Skip to Content

Socialdemokraterna fortsätter att sprida lögner om andra partier på olika facebooksidor. Foto: Skärmdump Facebook

(S)kandalerna fortsätter

Digital utgåva

Ett nät av muslimska socialdemokrater har spridit lögner om andra partier på arabiska för att vinna röster hos den snabbt växande muslimska befolkningen i Sverige. Först ut var Sävsjös socialdemokrater som spred falska påståenden om Sverigedemokraterna och Moderaterna vilket uppmärksammats i dagarna. Nu avslöjas fler muslimska socialdemokrater med att sprida andra lögner.

Publicerad: 29 augusti, 2018, 15:42

  • Svenska

Läs även

Socialdemokraternas arabiska ungdomsförbund sprider en ändrad kopia av de tidigare lögnerna som Sävsjös socialdemokrater uppmärksammats för. Detta uppmärksammar bloggerskan Galaxia Elias som var en av de som även avslöjade Sävsjös socialdemokraters inlägg. Facebooksidan Socialdemokraternas arabiska ungdomsförbund drivs av två personer, varav en av dem är Doa Alsaif, 27. Hon kandiderar för Socialdemokraterna i Stenungsunds kommun på plats 28 på deras lista och kandiderade även i valet 2014.

Ändrade punkter till det värre

Galaxia Elias, en av de första att uppmärksamma Socialdemokraternas lögnaktiga kampanjmetod. Foto: Privat

Inlägget som sprids av Socialdemokraternas arabiska ungdomsförbund är till övervägande del detsamma som det starkt kritiserade inlägget från deras broderföreningar, men man har nu lagt till delar som för muslimer är ännu värre.

I Sävsjös socialdemokraters första inlägg påstods det att Moderaterna och Sverigedemokraterna ville stänga ”de islamiska begravningsplatserna”, något som är felaktigt. I texten från Socialdemokraternas arabiska ungdomsförbund, som även den är skriven på arabiska, står det bland annat: ”Stäng de islamiska begravningsplatserna och göra begravningarna enbart via deras ritualer och begravningsplatser eller via kremation.”

Syftet här är att påskina att muslimer bara skall kunna begravas enligt kristen eller ickereligiös praxis vilket är extremt tabubelagt bland muslimer och en otänkbarhet för dessa.

Vidare påstår man att partierna vill ”Begränsa arbetet och sociala bidrag för invandrare, sänka löner och höja skatter för varje invandrare som saknar medborgarskap. Alltså, andra klassens medborgare.” Man kan såklart anmärka på att individer som saknar medborgarskap inte kan bli en ”andraklassens medborgare” eftersom de inte är medborgare, men tanken här är tydlig. Genom att peka på det som invandrare från arabländerna reser till Sverige för att få ta del av, nämligen de frikostiga bidragen, och hota med att dessa kommer att tas ifrån invandrarna skrämmer man den till att rösta ”rätt”.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

  • jan andersson

    Märkligt “andra klassens medborgare”
    I tex USA KANADA så tar det 10 år innan du kan få tillgång till välfärdstjänster som som är betydligt mindre frikostiga än i Sverige detta gäller inte minst USA som har mindre välfärdstjänster än SVERIGE KANADA.
    Därborta pratar man inte om andra klassens medborgare utan du måste kvalificera dig “och integrera dig”
    Både USA KANADA har haft en mycket mer mer selektiv migrationspolitik jämfört med naiva Sveriges.

Fotbollssparkade polis i huvudet – dömdes till 18 månader

INRIKESEtt vanligt rutinärende slutade med att två poliser blev misshandlade. Den ena polisen kunde ha fått men för livet. Nya Tider har tittat närmare på ett fall som knappt fått någon uppmärksamhet i media.

Halmstads kommun ger gymnasielagsafghaner gräddfil till fasta jobb

INRIKESDen 1 oktober inför Halmstads kommun en ny anställningsrutin med syftet att ge afghaner som har fått uppehållstillstånd tack vare gymnasielagen förtur till fast jobb inom kommunen. Syftet är att de inte skall utvisas. När Nya Tider når Ann-Charlott Mankell, moderat ordförande i Hemvårdsnämnden, säger hon att det skulle vara ”förfärligt” om de unga afghanska männen skulle tvingas iväg efter avslutade studier, trots att de inte har några skyddsskäl.

Allmänna arvsfonden – miljardrullning utan kontroll

ANALYSAllmänna Arvsfonden har sedan 1928 ansvaret för att hantera kvarlåtenskapen från avlidna utan legala arvingar eller giltiga testamenten. Pengarna samlas in och förvaltas av Kommarkollegiet och fördelas till olika projekt av Arvfondsdelegationen. Arvfondsdelegationen gör sin egen uppföljning utan krav på öppen extern revision, som svenska myndigheter normalt är underkastade. Resultatet är en verksamhet som sprider avlidnas tillgångar på ett sätt som gör att många säkert vrider sig i graven.

12-årig flicka våldtagen

INRIKESEn 12-årig flicka blev våldtagen utomhus i Rågsved i Stockholm under tisdagskvällen. Hon skadades under den grova våldtäkten och tvingades uppsöka sjukhus för vård. Polisen har inte gripit någon misstänkt ännu.

DN:s Kristina Lindquist i säng med våldsvänstern

REPORTAGEDN-journalisten Kristina Lindquist var en av dem som högljuddast krävde att Nya Tider inte skulle få ställa ut på Bokmässan i Göteborg med hänvisning till ”värdegrunden”. Nu har sajten Avmaskerat avslöjat att Lindquist gift sig med den våldsbejakande vänsterextremisten Mats Runvall och skriver för DN från samma lägenhet varifrån Runvall säljer våldspropaganda.

Före detta SD-ledamot: ”Jag gav SVT öppet mål”

INRIKESMats Olsson från Östhammar satt tills helt nyligen som ledamot för Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige. Ett invandringskritiskt mejl som han skickade direkt till SVT:s redaktion där han bland annat använde ordet ”negrer” ledde dock till att han av sitt eget parti ombads lämna sina politiska uppdrag. Han lämnade självmant partiet bara någon dag senare. Till Nya Tider säger Mats Olsson att han är ångerfull, men inte riktigt av den anledning systemmedia vill framställa det som, utan för att han använde ett radikalt språkbruk när han mejlade till SVT:s journalister.

Kraven efter att migranter bränt ned sitt läger i Moria: Ta dem till Sverige

INRIKESFlyktinglägret Moria på den grekiska ön Lesbos brann ned den 10 september. Grekisk polis har gripit fem migranter, misstänkta för att ha anlagt branden. Trots detta ser det utstuderade bedrägeriet – att bränna ned sitt läger i hopp om att få transporteras till andra EU-länder – ut att lyckas. Flera europeiska länder har lovat att ta emot migranterna. Nu haglar krav mot Sveriges regering från invandringsliberala politiker, medier och akademiker om att migranterna ska transporteras till Sverige.

Språkrörskandidat erkänner: Måste våga se att vi har problem med islamism inom partiet

INRIKESMP:s språkrörskandidat Rebecka Le Moine menar att partiet behöver erkänna att det har funnits och finns problem med islamistisk infiltration samt att man behöver göra upp med hur man hanterat frågor om hedersförtryck. Det säger hon när Nya Tider wallraffar henne genom att låtsas vara en medlem.

Gå till arkivet

Send this to a friend