Skip to Content

Tobias Andersson. Foto: Nya Tider
INRIKES

SD:s ungdomsförbund gör utspel om repatriering

PappersupplaganNya Tider v. 38

Ungsvenskarna gör ett oväntat utspel, där man kräver att moderpartiet inte bara skärper tonen i invandringspolitiken och slutar anpassa sig till de andra riksdagspartierna, utan faktiskt även börjar prata om att skicka hem många av dem som redan är här.

Publicerad: 20 september, 2017, 20:09

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Hank

  Äntligen en SD representant som får säga det vi andra blir hyschade när vi säger. Partiet är toppstyrt och det ser inte bra ut med de nya riksdagsmännen som utses genom dikret från politbyrån. Det börjar bli pinsamt faktiskt

 • RL, Vallentuna

  Jag tyckte det var synd att SD gjorde sig av med sitt gamla ungdomsförbund. Man måste hålla ihop i en så fientlig omvärld. Drev från Exp & AB etc. blir faktiskt bara problem om man låter det bli problem….
  Om man ignorerar mediadrev och inte ger respons i form av “undergivna hunden ” och viker ner sig hela tiden..så tröttnar dom.
  Nu känns det som att expo sätter agendan…typ ; KRIGSRUBRIKER ; SD ledamot hade Nazikontakter……och den som läser artikeln finner att Ledamoten Pontus i Lillköping har en mormor som haft en kort romans med Sven-Olof Lindholm 1962 .
  Expo, Exp; AB; SVT &Co är inte nöjda förrän SD lagts ner….SD kan aldrig stryka media tillräckligt medhårs…man kan aldrig utesluta tillräckligt många för att göra MSM media nöjda….man kan aldrig göra tillräckliga uttalanden om “antinazism” för att få guldstjärna.
  Nu försöker Åkesson springa före 7 klövern i krav på att förbjuda NMR -i förvissning om att det med nuvarande lagstiftning inte går.
  Om jag jämför med “arbetarrörelsen” så har S) inga problem med att hyra ut lokaler i ABF huset i Sthlm till olika revolutionära kommunister , och (S) undviker öppen konflikt utan nöjer sig med att konstatera att ” Vi har olika uppfattningar om bästa vägen till socialismen , vi i (S) har valt den reformistiska vägen med små steg ”
  Kommunister kan också lätt hoppa över till (S) och få bra jobb… till exempel ;Marita Ulvskog och massor av andra..
  Nationellt sinnade Svenskar måste sluta hacka på varandra inbördes..

 • buscador

  Varför denna massinvandring från Afrika där de som “flyr” har en långt ljusare framtid med lite vilja än vad de kan få inom EU.
  Surfa runt lite på siter från den kontinenten och se vad som händer där, så varför ge bidrag till välfärdsmigranter när det finns hur mycket jobb som helst i Afrika med lite utbildning som läskunnighet. Se som exempel själv:
  http://www.ftwonline.co.za/knowledge/article/126104/Spotlight-on-the-North-South-Corridor

Förnedringsrån mot 18-årig svensk

INRIKESLiam, 18, överfölls av två afrikaner när han var på väg från jobbet. De tvingade honom att följa med dem i två timmar för att försöka ta ut pengar åt dem. Sedan misshandlade de honom brutalt, urinerade på honom och tvingade honom att klä av sig naken medan de kallade honom ”vidrig svenne”. De filmade övergreppet och spred det själva på Snapchat.

Kommuner som knäckts av asylinvandringen vädjar till staten om hjälp

INRIKESMånga kommuner drabbas fortfarande hårt av det omfattande asyl- och anhöriginflöde som bedrivits på riksnivå, inte minst i form av skenande kostnader för försörjningsstöd. Kommunerna har slagit larm flera gånger, och ett utvalt antal bjöds nyligen in till ett samtal om situationen med civilminister Lena Micko (S). Till Nya Tider säger dock civilministerns pressekreterare att mötet ska ses som ”inhämtande” och kan inte presentera några konkreta lösningar. Filipstads socialdemokratiska ordförande för kommunstyrelsen berättar för Nya Tider att hon vill klassificera hela kommunen som utsatt område, för att motverka ytterligare inflyttning av asylsökande.

Bråk på campingplats framställdes som politisk attack mot socialdemokratiskt kommunalråd

FALSKA NYHETERDet socialdemokratiska kommunalrådet Marie Pettersson (tidigare Larsson) blev överfallen i sitt hem på grund av sitt politiska engagemang, förkunnade samtliga stora medier, en rapportering som snabbt plockades upp av välkända politiker. Den knapphändiga informationen kom dock endast från Pettersson själv, som därefter inte svarade på några frågor. Till Nya Tider säger Polisen att händelsen inträffade på en campingplats under ett bråk mellan Pettersson, hennes sambo och en inbjuden gäst, och ser i nuläget inget politiskt motiv.

Regeringen vägrar utvisa utvisningsdömd etiopier

INRIKESDen HIV-smittade etiopiske mannen dömdes 2005 till sluten rättspsykiatrisk vård och utvisning efter att ha begått en brutal överfallsvåldtäkt mot en svensk kvinna. Mannen har till dags dato kostat skattebetalarna över 27 miljoner kronor och han har nu begärt att få återvända till sitt hemland Etiopien. De etiopiska myndigheterna är beredda att ta emot honom samt har begärt att Sverige utvisar mannen – men regeringen vägrar.

Migrationsverkets generaldirektör i hård attack mot slappa regler för terrormisstänkta asylsökande

INRIKESMigrationsverkets generaldirektör Mikael Ribbenvik går i en artikel på DN Debatt till hård attack mot vad han anser vara en slapp lagstiftning när det gäller terrormisstänkta som söker asyl i Sverige. Regeringen duckar och vägrar kommentera kritiken när Nya Tider försöker ringer upp.

Förre kommuntoppen friad från islamisters anklagelser

INRIKESDe båda muslimska aktivisterna Maimuna Abdullahi och Fatima Doubakil anmälde Göteborgs dåvarande ordförande för kommunstyrelsen Ann-Sofie Hermansson (S) för förtal. Skälet var att Hermansson utmålat de båda som extremister. Den 11 februari avhandlades målet i Göteborgs tingsrätt och Hermansson friades. Domstolen fann bland annat att det fanns skälig grund för påståendet att de båda anmälarna försvarat terrorister.

Invandrad serievåldtäktsman härjar

INRIKESEfter ett flertal fall av brutala överfall där kvinnor först slagits ner med kraftigt våld mot huvudet och sedan släpats in i skogar och våldtagits i södra Stockholm har polisen valt att gå ut med ett signalement på förövaren som härjat under hösten och vintern: Illaluktande, kraftigt byggd man som talar på bruten svenska.

Polisen drönarövervakar Uppsala

INRIKESTill följd av den ökade kriminaliteten i Uppsala väljer polisen att sätta in drönare som skall bevaka och spana i de centrala delarna av staden. Det övergripande syftet med kamerabevakningen är att, i realtid, kunna förhindra och upptäcka brottslig verksamhet, främst kopplat till narkotikabrottslighet, skriver polisen i ett officiellt uttalande.

Gå till arkivet

Send this to a friend