kallade Olle Felten till en presskonferens där Jeff Ahl närvarade. Där berättade Ahl att den politik som Sverigedemokraterna för nu inte är den politik som väljarna röstade på, och att han därför väljer att lämna partiet. Han menar att SD inte har vad som krävs för att rädda Sverige.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Sanna Hill

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Perq Elest

  Synd att det enda moståndet mot landsförrädarna splittras. Det viktigaste av allt är att hålla de som sitter i regering nu och de andra som lät det hända från så mycket makt som möjligt. Det blir svårare nu vilket man tydligen har missat.

  Sveriges politiker anser att folk från 3:e världen som aldrig gjort något för Sverige och aldrig kommer att göra är viktigare än de som arbetat hårt hela sitt liv med höga skatter till landet.

  På detta försvara och blunda för den grova brottlisghet dessa varelser utför på Sveriges befolkning. De som anser att de skall skickas ut anmäls för rasism. Detta medför att demokratiska regler har satts åt sidan och att omdelbart grovt våld som försvar är det som återstår. Detta är inte bra om man vill leva i fred vilket vi Svenskar vill. Annat med de som kommit hit då de är vana vid krig. Utfallet här visar ju på att det är problemen som kommer hit.

  De styrande politiker som satsar folkets pengar på människor utanför landet inklusive slussar hit mängder av slödder bör rimligtvis stämmas för landsförrderi. Vad kan det annars kallas för?
  Rumänien och Bulgarien bör petas från EU då deras medborgare har invaderat Sverige som smutsiga tiggare.

 • lisa a

  Vi har väldigt mycket gängvåldtäkter idag men vi har också ett helt nytt gäng med nya maträtter. Angående det berikande kulturutbytet.

 • samuelafugglas

  Hur kan Jimmy och Sverige Demokraterna sälja sin själ till socialisterna?

 • lisa a

  Lyssna på youtube Douglas Murray; Brings America A Very Real Warning “Great Speech”

 • lisa a

  Läs Douglas Murray en utav västerlandets viktigaste tänkare i denna stund av stor kris.

 • lisa a

  Om ni konservativa ska vinna handlar det inte om att klicka mindre på youtube, det handlar om att ni klickar en miljon gånger var! Då kan ingen sosse myndighet hetsa efter er! De har ingen tid. Självcensur är den värsta lösningen för Sverige. Klicka på Saga klicka les Brigandes…klicka på allt konservativt ni ser och kväv censuren i dess linda!

 • lisa a

  Kanske kan svensken ha sådana där valkrokar som dom slog ihjäl sälungar med för att freda oss emot mass våldtäkter? Fast iofs var det en väldigt blodig historia. Men alla slag är iofs blodiga.

Alexander Bard lämnar MED

INRIKESDen frispråkige liberalkonservative debattören lämnade Medborgerlig Samling efter att under en tid ha upplevt att MED blivit allt ängsligare. Bards kritik går bland annat ut på att hanteringen av Katerina Janouch och utvecklandet av en ekonomisk politik präglats av ängslighet.

Ordkrig inför EU:s budgetbeslut – Kommissionen tonar ned avgiftshöjningarnas betydelse

ANALYSEU:s budget är en snårig historia, som växer snabbare än inflationen i takt med EU:s ökande ambitioner. Utgiftsbudgeten för EU ökar mellan 2019 och 2020 med nästan två gånger mer än inflationen. Samtidigt genomför Kommissionen en aggressiv kampanj kring bilden av medlemsländernas nytta med EU:s inre marknad. Syftet är att motivera högre medlemsavgifter. Sveriges avgift föreslås öka med 48,5 procent mellan 2018 och 2021.

Försvaret rustar upp – jägarregementet K 4 kan återupprättas

INRIKESNästa år fattas det stora Försvarsbeslut 2020. Arbetet har förberetts i flera år i Försvarsberedningen, som i våras överlämnade sin slutrapport till regeringen. Nu har även Försvarsmakten yttrat sig om rapporten. Allt pekar på att det blir en upprustning, vilket vore första gången på decennier. Bland annat föreslås Amfibieregementet i Göteborg och K 4 Arvidsjaur återetableras. Nya Tider har talat med försvarspolitikerna Roger Richthoff (SD) och Mikael Jansson (AfS).

Paneldebatt om alternativmedia

Paneldiskussion om alternativmedia och dess roll i Sverige. Medverkande: Torbjörn Sassersson (Newsvoice), Jonas Nilsson (Palaestra media), Mikael Willgert (Swebbtv), Lennart Matikainen (debattör) och Vávra Suk (Nya Tider).

Mördade Emilia Lundberg var prostituerad man

Emilia Lundberg, 20, som varit försvunnen i en vecka och hittades död igår, var egentligen en transsexuell man som tidigare hette Emil Lundberg och var prostituerad. Nu har en jämnårig man på sannolika skäl misstänkt för mordet. Inte ens polisen har velat använda sig av offrets juridiska kön i sina pressmeddelanden och blir besvärade när vi ställer frågor till dem om detta.

Sverige åter i fokus: Våldsvåg med politiska följder

INRIKESI senaste nummer av den invandringskritiska veckotidningen National-Zeitung ägnas en hel sida åt situationen i Sverige. Det handlar inte om elaka formuleringar skrivna av bittra motståndare utan om en förvåning att ingenting görs och en frustration å de arma människorna, fotfolkets, vägnar. De arma människorna, det vill säga de som bor i så kallade utsatta områden har ingen att vända sig till.

SD klar vinnare i SCB:s partisympatiundersökning

INRIKESSverigedemokraterna får ett rekordstort stöd i den senaste väljarundersökningen från Statistiska centralbyrån, den högsta siffran som någonsin uppmätts för partiet i motsvarande undersökningar från SCB. Socialdemokraterna sjunker däremot som en sten och får till och med sämre siffror än vad som kunde noteras under kristiden med Håkan Juholt som partiledare.

Polisens nya insikt: Bilder på gärningsmän gör att de kan identifieras av allmänheten

INRIKESUnder hösten har flera gärningsmän identifierats av allmänheten efter att polisen lagt ut efterlysningar på sin hemsida. Nu tänker polisen öka användningen av detta arbetssätt – något som allmänhet och alternativmedier krävt under en längre tid.

Gå till arkivet

Send this to a friend