Skip to Content

SVERIGEDEMOKRATERNA släppte nyligen sin valplattform för 2018. Foto: Nya Tider
INRIKES

SD: Stoppa allt asylmottagande

PappersupplaganNya Tider v. 08

Sverigedemokraterna har nu släppt ett dokument med 20 avsnitt som belyser de frågor som utgör deras plattform för årets val. I stora stycken är det samma saker som man har sagt i åratal och som nu delvis antagits av både S och M, men det finns saker som gör att SD fortfarande är ett parti som sticker ut. En lång rad av förslagen syftar till att sätta svenskar först och en skepsis mot globalistisk politik är genomgående, men man säger inte nej till samarbeten. Ett totalt stopp för asylmottagande sätter dem dock i särklass bland partierna.

Publicerad: 21 februari, 2018, 18:23

 • Svenska

Läs även

Migrationspolitiken

”Förändra asyllagstiftningen så att Sverige endast ska ta emot asylsökande från våra grannländer och stoppa allt asylmottagande så länge Sveriges närområde är säkert.”

Den nya hårdare inställningen kommer i en tid då Sveriges mottagningssystem varit överbelastat av asylsökande och inte långt efter att Socialdemokraterne i Danmark gått ut med totalstopp för asylansökningar i Danmark. Istället vill SD satsa på att skicka hem så många som möjligt av alla de som egentligen inte har ett skyddsbehov. Detta skall göras med både piska och morot.

Mer resurser för att verkställa utvisningar utlovas, liksom åtgärder för att få folk att återvända frivilligt. Detta skall uppnås genom riktade utbildningar som kan vara till nytta i hemlandet, samt återvändarbidrag.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Per Björklund

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Bertil Andersson

  SD är det enda parti som verkligen värnar om Sverige och svenskarna. De andra partiernas “låtsas bry sig” hyckleri nu inför valet är bara äckligt att se.

 • Dacke

  Man tar sig för pannan hur det ö.h.t kan vara möjligt att passera 30-40 länder utan att begära asyl i det första land som är en regel? Nej! Huvudmålet är bidragslandet nr. 1 – Sverige “där mjölk och honung” står till förfogande inte bara för den asylsökande, utan även för resten av “familjen” som ibland kan vara flera 100?
  Vad som händer sedan i Sverige är att halvstolliga politiker sedan påstår att svenskarna lever allt längre så vi måste höja pensionsålder för att “rädda” välfärden. Förslaget är för tillfället 75 år men då det huvudsakligen är svenskar som bidrar med skatteintäkter, lär pensionsåldern höjas i takt med mottagandet av bidragstagare. Vän av ordning protesterar säkert och menar att många av invandrarna arbetar. Då infinner sig frågan hur många av dessa har skattefinansierade jobb, så i slutänden är det svensken som står för notan?
  Härom dagen anlände 3000 bidragstagare och de var säkert inte de sista som kom i år, så vi får bereda oss på ett nytt uttalande om att svenskarna lever allt längre, så vi är nödsakade att höja pensionsåldern till 80 år, för att “klara välfärden”? Våra svenska politiker har för vana att titt som tätt höja sina löner, medan man samtidigt sänker pensionerna och fattigpensionärerna blir fler för varje dag.

Metro snor Nya Tiders avslöjande:
Vad sysslar du med, Annica Ögren?

Den 13 juni avslöjade Nya Tider att den grovt kriminellt belastade kongolesen Paul Akofely har valts till ny ordförande i Djurgården Boxning. Vi kunde avslöja ingående detaljer om hur valberedningen kördes över på årsmötet, en ”kupp”, som en medlem uttryckte det. Nu har Metro plagierat Nya Tiders reportage, utan att nämna var uppgifterna kommer ifrån.

Några intryck från Järvaveckan

JÄRVAVECKANNya Tiders Åke Blomdahl besökte Järvaveckan - förortens motsvarighet till Almedalsveckan i Visby. I denna artikel får vi ta del av de intryck politikerveckan i Järva gjorde på vår utsände reporter, bland annat om den märkliga avsaknaden av EU-frågor hos samtliga politiska partier på plats.

Ulf Kristersson i Järva: ”Med fortsatt misslyckad integration kommer samhället glida isär på allvar.”

JÄRVAVECKANNya Tiders Åke Blomdahl besökte i förra veckan den så kallade Järvaveckan – stockholmsförortens motsvarighet till den mer berömda, och välbesökta, Almedalsveckan i Visby. I denna artikel får vi ett referat och en analys av Ulf Kristerssons (M) tal, torsdagen den 14 juni.

Kasselstrand: “Lagen om hets mot folkgrupp ska avskaffas”

TAL TILL NATIONEN I sitt "Tal till nationen" säger Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand att återvandringen är nyckeln till ett fungerande Sverige. Han säger även att svenskar inte ska straffas för att de säger sin mening, och att SVT och Sveriges Radio ska läggas ned eftersom de inte arbetar för svenskarnas intressen.

Miljontestamente till nationalister i fara − Stiftelsens pengar riskerar att plundras av affärsmän

INRIKESEn stiftelse med flera miljoner kronor ska hjälpa svenska nationalister att bekämpa propagandan i etablerad media. Nu riskerar den dock att plundras av affärsmän som inte bryr sig om Sveriges framtid.

Efter det folkliga motståndet: Eskilstuna vill införa tillståndsplikt för tiggeri

ESKILSTUNADen 14 juni genomfördes en omröstning i kommunfullmäktige i Eskilstuna om ett förslag om minskat tiggeri på stadens gator och torg. Förslaget som röstades igenom innebär att det kommer att krävas ett avgiftsbelagt tillstånd för ”passiv pengainsamling”. Tanken är att det skall vara svårt att få ett sådant tillstånd och den krångliga byråkratin skall på så vis göra det möjligt att kringgå överordnade instanser som vill hålla tiggeriet lagligt.

SSU-ledamot utesluts efter Nya Tiders avslöjande

Igår kunde Nya Tider berätta att en representant för SSU dömts för att ha förgripit sig sexuellt på en 13-årig elev på skolan där han praktiserade. I dag skriver SSU i ett e-brev till redaktionen att ett uteslutningsärende öppnats mot ledamoten.

Nya Tider avslöjar:
Djurgårdens nyvalde ordförande dömd för mordförsök på poliser

INRIKESPaul Akofely, medborgare i Kongo, valdes i maj till ordförande i Djurgården Boxning. Är han en bra förebild? Är han lämplig att inneha förtroendeuppdrag? Nya Tider har granskat den 41-årige kongolesen och vi kan avslöja varför boxnings-Sverige är skakat. Systemmedia har dock valt att tiga.

Gå till arkivet