Dan Malmqvist

Artiklar av Dan Malmqvist

Pedofilomsusad före detta centertopp ska föreläsa i kyrka om kristna värderingar

Pedofilomsusad före detta centertopp ska föreläsa i kyrka om kristna värderingar

🟠 INRIKES Politikern och homosexprofilen Fredrick Feder­ley kommer att föreläsa om ”kristna värderingar” i Stensjökyrkan i Mölndal den 1 februari som representant för Centerpartiet. Beslutet att bjuda in Federley har väckt kritik, inte minst på grund av avslöjandena förra året om att Federley varit sambo med en pedofil som dömts för grova våldtäkter på barn. Lokala C-politiker har avstått från att medverka, men församlingsherden Stefan Risenfors som står bakom inbjudan försvarar sitt beslut.

Slopat mångfaldskrav för svensk film

Slopat mångfaldskrav för svensk film

🟠 INRIKES Regeringen har strukit det kritiserade mångfaldskravet på Svenska filminstitutet, rapporterar Svenska Dagbladet. Det välkomnas av filmskapare som nu hoppas på mindre politiskt korrekt självcensur i branschen.

Skämtuppsats om rasistisk mjölk gjorde succé vid universitetet

Skämtuppsats om rasistisk mjölk gjorde succé vid universitetet

🟠 INRIKES Arvid Haag, 27, wallraffade en kurs i ”kritiska vithetsstudier” vid Stockholms universitet. Hans skämtsamt menade uppsats, där det slås fast att det är rasistiskt att blanda vit mjölk i det svarta kaffet, fick näst högsta betyg och hyllades av den kursansvarige. Kuppen har nu fått uppmärksamhet även internationellt.

Page 1 of 44 1 2 44

NYHETSDYGNET

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

123 037 97 35

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.