Ingrid Björkman

Artiklar av Ingrid Björkman

Vansinnesfärd på E4:an – ”Likgiltighet inför andra människors liv”

Var finns Stefan Löfvens solidaritet?

🟠 I början av februari inledde Stefan Löfven Socialdemokraternas valkampanj inför EU-valet. Valets största fråga, förklarade han, var att stoppa ”högerextremismens framfart” på kontinenten. Högerextremisterna hade lyckats förut, sade han, och påminde om Nazitysklands behandling av judarna. Nu strävade nationalistiska partier i Europa efter att stoppa migrantströmmarna. Men Socialdemokraterna kämpade för en ”solidarisk asylpolitik”, och i Sverige skulle Sverigedemokraterna med sina ”nazistiska rötter” inte få något politiskt inflytande!

Den socialistiska diktaturen Sverige

Globalismens konsekvenser: Exemplet Sverige

🟠 Den svenska regeringsbildningen är ett exempel på globalismens inflytande i Sverige, och ger en tydlig fingervisning om deras agenda: att till varje pris fortsätta att styra om resurser till sig själva medan befolkningen får det sämre, och för att uppnå detta måste all opposition – i Sverige i form av Sverigedemokraterna – stoppas från allt inflytande. Det skriver Ingrid Björkman i veckans debattartikel.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.