Skip to Content

Tror på ett riksdagsinträde. Alternativ för Sveriges parti­ledare Gustav Kasselstrand (till vänster) tror att partiet har lika stora chanser att komma in i Riksdagen som exempelvis Miljöpartiet och Centerpartiet. Här intervjuas Kasselstrand och Ahl i Riksdagen. Foto: Nya Tider
INRIKES

Riksdagsledamoten Jeff Ahl efter partibytet till Alternativ för Sverige: ”Sverigedemokraterna har svikit sina väljare”

PappersupplaganNya Tider v. 14

Riksdagsledamoten Jeff Ahl anser att Alternativ för Sverige är vad som behövs för att vända den negativa utvecklingen i Sverige. Politikern väljer därför att lämna Sverigedemokraterna och företräda AfS, som han tror har goda chanser att komma in i riksdagen redan i september. Ahl säger att Sverigedemokraterna har försökt närma sig Moderaterna till den grad att partiet har lyckats förhandla bort det som gjorde dem värda att röstas på från början.

Publicerad: 4 april, 2018, 14:42

 • Svenska

Läs även

Jeff Ahl, 31, är det senaste nyförvärvet för Alternativ för Sverige (AfS). Tidigare har Olle Felten (SD) meddelat att han byter parti till AfS. Ahl bor i Boden och är i dag andre vice ordförande för SD i länet. Han lämnar nu partiet och meddelade redan i början av året att han inte ställer upp för omval till riksdagen för Sverigedemokraterna.

Jeff Ahl har hittills suttit som suppleant i Utrikesutskottet, EU-nämnden och Försvarsutskottet för Sverigedemokraterna. Han meddelar att han tänker behålla dessa uppdrag och i stället företräda AfS.

Den 27 mars kallade Olle Felten till en presskonferens där Jeff Ahl närvarade. Där berättade Ahl att den politik som Sverigedemokraterna för nu inte är den politik som väljarna röstade på, och att han därför väljer att lämna partiet. Han menar att SD inte har vad som krävs för att rädda Sverige.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Sanna Hill

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Perq Elest

  Synd att det enda moståndet mot landsförrädarna splittras. Det viktigaste av allt är att hålla de som sitter i regering nu och de andra som lät det hända från så mycket makt som möjligt. Det blir svårare nu vilket man tydligen har missat.

  Sveriges politiker anser att folk från 3:e världen som aldrig gjort något för Sverige och aldrig kommer att göra är viktigare än de som arbetat hårt hela sitt liv med höga skatter till landet.

  På detta försvara och blunda för den grova brottlisghet dessa varelser utför på Sveriges befolkning. De som anser att de skall skickas ut anmäls för rasism. Detta medför att demokratiska regler har satts åt sidan och att omdelbart grovt våld som försvar är det som återstår. Detta är inte bra om man vill leva i fred vilket vi Svenskar vill. Annat med de som kommit hit då de är vana vid krig. Utfallet här visar ju på att det är problemen som kommer hit.

  De styrande politiker som satsar folkets pengar på människor utanför landet inklusive slussar hit mängder av slödder bör rimligtvis stämmas för landsförrderi. Vad kan det annars kallas för?
  Rumänien och Bulgarien bör petas från EU då deras medborgare har invaderat Sverige som smutsiga tiggare.

 • lisa a

  Vi har väldigt mycket gängvåldtäkter idag men vi har också ett helt nytt gäng med nya maträtter. Angående det berikande kulturutbytet.

 • samuelafugglas

  Hur kan Jimmy och Sverige Demokraterna sälja sin själ till socialisterna?

 • lisa a

  Lyssna på youtube Douglas Murray; Brings America A Very Real Warning “Great Speech”

 • lisa a

  Läs Douglas Murray en utav västerlandets viktigaste tänkare i denna stund av stor kris.

 • lisa a

  Om ni konservativa ska vinna handlar det inte om att klicka mindre på youtube, det handlar om att ni klickar en miljon gånger var! Då kan ingen sosse myndighet hetsa efter er! De har ingen tid. Självcensur är den värsta lösningen för Sverige. Klicka på Saga klicka les Brigandes…klicka på allt konservativt ni ser och kväv censuren i dess linda!

 • lisa a

  Kanske kan svensken ha sådana där valkrokar som dom slog ihjäl sälungar med för att freda oss emot mass våldtäkter? Fast iofs var det en väldigt blodig historia. Men alla slag är iofs blodiga.

Gymnasielags-afghan tafsade på flickor i badhuset

INRIKESNoorallah Sanjar fick tillstånd att stanna i Sverige genom den kontroversiella gymnasielagen som drevs igenom förra året. Samtidigt hängde han på Gustavsviksbadet i Örebro där han tafsade på flickor i nedre tonåren.

2 miljoner utrikesfödda i Sverige – etniska svenskar blir snart minoritet

INRIKESEnligt SCB har mängden utrikesfödda nu nått drygt 2 miljoner och det demografiska skiftet – där etniska svenskar utgör en allt mindre del av befolkningen – fortgår med oförminskad takt. Över en tredjedel av Sveriges befolkning är nu av annat ursprung än majoritetsbefolkningen. Slutresultatet av en fortsatt invandring blir att de etniska svenskarna till slut blir en minoritet i sitt eget land, och det är något som sker inom bara några decennier visar flera rapporter.

Stor risk för ekonomisk brottslighet i bostadsrättsföreningar

ANALYSI efterspelet till några uppmärksammade bedrägerier mot bostadsrättsföreningar har Fastighetsägarna låtit Sweco genomföra en undersökning av hur utsatta bostadsrättsföreningar i allmänhet är för ekonomisk brottslighet. Resultatet av undersökningen, som presenterades i en rapport den 1 oktober i år, visar att risken för att utsättas för bedrägerier är mycket stor. Stora brister i den ekonomiska förvaltningen, dålig styrning och bristande engagemang från medlemmarna anges som viktiga riskmoment.

Feministen Victoria Kawesa dömd för misshandel

INRIKESInte hjälpte det att Victoria Kawesa, 44, anlitade den före detta justitieministern Thomas Bodström som försvarsadvokat. Hon dömdes till ansvar för misshandel även i hovrätten. Straffet blir villkorlig dom och dagsböter.

Samhällskritisk akademiker frihetsberövad av över tio poliser

Det fattades inga polisiära resurser när Stockholmspolisen frihetsberövade, kroppsvisiterade, och i ilfart förde bort den flerfaldigt examinerade akademikern och samhällskritikern Bilyana Martinovski från Arlanda flygplats. Orsaken? Hon var misstänkt för förtal av Kajsa Klein på #jagärhär, men det fick hon inte reda på förrän flera timmar senare.

Göteborgs rånvåg – senaste offret tolv år gammal

INRIKESVarje månad utförs i Göteborg i genomsnitt över 30 personrån, där vanligen både gärningsmän och offer är unga. Hot och våld utövas vid dessa attacker, men bytena begränsar sig till mobiltelefoner och jackor. ”Under ett par års tid har vi haft en ganska kraftig ökning, och det fortsätter”, säger en polischef till Nya Tider.

Rasismen mot vita markägare i Sydafrika tas upp i Sveriges riksdag

INRIKESDen allt mer trängande situationen för vita markägare i Sydafrika kommer att tas upp i Sveriges riksdag. Detta sedan Roger Richtoff och Björn Söder från Sverigedemokraterna uppmärksammat frågan i en fristående motion. Nu vill de att den svenska regeringen agerar för att förmå Sydafrikas regering att stoppa planerna på rasistisk mark­expropriation. Richtoff säger till Nya Tider att motionen är ett sätt att uppmärksamma frågan.

Astrid Lindgrens värld söker barnskådespelare – efterfrågar särskilt ickesvenskar

Inför säsongen år 2020 söker Astrid Lindgrens värld i Vimmerby nya barnskådespelare. I jobbannonsen efterfrågar man särskilt ickesvenska barn som kan ”berika verksamheten” med etnisk och kulturell mångfald. När Nya Tider vill ställa frågor till ansvariga vid temaparken tycks ledningen ha fått kalla fötter och vill inte kommentera jobbannonsen över huvud taget. Diskrimineringsombudsmannen menar dock att detta skulle kunna vara fråga om möjlig diskriminering av svenskar.

Gå till arkivet

Send this to a friend