Katerina Janouch

Artiklar av Katerina Janouch

Splittrade EU-ledare träffas för att lösa migrationsfrågan

Kommer 30-talet tillbaka?

🟠 ”Det var så här det började på 30-talet”. Du har säkert hört frasen, den har ältats till leda av det politiskt korrekta etablissemangets röster så snart debatten kommit att handla om migrationskritik och minsta ifrågasättande av okontrollerad, kravlös invandringspolitik. Veckans debattör Katerina Janouch menar att vi idag kan se en skugga av 30-talet ta form igen, men på ett helt annat sätt än det hittills har använts i media.

Kungen och akademien – krisen i Svenska Akademien

Svenska polisens förlorade heder

🟠 Varför slår polisen ned på folkliga protester som bensin­upprorets bilmanifestation och demonstrationer mot corona­restriktioner, men knäböjer för aggressiva BLM-aktivister och till och med uttrycker sig gillande över palestiniers demonstrationer mot Israel? Veckans debattör Katerina Janouch ser en utveckling där svensk polis blir allt mer lik det kommunistiska Tjeckoslovakiens förtryckarapparat, där all kritik mot den påbjudna värdegrunden skulle slås ned.

Public Pravdas general-repetition inför valet 2022

Public Pravdas general-repetition inför valet 2022

🟠 Statsradion ”avslöjar” och svartmålar en sluten grupp som diskuterar regeringens arbete och dessutom ibland lyckas få sina synpunkter publicerade i medier utanför det egna landet – låter det som ett fritt land? Men här är det Sveriges Radio som gjort ett inslag med namnet ”Dold Facebookgrupp försöker påverka svenska intressen utomlands” där bland andra Jan Lötvall, professor i klinisk allergologi, kritiserar Sveriges hantering av coronapandemin. Veckans debattör Katerina Janouch menar att Public Service nu på allvar blivit Public Pravda efter sovjetisk förebild.

Presidentvalet i USA väcker minnen av valet 2018 – och ger farhågor inför framtiden

Presidentvalet i USA väcker minnen av valet 2018 – och ger farhågor inför framtiden

🟠 Skulle det verkligen vara så otroligt om delar av det amerikanska valet faktiskt var ett bedrägeri? Precis som det svenska valet 2018 kunde ha varit det. Veckans debattör Katerina Janouch menar att den som verkligen månar om demokratin borde inte ha något emot att man går till botten med de frågetecken som uppstått när Trump först haft överlägsen ledning i ett flertal delstater, men plötsligt, som på kommando, förlorat med hundratusentals röster.

Stora brister i Trafikverkets  upphandling av järnvägsunderhåll

Sveriges vuxna checkar ut – resultatet är en infantil mardröm

🟠 Katerina Janouch har skrivit en rad böcker om barnuppfostran och föräldraskap som blivit mycket uppskattade och populära. Hon chockas nu över hur situationen i svenska skolor har urartat, där det är eleverna som styr över skräckslagna lärare. Utifrån sina erfarenheter analyserar hon i veckans debattartikel situationen och ser en koppling till hur hela samhället blir till en infantil mardröm när de vuxna inte tar sitt ansvar.

Page 1 of 2 1 2

NYHETSDYGNET

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

123 037 97 35

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.