Skip to Content

Gunnar Sandelin

Gunnar Sandelin

Artiklar av Gunnar Sandelin

Ytterligare över en halv miljon invandrare inom fem år

STATISTIKMigrationsverkets juliprognos för åren 2017-2021 visar på ett fortsatt mycket stort inflöde till Sverige, medan media väljer att rapportera om en viss tillfällig minskning. Liksom tidigare år är det inte asylsökande som utgör den största gruppen, utan anhöriga.

Feminismen är en draksådd

DEBATTVi har ”världens första feministiska regering”, vilket har gjort att samhället daltar med de marockanska rånarbarnen och polisen grillar korv med våldsverkare. Det är skillnad på manligt och kvinnligt tänkande, skriver veckans debattör, journalisten Gunnar Sandelin, och pekar på vad feminiseringen av det svenska samhället har ställt till med.

I Drömfabriken på SVT

DEBATTGunnar Sandelin har varit reporter på SVT:s nyhetsprogram Rapport och Aktuellt, och fick där en inblick i hur starkt politiserad verksamheten är. Journalisterna såg sin roll mer i att forma opinionen, inte rapportera opartiskt, eftersom det skulle ”spela rasisterna i händerna”. I dag anser han att SVT helt bör läggas ned. Artikeln utgör ett avsnitt ur antologin Priset som utkommer till jul, där tolv dissidenter berättar om vad deras frispråkighet kostat dem.

Varför diskuterar vi inte den stora demografiska förändringen?

KRÖNIKASverige genomgår i vår levnadstid genomgripande demografiska förändringar. Detta sker utan offentlig debatt eller ens ett erkännande om att vårt lands befolkning förändras i grunden, menar veckans debattör, journalisten Gunnar Sandelin. En så viktig fråga får vi inte blunda för, menar han.