Skip to Content

SVERIGEDEMOKRATERNA släppte nyligen sin valplattform för 2018. Foto: Nya Tider
INRIKES

SD: Stoppa allt asylmottagande

PappersupplaganNya Tider v. 08

Sverigedemokraterna har nu släppt ett dokument med 20 avsnitt som belyser de frågor som utgör deras plattform för årets val. I stora stycken är det samma saker som man har sagt i åratal och som nu delvis antagits av både S och M, men det finns saker som gör att SD fortfarande är ett parti som sticker ut. En lång rad av förslagen syftar till att sätta svenskar först och en skepsis mot globalistisk politik är genomgående, men man säger inte nej till samarbeten. Ett totalt stopp för asylmottagande sätter dem dock i särklass bland partierna.

Publicerad: 21 februari, 2018, 18:23

 • Svenska

Läs även

Migrationspolitiken

”Förändra asyllagstiftningen så att Sverige endast ska ta emot asylsökande från våra grannländer och stoppa allt asylmottagande så länge Sveriges närområde är säkert.”

Den nya hårdare inställningen kommer i en tid då Sveriges mottagningssystem varit överbelastat av asylsökande och inte långt efter att Socialdemokraterne i Danmark gått ut med totalstopp för asylansökningar i Danmark. Istället vill SD satsa på att skicka hem så många som möjligt av alla de som egentligen inte har ett skyddsbehov. Detta skall göras med både piska och morot.

Mer resurser för att verkställa utvisningar utlovas, liksom åtgärder för att få folk att återvända frivilligt. Detta skall uppnås genom riktade utbildningar som kan vara till nytta i hemlandet, samt återvändarbidrag.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Per Björklund

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Bertil Andersson

  SD är det enda parti som verkligen värnar om Sverige och svenskarna. De andra partiernas “låtsas bry sig” hyckleri nu inför valet är bara äckligt att se.

 • Dacke

  Man tar sig för pannan hur det ö.h.t kan vara möjligt att passera 30-40 länder utan att begära asyl i det första land som är en regel? Nej! Huvudmålet är bidragslandet nr. 1 – Sverige “där mjölk och honung” står till förfogande inte bara för den asylsökande, utan även för resten av “familjen” som ibland kan vara flera 100?
  Vad som händer sedan i Sverige är att halvstolliga politiker sedan påstår att svenskarna lever allt längre så vi måste höja pensionsålder för att “rädda” välfärden. Förslaget är för tillfället 75 år men då det huvudsakligen är svenskar som bidrar med skatteintäkter, lär pensionsåldern höjas i takt med mottagandet av bidragstagare. Vän av ordning protesterar säkert och menar att många av invandrarna arbetar. Då infinner sig frågan hur många av dessa har skattefinansierade jobb, så i slutänden är det svensken som står för notan?
  Härom dagen anlände 3000 bidragstagare och de var säkert inte de sista som kom i år, så vi får bereda oss på ett nytt uttalande om att svenskarna lever allt längre, så vi är nödsakade att höja pensionsåldern till 80 år, för att “klara välfärden”? Våra svenska politiker har för vana att titt som tätt höja sina löner, medan man samtidigt sänker pensionerna och fattigpensionärerna blir fler för varje dag.

Allt fler oskyldiga drabbas av gängvåld

INRIKESEnligt polisdokument som Metro säger sig ha tagit del av ökar risken för att oskyldiga ska skadas eller dödas i gängkriminellas skjutningar. Som förklaringar pekar polisen på ”unga män med dålig impulskontroll” och stor tillgång på illegala vapen. Sverige skiljer ut sig i förhållande till jämförbara länder, och antalet dödsskjutningar bland kriminella ökar från år till år.

Mer protester mot FN-avtal

Den 10 december skrev FN:s medlemsstater under ett avtal om globalt samarbete för att underlätta migration i Marrakech i Marocko: ”Global Compact on Safe, Orderly and Regular Migration”. Nya Tider rapporterade om demonstrationen mot avtalet på Mynttorget söndag 2/12. Demonstrationer har hållits också förra helgen. Lördag den 8 december var det mer än 500 samlade, och på söndagen den 3 december var det cirka 300. Många hade tagit på sig gula västar som en sympatiyttring med fransmännen som sedan veckor högljutt demonstrerat mot maktens arrogans i Paris.

”Kulturprofilen” Jean-Claude Arnault dömd i hovrätten

INRIKESJean-Claude Arnault har kal­lats ”den nittonde ledamoten i Akademin”. Nu kommer 72-åringen att få sitta på kriminalvårdsanstalt till maj 2020. Nya Tider var på plats under rättegången i Svea hovrätt i Stockholm.

Ny dom ger Nya Tider rätt

I samband med rapportering om muslimer som ockuperade ett klassrum i en skola i Västmanlands län, nekades Nya Tider av en kommunal handläggare att ta del av det material som tidningen efterfrågade för att kunna ge en fullständig bild av det inträffade. Nu får kommunen bakläxa i kammarrätten.

Över 80 procent som åtalas för fusk på högskoleprovet är invandrare

INRIKESEkobrottsmyndigheten kunde i våras slå till mot fem personer som organiserat ett omfattande fusk på högskoleprovet. Utöver dessa åtalas även 23 personer för att ha fuskat på provet. Nya Tider kan avslöja att över 80 procent av de misstänkta fuskarna är invandrare, medan de som ingick i ligan som organiserade fusket har svenska namn.

M-SD-KD-regering populäraste alternativ i Inizio-mätning

INRIKESAlternativet SD-M-KD är det populäraste regeringsalternativet bland de alternativ som Aftonbladet har låtit opinionsinstitutet Inizio fråga sina paneldeltagare om.

Video: Mikaela berättar om våldtäktsförsöket i Deje

Media och polis vägrade gå ut med signalement när Mikaela utsattes för ett våldtäktsförsök utanför asylboendet i Deje. Förövaren knivskar Mikaela och sparkade hennes valp hårt i magen, och när hon berättade för media om överfallet censurerade de konsekvent signalementet.

Mannen bakom påverkansoperationen Greta

Många har förvånats över att Malena Ernmans dotter Greta på kort tid har blivit internationellt ryktbar som talesperson för klimathotslobbyn. Nya Tider kan nu avslöja att det är resultatet av en påverkansoperation som leds av PR-experten Ingmar Rentzhog, med kopplingar till en rad propagandaorganisationer.

Gå till arkivet