Skip to Content

Mattias From

Artiklar av Mattias From

Anders Klarström slår hål på myter om SD:s historia

INTERVJUSverigedemokraternas förste partiledare Anders Klarström menar att systemmedias beskrivning av Sverigedemokraternas tidiga historia är full av lögner, en nidbild som dessutom blir värre varje gång myten återberättas. I denna exklusiva intervju redogör han också för hur han gick med i partiet, varför han slutade och varför man ska läsa hans nyligen utgivna självbiografi, Prima Victoria, vilket betyder ”Första segern” på latin.

SD:s förste partiledare släpper självbiografi

Anders Klarström skriver om demonstrationerna, kravallerna, vänsterattackerna och hur man lade grunden för senare framgångar. Här köper du boken.

”Ensamkommande” får ta hit familjen även som vuxna

MIGRATIONEU-domstolen har slagit fast att så kallade ensamkommande flyktingbarn som fått asyl kan ta sin släkt till Europa även efter det att de på pappret blivit vuxna.

Halalmat och könssegregerad idrottsundervisning – Krav hos nyvalda ledamöter i Ungdomsfullmäktige i Göteborg

Mellan den 10-20 november hölls val till Ungdomsfullmäktige i Göteborg. I valet hade nära hälften av kandidaterna invandrarbakgrund och muslimska krav på ”halalmat” och könssegregerad idrottsundervisning fördes fram – och fick gehör.

Lars Hultén – en orädd patriot

Lars Hultén, känd för sitt långvariga engagemang inom den nationella rörelsen i Sverige och för att ha arrangerat Karl XII-manifestationerna i Lund, har gått ur tiden. Han föddes den 23 december 1943 i Lund och avled den 11 augusti 2017 i Stockholm, 73 år gammal.