Skip to Content

Foto: Privat

Sexanklagade ”antirasistens” hån från utlandet

Digital utgåva

”They’re not gonna get us”, skriver Aftonbladetprofilen Ehsan Fadakars flickvän. De står båda skrattande i badkläder med havet i bakgrunden.

Publicerad: 25 november, 2017, 23:02

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Henrik

  Förvåning över att en korkad svensk bimboblondin står bakom och backar upp den där?
  Knappast.

  • Snövit

   Hon stödjer främlingsinvasionen och “Sveriges” nya våldtäktskultur. Det går inte att rädda Sverige om svenskarna vill bli våldtagna, både fysiskt och infrastrukturellt. Av alla hemska nyheter på senare tid, är denna lilla notis med den skrattande Sidén, med sin vardagstragik, en av de mest beklämmande och deprimerade.

   • Henrik

    Finns ingen anledning att rädda något längre.
    Hon där på bilden är en måttstock på hur ruttet Sverige är idag.

    • Snövit

     Det är synd om det verkligen är så hopplöst. Ofta när man lyssnar till åttaklöverns anhängare, utom från SD, hör man mest hur “bra” allting är, även om högerpartierna säger att det blir ännu lite bättre när de har tagit över. Från anhängare till Sverigedemokraterna hör man dock mest räddhågsna förhoppningar om att “Jimmie ska rädda Sverige” (vilket han inte kommer att vare sig kunna eller vilja, eftersom han då måste gå emot de främmande makter som har infiltrerat och sedan länge verkligen styr över Sverige, inte minst genom deras EU-organ) eller total uppgivenhet och pessimism.

     Om allt är så hopplöst, förtjänar vi att låta oss dödas utan kamp, vare sig vi är “bimbos” med självskadebeteende eller “betamän” som lämnar slagfältet och låter Fienden vinna på walk-over. Vi kan redan nu glädja Fienden genom att börja samlas och begå kollektiva självmord. Staten och EU kommer att låtsas vara förfärade, men glädjas åt att Reinfeldts dröm om ett Sverige som tillhör de “nya svenskarna” kommer att genomföras på tio år istället för på fyrtio. Många rasfrämlingar i landet kommer att jubla öppet, vilket kommer att gå att se på Twitter och Facebook. En del antivita rasistiska svenska anirasister och feminister också. Så när ska du och jag föregå med gott exempel och ta livet av oss? Ska vi planera några synkroniserade kollektiva självmordsevent? Vi kan nog få ihop ett mindre gäng. Självmord smittar och snart kan de bli relativt vanliga. Det kan också få fler rasfrämlingar att i triumf gå ur huse för att sticka ner ännu fler av oss, än vad som redan idag är fallet. Inom tio till tjugo år är shariastaten genomförd, med fortsatt israelisk och amerikansk ekonomisk kontroll.

     Eller vad är alternativen? Att under ständig vånda se vårt land och vårt folk malas ned av ökat våld, ökad fattigdom och ökat politiskt förtryck? Terrorverksamhet? En blandning av bådadera?

     • Ladulås

      Så länge som alla de etniska svenskarna i maktposition deltager i det makabra narrspel, som nu pågår i vårt land, så är vi chanslösa. I stort sett hela den svenska makteliten – oberoende av om det är i media, i politiken, i förvaltningar, i polis, i domstolar, i militären eller i företag – är totalt förhäxade av lockropen från globalisterna. Alla ledande i landet vältrar sig i makt och pengar, spottar på sitt eget folk och kunde inte bry sig mindre om det samhälle deras barn och barnbarn kommer att leva i.

      Sveriges styre är idag så perverst, att det är svårt att finna någon motsvarighet i världen, vare sig idag eller historiskt.

     • Snövit

      Så är tanken om arrangerade kollektiva självmord, att bränna sig själv levande i mindre grupper i perifera områden, utan att ens i slutna grupper på Facebook publikt annonsera det i
      förväg, extrem, tycker du, nu när vi är chanslösa, eller är det något som är värt att beakta? Innebär det inte en större förnedring att bli folkmördade i enlighet med Fredrik Reinfeldts plan, genom demografisk och ekonomisk decimering, och fysiskt våld utfört av rasfrämlingarna?

     • Ladulås

      Tyvärr skulle det inte ha någon effekt (förutom att det vore fruktansvärt plågsamt för den som brinner och för dennes/dennas anhöriga) annat än att bereda det globalistiska gänget ytterligare ett glädjeämne. Dessa tarvliga existenser består av genomruttna nihilister, som lämnat all etik och moral för länge sedan. Tvärtom lever de på att plåga och utnyttja andra, så om de kan driva någon att ta sitt liv, så upplever de en extatisk njutning av makt. Den glädjen tänker i alla fall inte jag bereda dem.

     • Snövit

      Effekten skulle bli att kasta in handduken eftersom du skriver att vår existens ändå är körd. Du har rätt i vad du skriver, men vad innebär det då att leva i en “körd” värld, att långsamt förnedras och ändå bereda förtryckarna njutning av att utradera oss? Vilken plåga innebär det inte att varje dag leva med vetskapen av deras sadistiska folkmord? Till detta kommer hedern. Att inte protestera, att bara ta emot effekterna av Reinfeldts herrars politik mot oss. Jag försöker hitta ett alternativ till att leva med skammen och ångesten att låta mig tvingas till undergång. Men jag verkar inte ha förstånd nog till det. Du verkar heller inte ha något alternativ till att ge upp, eftersom läget tydligen är kört. Ingen av våra positioner är värdig en rakryggad människa.

    • Sverigepartist

     Det har aldrig funnits anledning att ta hit och försörja folk som är hundhatare, halalslaktare, kvinnoförtryckare och som gifter bort småbarn med gamla gubbar. Bygg en stålmur runt Sverige och skjut alla som olagligt tar sig in i vårt land. Oavsett ålder.

 • Varmlandstok

  Don efter person.

 • adolf

  Inte alls, han är omskuren och kan hålla på längre. Kända fakta

 • Sverigepartist

  Och sedan undrar pk-politiker varför svenskar är “rasister” som inte tycker om MENA-folk

  • Robs

   Kan ärligt talat säga jag inte har mycket omtycke att ge för etniska svenskar heller. Blondtjejen är verkligen ett måttstock för svenska kvinnor. Hade de varit val och bara svenska kvinnor i åldern 18-29 röstat så hade centern varit största partiet. Enbart 1 av 10 röster på SD var av kvinnor.

   Tror inte SD kan förändra något dock, loppet är redan kört. Dock så bör folk sluta uppmärksamma våldtäkterna, det är bara anonymhögern som skriker om hur “förfärligt” det är. Man borde sluta med det. Titta bara på lärarinnan som blev “våldtagen” av Afghanen. Hon hade flörtat med han i veckor o smsade med han. Invandrarna som våldtar gör de för att svenskor flirtar och de missuppfattas som det ska köras här och nu på golvet/i busken/på bussen, fastän tjejerna har i åtanke efter middag eller nåt.

   Massa afghaner som belastar svenska rättssystemet nu bara för tjejerna är för törstiga. Värsta beviset är ju svenska asylaktivister som utnyttjar unga ensamkommande i beroendeställning.

Nya schweiziska tvåvåningstågen DOSTO hos Mälartåg och Upptåget

INRIKESEn julklapp till de hårt prövade jobbpendlarna i Mälartrafiksområdet kom i mitten av december. Tvåvåningstågen DOSTO, som utvecklats av Schweiziska Stadler, provkördes under hela 2019 innan Mälartåg och operatören SJ vågade sätta dem i reguljär trafik. De accelerationsstarka tågen erbjuder en mycket angenäm resa.

Har du koll på de nya lagarna? Här är de viktigaste ändringarna

INRIKESVid årsskiftet började ett antal nya lagar att gälla. En ny brottsrubricering införs, värnskatten avskaffas och flera myndigheter får ökade möjligheter att bedriva kameraövervakning. Nya Tider går igenom de viktigaste lagändringarna.

BRÅ – Våldtäkterna ökar

INRIKESBRÅ har släppt sin preliminära statistik för 2019 och läsningen är olyckligtvis som förväntat negativ. De grova brotten så som våldtäkter och personrån ökar. Den enda ljusningen är att samtidigt minskar mängden anmälda mindre grova brott såsom fickstölder och trafikbrott.

”Fördriv inte ert eget folk!” – Västeråsfamilj talar ut om gängvåldet som drabbade barnen

FOLKHEMMET SOM FÖRSVANNHampus följde med lillasystern Bella till affären för att köpa en chokladkaka när de råkade ut för gänget. De blev trakasserade och fick höra att Bella skulle våldtas och de båda dödas. Nu talar familjen ut om gängen, våldet och den ökande otryggheten. Mamman menar att samhället är för undfallande och riktar udden mot politikerna: ”Fördriv inte ert eget folk!”

Oskarshamn ger särskilt stöd till körkort för nyanlända

INRIKESGenom projektet ”Nu kör vi” ska tolv kvinnor från Mellanöstern få stöd att ta körkort genom bland annat teorilektioner på arabiska. För detta projekt tilldelas Oskarshamns kommun 378 000 kronor från Länsstyrelsen. Sverigedemokraternas ordförande Michael Erlandsson berättar för Nya Tider att partiet vill rikta kritik mot att kommunledningen sysslar med särbehandling utifrån etnicitet.

Antalet dödsskjutningar nästan lika många som rekordåret 2018

INRIKESAntalet dödsskjutningar i Sverige blev 41 stycken under 2019. Det är en minskning med fyra stycken jämfört med rekordåret 2018 då 45 personer sköts ihjäl. Det totala antalet skottlossningar ökar, från 306 stycken år 2018 till 320 stycken.

Åsa Westerholm. Foto: Nya Tider

Åsa Westerberg döms i mål mot Näthatsgranskaren

Den 23 december dömdes medborgarjournalisten Åsa Westerberg av Södertörns tingsrätt för bland annat hets mot folkgrupp och grovt förtal. Hon döms till villkorlig dom och 10 400 kronor i böter, samt 25 000 kronor i skadestånd till den statligt finansierade Tomas Åberg som driver angiveriorganisationen Näthatsgranskaren. Westerberg säger sig ha blivit misshandlad blodig av polis vid gripandet i sitt eget hem.

Syrisk-ortodox kyrka utsatt för flera brandattentat – nu vaktar församlingen lokalerna

INRIKESDen syrisk-ortodoxa kyrkan Sankta Maria församling i Norrköping har sedan 2018 utsatts för ett flertal försök till mordbrand. Nu kommer församlingen själva att ta hand om en del av vakthållningen vid församlingslokalerna som ett komplement till polis och vaktbolag. I en intervju med Nya Tider säger församlingsvaktmästaren Isa Gergin att man inte alls kan utesluta att brandattentaten kan ha utförts av bland annat islamistiska och extremistiska ungdomar.

Gå till arkivet

Send this to a friend