Skip to Content

Om alla som besöker Nya Tider denna månad stödde verksamheten med 10 kronor skulle vi kunna ge ut en dagstidning. Swisha till 123 037 97 35.
Foto: Privat

Sexanklagade ”antirasistens” hån från utlandet

Digital utgåva

”They’re not gonna get us”, skriver Aftonbladetprofilen Ehsan Fadakars flickvän. De står båda skrattande i badkläder med havet i bakgrunden.

Publicerad: 25 november, 2017, 23:02

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Henrik

  Förvåning över att en korkad svensk bimboblondin står bakom och backar upp den där?
  Knappast.

  • Snövit

   Hon stödjer främlingsinvasionen och “Sveriges” nya våldtäktskultur. Det går inte att rädda Sverige om svenskarna vill bli våldtagna, både fysiskt och infrastrukturellt. Av alla hemska nyheter på senare tid, är denna lilla notis med den skrattande Sidén, med sin vardagstragik, en av de mest beklämmande och deprimerade.

   • Henrik

    Finns ingen anledning att rädda något längre.
    Hon där på bilden är en måttstock på hur ruttet Sverige är idag.

    • Snövit

     Det är synd om det verkligen är så hopplöst. Ofta när man lyssnar till åttaklöverns anhängare, utom från SD, hör man mest hur “bra” allting är, även om högerpartierna säger att det blir ännu lite bättre när de har tagit över. Från anhängare till Sverigedemokraterna hör man dock mest räddhågsna förhoppningar om att “Jimmie ska rädda Sverige” (vilket han inte kommer att vare sig kunna eller vilja, eftersom han då måste gå emot de främmande makter som har infiltrerat och sedan länge verkligen styr över Sverige, inte minst genom deras EU-organ) eller total uppgivenhet och pessimism.

     Om allt är så hopplöst, förtjänar vi att låta oss dödas utan kamp, vare sig vi är “bimbos” med självskadebeteende eller “betamän” som lämnar slagfältet och låter Fienden vinna på walk-over. Vi kan redan nu glädja Fienden genom att börja samlas och begå kollektiva självmord. Staten och EU kommer att låtsas vara förfärade, men glädjas åt att Reinfeldts dröm om ett Sverige som tillhör de “nya svenskarna” kommer att genomföras på tio år istället för på fyrtio. Många rasfrämlingar i landet kommer att jubla öppet, vilket kommer att gå att se på Twitter och Facebook. En del antivita rasistiska svenska anirasister och feminister också. Så när ska du och jag föregå med gott exempel och ta livet av oss? Ska vi planera några synkroniserade kollektiva självmordsevent? Vi kan nog få ihop ett mindre gäng. Självmord smittar och snart kan de bli relativt vanliga. Det kan också få fler rasfrämlingar att i triumf gå ur huse för att sticka ner ännu fler av oss, än vad som redan idag är fallet. Inom tio till tjugo år är shariastaten genomförd, med fortsatt israelisk och amerikansk ekonomisk kontroll.

     Eller vad är alternativen? Att under ständig vånda se vårt land och vårt folk malas ned av ökat våld, ökad fattigdom och ökat politiskt förtryck? Terrorverksamhet? En blandning av bådadera?

     • Ladulås

      Så länge som alla de etniska svenskarna i maktposition deltager i det makabra narrspel, som nu pågår i vårt land, så är vi chanslösa. I stort sett hela den svenska makteliten – oberoende av om det är i media, i politiken, i förvaltningar, i polis, i domstolar, i militären eller i företag – är totalt förhäxade av lockropen från globalisterna. Alla ledande i landet vältrar sig i makt och pengar, spottar på sitt eget folk och kunde inte bry sig mindre om det samhälle deras barn och barnbarn kommer att leva i.

      Sveriges styre är idag så perverst, att det är svårt att finna någon motsvarighet i världen, vare sig idag eller historiskt.

     • Snövit

      Så är tanken om arrangerade kollektiva självmord, att bränna sig själv levande i mindre grupper i perifera områden, utan att ens i slutna grupper på Facebook publikt annonsera det i
      förväg, extrem, tycker du, nu när vi är chanslösa, eller är det något som är värt att beakta? Innebär det inte en större förnedring att bli folkmördade i enlighet med Fredrik Reinfeldts plan, genom demografisk och ekonomisk decimering, och fysiskt våld utfört av rasfrämlingarna?

     • Ladulås

      Tyvärr skulle det inte ha någon effekt (förutom att det vore fruktansvärt plågsamt för den som brinner och för dennes/dennas anhöriga) annat än att bereda det globalistiska gänget ytterligare ett glädjeämne. Dessa tarvliga existenser består av genomruttna nihilister, som lämnat all etik och moral för länge sedan. Tvärtom lever de på att plåga och utnyttja andra, så om de kan driva någon att ta sitt liv, så upplever de en extatisk njutning av makt. Den glädjen tänker i alla fall inte jag bereda dem.

     • Snövit

      Effekten skulle bli att kasta in handduken eftersom du skriver att vår existens ändå är körd. Du har rätt i vad du skriver, men vad innebär det då att leva i en “körd” värld, att långsamt förnedras och ändå bereda förtryckarna njutning av att utradera oss? Vilken plåga innebär det inte att varje dag leva med vetskapen av deras sadistiska folkmord? Till detta kommer hedern. Att inte protestera, att bara ta emot effekterna av Reinfeldts herrars politik mot oss. Jag försöker hitta ett alternativ till att leva med skammen och ångesten att låta mig tvingas till undergång. Men jag verkar inte ha förstånd nog till det. Du verkar heller inte ha något alternativ till att ge upp, eftersom läget tydligen är kört. Ingen av våra positioner är värdig en rakryggad människa.

    • Sverigepartist

     Det har aldrig funnits anledning att ta hit och försörja folk som är hundhatare, halalslaktare, kvinnoförtryckare och som gifter bort småbarn med gamla gubbar. Bygg en stålmur runt Sverige och skjut alla som olagligt tar sig in i vårt land. Oavsett ålder.

 • Varmlandstok

  Don efter person.

 • adolf

  Inte alls, han är omskuren och kan hålla på längre. Kända fakta

 • Sverigepartist

  Och sedan undrar pk-politiker varför svenskar är “rasister” som inte tycker om MENA-folk

  • Robs

   Kan ärligt talat säga jag inte har mycket omtycke att ge för etniska svenskar heller. Blondtjejen är verkligen ett måttstock för svenska kvinnor. Hade de varit val och bara svenska kvinnor i åldern 18-29 röstat så hade centern varit största partiet. Enbart 1 av 10 röster på SD var av kvinnor.

   Tror inte SD kan förändra något dock, loppet är redan kört. Dock så bör folk sluta uppmärksamma våldtäkterna, det är bara anonymhögern som skriker om hur “förfärligt” det är. Man borde sluta med det. Titta bara på lärarinnan som blev “våldtagen” av Afghanen. Hon hade flörtat med han i veckor o smsade med han. Invandrarna som våldtar gör de för att svenskor flirtar och de missuppfattas som det ska köras här och nu på golvet/i busken/på bussen, fastän tjejerna har i åtanke efter middag eller nåt.

   Massa afghaner som belastar svenska rättssystemet nu bara för tjejerna är för törstiga. Värsta beviset är ju svenska asylaktivister som utnyttjar unga ensamkommande i beroendeställning.

Lokal vänsterpartist vill se folkomröstning om tiggeriförbud i Järfälla – lämnar partiet och blir politisk vilde

INRIKESChristoffer Hörnhagen, vänsterpartistisk kommunpolitiker i Järfälla, lämnar nu sitt parti i protest mot att han tycker att partiet sviker i flera viktiga frågor samt tillämpar härskartekniker internt gentemot partikamrater som vågar trotsa en trång åsiktskorridor. Den avgörande frågan blev dock synen på om Järfälla kommun skall hålla en folkomröstning angående ett tiggeriförbud, något han tycker är rimligt av demokratiskäl. Nu har han blivit politisk vilde i fullmäktige.

Stockholmare demonstrerade för återvandring – kritiserades av församling

INRIKESI Stockholm arrangerade gruppen ”Stockholmare för ett suveränt Sverige”, som tidigare har arrangerat demonstrationer för ett utträde ur EU och till stöd för yttrandefriheten, den 3 november en demonstration under parollen ”mot befolkningsutbyte och för återvandring”. Valet av plats kritiseras av Judiska församlingen.

Ärans och hjältarnas språk

OPINION: JULIA CAESARAllt färre behärskar sitt eget modersmål i tal och skrift. Inte minst på universiteten slår man larm om att studenter – varav en del själva ska bli lärare – inte klarar av att uttrycka sig på ett begripligt sätt. Julia Caesar, som haft förmånen att gå i den svenska folkskolan, realskolan och gymnasiet på 1950-60-talen medan de ännu var bra, menar att språket inte bara är viktigt för kommunikationen, utan också för nationens överlevnad.

Pedofil åtalad för ny barnvåldtäkt

BROTT OCH STRAFFPedofilen som tidigare dömts för flera brott, inklusive barnpornografi och våldtäkt av en tolvårig flicka, står nu åtalad på nytt för nya våldtäkter mot ett annat barn. Åtalet rör ett flertal brutala våldtäkter mot en åttaårig flicka han varit bekant med.

Tobias Hübinette får miljoner till rasismforskning

INRIKESDen flerfaldigt brottsdömde Tobias Hübinette har tilldelats 3,9 miljoner kronor av Vetenskapsrådet för att i tre år forska om termerna ras och rasism på sociala medier. Det meddelar Hübinette på sin egen twitter. Han menar att detta innebär en revansch och upprättelse efter att under flera år ha varit isolerad från det antirasistiska etablissemanget.

Tredje tonåringen skjuten på lika många dagar

INRIKESMalmö har drabbats hårt av brutalt våld de senaste dagarna med flera uppmärksammade brott. På lördagskvällen sköts två 15-åriga tonåringar ner med ett flertal skott utanför en pizzeria. En av dessa avled av sina skador. På måndagskvällen sköts ytterligare en tonåring i den mångkulturella staden och nu utlöser polisen en nationell särskild händelse efter dåden i Malmö.

Konservativa riksdagsmandat kan knäcka justitieminister Morgan Johansson i misstroendeomröstning

INRIKESSverigedemokraterna kommer inom kort att väcka missförtroendeförklaring mot justitieminister Morgan Johansson efter att våldsdåden i Malmö nått en ny kulmen. Moderaterna anslöt sig mycket snabbt till Sverigedemokraternas linje, och även om Kristdemokraterna ännu inte vill ge något besked, säger KD:s presschef Per Gudmundsson i en kommentar till Nya Tider att ”vårt partis kritik mot justitieministern är väl känd och att detta nog kommer att fälla utslaget”.

Vad får vi för pengarna? Dålig planering som skapar vårdkaos

ANALYSI oktober i år bytte fem regioner samtidigt leverantör av förbrukningsartiklar av engångskaraktär. Det resulterade i ett kaotiskt läge med inställda operationer, omfattande problem för 480 patienter som blev utan operationer och enorma kostnader. Problemet hade dock kunnat lösas om de ansvariga tjänstemännen och politikerna dels varit förutseende och dels agerat snabbt på de uppkomna leveransproblemen istället för att vänta på leverantören, i detta fall Apoteksbolaget.

Gå till arkivet

Send this to a friend