Skip to Content

Tobias Andersson. Foto: Nya Tider
INRIKES

SD:s ungdomsförbund gör utspel om repatriering

PappersupplaganNya Tider v. 38

Ungsvenskarna gör ett oväntat utspel, där man kräver att moderpartiet inte bara skärper tonen i invandringspolitiken och slutar anpassa sig till de andra riksdagspartierna, utan faktiskt även börjar prata om att skicka hem många av dem som redan är här.

Publicerad: 20 september, 2017, 20:09

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Hank

  Äntligen en SD representant som får säga det vi andra blir hyschade när vi säger. Partiet är toppstyrt och det ser inte bra ut med de nya riksdagsmännen som utses genom dikret från politbyrån. Det börjar bli pinsamt faktiskt

 • RL, Vallentuna

  Jag tyckte det var synd att SD gjorde sig av med sitt gamla ungdomsförbund. Man måste hålla ihop i en så fientlig omvärld. Drev från Exp & AB etc. blir faktiskt bara problem om man låter det bli problem….
  Om man ignorerar mediadrev och inte ger respons i form av “undergivna hunden ” och viker ner sig hela tiden..så tröttnar dom.
  Nu känns det som att expo sätter agendan…typ ; KRIGSRUBRIKER ; SD ledamot hade Nazikontakter……och den som läser artikeln finner att Ledamoten Pontus i Lillköping har en mormor som haft en kort romans med Sven-Olof Lindholm 1962 .
  Expo, Exp; AB; SVT &Co är inte nöjda förrän SD lagts ner….SD kan aldrig stryka media tillräckligt medhårs…man kan aldrig utesluta tillräckligt många för att göra MSM media nöjda….man kan aldrig göra tillräckliga uttalanden om “antinazism” för att få guldstjärna.
  Nu försöker Åkesson springa före 7 klövern i krav på att förbjuda NMR -i förvissning om att det med nuvarande lagstiftning inte går.
  Om jag jämför med “arbetarrörelsen” så har S) inga problem med att hyra ut lokaler i ABF huset i Sthlm till olika revolutionära kommunister , och (S) undviker öppen konflikt utan nöjer sig med att konstatera att ” Vi har olika uppfattningar om bästa vägen till socialismen , vi i (S) har valt den reformistiska vägen med små steg ”
  Kommunister kan också lätt hoppa över till (S) och få bra jobb… till exempel ;Marita Ulvskog och massor av andra..
  Nationellt sinnade Svenskar måste sluta hacka på varandra inbördes..

 • buscador

  Varför denna massinvandring från Afrika där de som “flyr” har en långt ljusare framtid med lite vilja än vad de kan få inom EU.
  Surfa runt lite på siter från den kontinenten och se vad som händer där, så varför ge bidrag till välfärdsmigranter när det finns hur mycket jobb som helst i Afrika med lite utbildning som läskunnighet. Se som exempel själv:
  http://www.ftwonline.co.za/knowledge/article/126104/Spotlight-on-the-North-South-Corridor

Kändisarna som coronaviruset tog

CORONAVIRUSETMellan februari och slutet av mars i år har åtminstone fyra personer inom artistvärlden avlidit i Covid-19.

Smittskyddsläkaren till Nya Tider: ”Nu gäller det rädde sig den som kan”

INRIKESNya Tider har talat med två läkare som har lång erfarenhet av svensk sjukvård och som båda är kritiska till svenska myndigheters hantering av coronaviruset och smittspridningen. Sten Forsman, som har arbetat som både allmänläkare och forskningschef, menar att Sveriges beredskap inför en epidemi är katastrofal. Jan Stillström, som har arbetat med smittskydd och som upphandlingskonsult för Stockholms län, uppmanar landets alla äldre att helt hålla sig hemma och i möjligaste mån undvika all kontakt med and­ra personer, som kan bära smittan utan att visa symptom.

Regeringen flyger hem utlandsfödda och lämnar svenskar strandade

INRIKESDen 19 mars flögs hundratals svenska medborgare med statligt chartrade plan till Sverige från Marocko, där många av resenärerna sannolikt också har sina rötter. Transporten sticker ut, då många svenskar på grund av coronaviruset sitter strandade på olika platser i världen, utan att få någon hjälp från den svenska staten. En av dessa är Rasmus, som tillsammans med sin fru har blivit kvar i Peru, efter att landet stängt ner sina gränser med ett dygns varsel.

477 döda i Sverige – Yngsta patienten i intensivvård ett spädbarn

INRIKESDe senaste siffrorna från Folkhälsomyndigheten visar att Sverige snart når 500 döda, med ett bekräftat antal döda på 477 totalt. Samtidigt erkänner man att siffrorna släpar efter betydligt och att det verkliga antalet döda är högre. Antalet smittade av SARS-CoV-2 fortsätter även det att öka och man har nu bekräftat 7 206 fall totalt. Den yngsta patienten som får intensivvård är ett spädbarn.

I USA har coronaviruset nu skördat fler dödsoffer än 9/11

USADen 1 april passerade USA 200 000 coronasmittade, vilket gör landet till det mest drabbade i världen. Den 30 mars passerade dödstalet 2 996, vilket är antalet döda i terrorattacken den 11 september 2001. Militären ställer upp fältsjukhus och i New York har ett sjukhusskepp från den amerikanska flottan placerats för att avlasta stadens sjukhus. Samtidigt har frivilliga börjat sy skyddsmasker, då sådana inte har levererats i den omfattning som krävs.

Arabiska killar hostar svenskar i ansiktet – påstår att de har corona

INRIKESPolisregion Ös, där både Södermanlands, Östergötlands samt Jönköpings län ingår har under den senaste veckan drabbats av kringdrivande smågäng av invandrarungdomar som hostar framför allt etniska svenskar i ansiktet och skämtar om att de bär på coronavirus. Nu går polisen i Region Öst ut och varnar allmänheten för liknande hostattacker från ungdomsgäng och uppmanar alla som utsätts att anmäla händelserna som brott.

Hyllad vänsterextremist dömd i knark- och bombhärva

INRIKESI september förra året spärrade polisen av ett område i Landala i Göteborg sedan de påträffat kraftiga sprängladdningar vid ett tillslag mot två vänsterextremister. En av dem visade sig vara Hannes Westberg, den vänsteraktivist som blev rikskänd efter att ha blivit skjuten av polisen under upploppen i Göteborg. Nu har de båda männen dömts till långa fängelsestraff.

Coronavirusets effekter ökar snabbt, fler krispaket samtidigt som konkurserna ökar

ANALYSRegeringens försök att mildra de ekonomiska effekterna av Coronaviruspandemin blir allt mer långtgående. Hela branscher tvingas att nästan stänga ner verksamheten och fler företag går i konkurs. Bedömare menar att 50 procent av de privatanställda riskerar att förlora jobbet, i ett värsta scenario. Innehållet i regeringens åtgärder kan också tolkas helt annorlunda av Skatteverket än av regeringen. Det riskerar att skapa problem för småföretagen. Samtidigt måste vi börja fundera på hur nästa kris skall kunna hanteras bättre.

Gå till arkivet

Send this to a friend