Skip to Content

SVERIGEDEMOKRATERNA släppte nyligen sin valplattform för 2018. Foto: Nya Tider
INRIKES

SD: Stoppa allt asylmottagande

PappersupplaganNya Tider v. 08

Sverigedemokraterna har nu släppt ett dokument med 20 avsnitt som belyser de frågor som utgör deras plattform för årets val. I stora stycken är det samma saker som man har sagt i åratal och som nu delvis antagits av både S och M, men det finns saker som gör att SD fortfarande är ett parti som sticker ut. En lång rad av förslagen syftar till att sätta svenskar först och en skepsis mot globalistisk politik är genomgående, men man säger inte nej till samarbeten. Ett totalt stopp för asylmottagande sätter dem dock i särklass bland partierna.

Publicerad: 21 februari, 2018, 18:23

 • Svenska

Läs även

Migrationspolitiken

”Förändra asyllagstiftningen så att Sverige endast ska ta emot asylsökande från våra grannländer och stoppa allt asylmottagande så länge Sveriges närområde är säkert.”

Den nya hårdare inställningen kommer i en tid då Sveriges mottagningssystem varit överbelastat av asylsökande och inte långt efter att Socialdemokraterne i Danmark gått ut med totalstopp för asylansökningar i Danmark. Istället vill SD satsa på att skicka hem så många som möjligt av alla de som egentligen inte har ett skyddsbehov. Detta skall göras med både piska och morot.

Mer resurser för att verkställa utvisningar utlovas, liksom åtgärder för att få folk att återvända frivilligt. Detta skall uppnås genom riktade utbildningar som kan vara till nytta i hemlandet, samt återvändarbidrag.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Per Björklund

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Bertil Andersson

  SD är det enda parti som verkligen värnar om Sverige och svenskarna. De andra partiernas “låtsas bry sig” hyckleri nu inför valet är bara äckligt att se.

 • Dacke

  Man tar sig för pannan hur det ö.h.t kan vara möjligt att passera 30-40 länder utan att begära asyl i det första land som är en regel? Nej! Huvudmålet är bidragslandet nr. 1 – Sverige “där mjölk och honung” står till förfogande inte bara för den asylsökande, utan även för resten av “familjen” som ibland kan vara flera 100?
  Vad som händer sedan i Sverige är att halvstolliga politiker sedan påstår att svenskarna lever allt längre så vi måste höja pensionsålder för att “rädda” välfärden. Förslaget är för tillfället 75 år men då det huvudsakligen är svenskar som bidrar med skatteintäkter, lär pensionsåldern höjas i takt med mottagandet av bidragstagare. Vän av ordning protesterar säkert och menar att många av invandrarna arbetar. Då infinner sig frågan hur många av dessa har skattefinansierade jobb, så i slutänden är det svensken som står för notan?
  Härom dagen anlände 3000 bidragstagare och de var säkert inte de sista som kom i år, så vi får bereda oss på ett nytt uttalande om att svenskarna lever allt längre, så vi är nödsakade att höja pensionsåldern till 80 år, för att “klara välfärden”? Våra svenska politiker har för vana att titt som tätt höja sina löner, medan man samtidigt sänker pensionerna och fattigpensionärerna blir fler för varje dag.

SKANDALVALET

INRIKESHot, våld, fusk och bristfälliga rutiner har kännetecknat valet. Redan innan valdagen strömmade rapporterna in och det har fortsatt ända till detta nummers pressläggning. Hela valsystemet får kritik av parlamentarikern och valobservatören Michael Aastrup Jensen och organisationen Swedish International Liberal Centre (Silc). Det misstänkta valfusket handlar om köp av röster, otillbörlig påverkan i vallokalerna och i ett icke bekräftat fall om bortslängda röster. Misstänkt ogiltiga röster har också hanterats felaktigt, vilket kan leda till omval i minst en valkrets.

Svenska medier: Därför tog vi bort Dalai Lama-nyheten

När Dalai Lama besökte Malmö samlades ett stort pressuppbåd för att höra människorättsaktivisten och fredspristagaren som länge varit hyllad i vänsterkretsar. Men när Dalai Lama fick frågan om svensk flyktingpolitik var hans åsikter motsatsen till vad som förespråkas från vänsterhåll. Till Nya Tider förklarar medierna varför de nu gömmer undan fredspristagarens oväntade åsikter om migranterna.

Martin Sellners budskap till svenskarna

Den välkände öterrikiske identitären Martin Sellners bok Identitär! har nu kommit på svenska. I denna video riktar han sig till den svenska publiken och berättar om Europas ödesstund.

Far till terroroffer anklagar politiker

TERRORISMStefan Åkerlund förlorade sin elvaåriga dotter vid terrordådet på Drottninggatan den 7 april förra året. I dag vill han genom ett debattinlägg i Expressen uppmärksamma att dådet inte ens skulle ha inträffat om den svenska staten hade sett till att migrationspolitik och utvisningar hanterats korrekt.

Vänsterdebattör lyfter gruppvåldets etniska aspekt

Debattören Malcom Kyeyune, som kallar sig själv kommunist, menar att gruppvåld följer en logik bortom sexuell tillfredsställelse, hämnd för personliga oförrätter eller en chans att komma över värdesaker. Istället ser han hur det snarare handlar om etniska grupper som konfronterar majoritetssamhället genom rena maktdemonstrationer, en utveckling som med fortsatt invandring endast kan förvärras.

Vänsterextremist döms för olaga hot mot Samhällsnytts redaktion

”Hela redaktionen borde få ett välförtjänt nackskott” skrev Axel Öhman på Twitter i mars. I inlägget hade han taggat journalisten Mattias Albinsson och ansvarig utgivare för Samhällsnytt (före detta Avpixlat), Mats Dagerlind. I tisdags föll domen i målet mot vänsterextremisten.

Genusdagis slänger barn-böcker om pojkar och flickor

INRIKESEtt genusdagis i Sydsverige slänger Astrid Lindgrens populära böcker om Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga. Detta rapporterar den kristna tidningen Världen Idag. Dessutom används ordet ”hen” flitigt på detta dagis och pojkar uppmanas att bära klänning.

Rumänsk tiggare våldtog kvinna

En rumänsk tiggare som uppehöll sig illegalt i Sverige har dömts för en våldtäkt i Bromma och för flera andra överfall på unga kvinnor i Stockholm. Han döms till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning och tio års utvisning.

Gå till arkivet