Skip to Content

Tobias Andersson. Foto: Nya Tider
INRIKES

SD:s ungdomsförbund gör utspel om repatriering

PappersupplaganNya Tider v. 38

Ungsvenskarna gör ett oväntat utspel, där man kräver att moderpartiet inte bara skärper tonen i invandringspolitiken och slutar anpassa sig till de andra riksdagspartierna, utan faktiskt även börjar prata om att skicka hem många av dem som redan är här.

Publicerad: 20 september, 2017, 20:09

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Hank

  Äntligen en SD representant som får säga det vi andra blir hyschade när vi säger. Partiet är toppstyrt och det ser inte bra ut med de nya riksdagsmännen som utses genom dikret från politbyrån. Det börjar bli pinsamt faktiskt

 • RL, Vallentuna

  Jag tyckte det var synd att SD gjorde sig av med sitt gamla ungdomsförbund. Man måste hålla ihop i en så fientlig omvärld. Drev från Exp & AB etc. blir faktiskt bara problem om man låter det bli problem….
  Om man ignorerar mediadrev och inte ger respons i form av ”undergivna hunden ” och viker ner sig hela tiden..så tröttnar dom.
  Nu känns det som att expo sätter agendan…typ ; KRIGSRUBRIKER ; SD ledamot hade Nazikontakter……och den som läser artikeln finner att Ledamoten Pontus i Lillköping har en mormor som haft en kort romans med Sven-Olof Lindholm 1962 .
  Expo, Exp; AB; SVT &Co är inte nöjda förrän SD lagts ner….SD kan aldrig stryka media tillräckligt medhårs…man kan aldrig utesluta tillräckligt många för att göra MSM media nöjda….man kan aldrig göra tillräckliga uttalanden om ”antinazism” för att få guldstjärna.
  Nu försöker Åkesson springa före 7 klövern i krav på att förbjuda NMR -i förvissning om att det med nuvarande lagstiftning inte går.
  Om jag jämför med ”arbetarrörelsen” så har S) inga problem med att hyra ut lokaler i ABF huset i Sthlm till olika revolutionära kommunister , och (S) undviker öppen konflikt utan nöjer sig med att konstatera att ” Vi har olika uppfattningar om bästa vägen till socialismen , vi i (S) har valt den reformistiska vägen med små steg ”
  Kommunister kan också lätt hoppa över till (S) och få bra jobb… till exempel ;Marita Ulvskog och massor av andra..
  Nationellt sinnade Svenskar måste sluta hacka på varandra inbördes..

 • buscador

  Varför denna massinvandring från Afrika där de som ”flyr” har en långt ljusare framtid med lite vilja än vad de kan få inom EU.
  Surfa runt lite på siter från den kontinenten och se vad som händer där, så varför ge bidrag till välfärdsmigranter när det finns hur mycket jobb som helst i Afrika med lite utbildning som läskunnighet. Se som exempel själv:
  http://www.ftwonline.co.za/knowledge/article/126104/Spotlight-on-the-North-South-Corridor

Biståndsmyndigheten Sida slipper Botkyrka-flytt

INRIKESDet blir ingen flytt av biståndsmyndigheten Sida från välbärgade Östermalm i Stockholms innerstad till mångkulturella Botkyrka söder om Stockholm. Det uppger bland annat Fastighetstidningen. Skälet sägs officiellt vara brist på ändamålsenliga lokaler, men Nya Tider kan även avslöja att en annan orsak sannolikt är viktigare, nämligen att en enkät från början av 2019 visade att myndigheten riskerade att förlora var fjärde anställd om flytten blev av.

Alexander Bard: ”TV4 fick order från USA att sparka mig”

REPORTAGEDebattören och mångsysslaren Alexander Bard hamnade återigen i hetluften i juni. Efter att ha kritiserat Black Lives Matter sparkades han under uppseendeväckande former från juryn i TV4-programmet Talang. Nu talar Bard ut i en exklusiv intervju för Nya Tider om vad som egentligen hände när drevet gick. Han berättar också varför han tror att Liberalerna är på väg att dö ut och varför framtiden istället tillhör Medborgerlig Samling och Alternativ för Sverige.

Ann Lindes nya lögner för medier

INRIKESDen svenska utrikesministern Ann Lindes arroganta ton, undermåliga engelska och direkta lögner i den uppmärksammade intervjun med Deutsche Welle har uppenbarligen inte lett till någon självkritik. Nu granskar den danska radions program Detektor hennes uttalande i Dagens Nyheter den 16 juni om att danska turister uppvisar ett riskabelt beteende när de besöker Sverige. Sveriges utrikesminister hävdade i intervjun att hon fått ”väldigt mycket mejl” om danskarnas beteende i Sverige. När Detektor begär ut mejlen visar det sig att bara en person hade klagat.

Liberalerna vill se språkkrav i svenska för anställning inom äldreomsorgen – utesluter inte stöd från SD

INRIKESDen 5 juni kom ett nygammalt utspel från Liberalerna, nämligen att man vill ha krav på god svenska i tal och skrift för dem som vill bli anställda inom äldreomsorgen. I en intervju med Nya Tider säger Lina Nordquist, sjukvårdspolitisk talesperson för Liberalerna, att man är beredda att gå långt för att få igenom detta krav, rentav med stöd från SD i riksdagen.

Efter kärnkraftsstängning – oljekraftverk måste användas

INRIKESSatsningen på förnybara energikällor, där Sveriges ökande energibehov till 100 procent skall tillgodoses utan kärnkraft eller fossila bränslen, har gjort att det redan nu råder stor elbrist i södra Sverige. Så omfattande är bristen, trots att det är sommar, att man väljer att starta upp oljekraftverket i Karlshamn för att täcka upp bristerna.

Vänster och mångkultur sätter tonen för årets sommarvärdar

INRIKESVänstervärderingar och mångkultur. Det är två ord som skulle kunna sammanfatta en genomsnittlig del av de som detta år agerar sommarvärdar i Sveriges Radios P1 från midsommardagen fram till mitten av augusti. Några av namnen som illustrerar kantringen åt vänster och mångkultur är: Greta Thunberg, Mona Sahlin, Anders Tegnell samt imamen Awad Olwan.

Präst avsattes på grund av frågor om hbtq och evolutionen – återinsatt och upprättad

SVENSKA KYRKANLuleå stifts Domkapitel beslutade den 19 december 2019 att avsätta EFS-prästen (Evangeliska Fosterlandsstiftelsen) Karin Arvidsson från ställningen som präst i Svenska kyrkan. Orsaken var att hon ansågs grovt ha brutit mot sina prästlöften genom ensidiga åsikter om hbtq, samt kritiska synpunkter på evolutionsteorin. Den 18 maj ogiltigförklarade Svenska kyrkans överklagandenämnd hela argumentationen och upphävde avsättningen. Fallet, som innehåller en rad märkligheter, har lett till debatter och gett upphov till starkt kritiska reaktioner mot biskop Åsa Nyström och Domkapitlet i Luleå.

Black Lies Matter: Detta behöver du veta om polisvåldet i USA

REPORTAGEBlack Lives Matter ställer just nu till med demonstrationer och upplopp i USA . Rörelsen har även spridit sig till Sverige och andra europeiska länder, där många nu är övertygade om att svarta utsätts för ett starkt rasförtryck inte bara på andra sidan Atlanten, utan även här hemma i Europa. Men rörelsens verklighetsbild är helt enkelt falsk enligt all tillgänglig statistik. Nya Tider har tagit fram de fakta som systemmedia mörkar.

Gå till arkivet

Send this to a friend