Skip to Content

Vávra Suk

Vávra Suk

Artiklar av Vávra Suk

Nu kommer kraven på ”ansvarstagande nyhetsförmedling” för att få statliga pengar

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETSkriv inte om problem med vacciner eller något klimatskeptiskt, då förlorar ni stödet. Det är innebörden av det nya förslaget för mediestöd som ska träda i kraft den 15 april. Detta riktar sig inte i första hand mot Nya Tider, som har ett annat typ av stöd; presstöd, men drabbar ett stort antal alternativmedier som för första gången förra året kunde ta del av statligt stöd.

Låtsasdemokratin

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETJag har skrivit det flera gånger, men det förtjänar att upprepas: Våra styrande bryr sig knappt ens längre om att låtsas tro på demokrati, öppenhet och folkligt deltagande. Det illustreras av flera av våra artiklar i detta nummer. Ordet demokrati tar de bara till när någon kritiserar deras maktfullkomlighet, för då är kritiken ”ett hot mot demokratin”.

Betala din egen karantän i 10 dagar eller riskera 10 års fängelse

Ny rapport: Hydroxiklorokin effektivt mot Covid-19

COVID-19En ny forskningsrapport i ansedda American Journal of Medicine som utkom i början av januari slår fast att hydroxiklorokin är effektivt för att begränsa dödligheten i Covid-19. Den amerikanska nyhetssajten The Gateway Pundit skriver att det är ett stort genombrott under rubriken: ”Efter att 440 000 amerikaner dött – Facebook och Journal of Medicine erkänner att de haft fel om HCQ – Dessa människor borde åtalas!”

Rekord i nya medborgarskap

LEDARE

”Det handlar inte om pengarna, utan om att skicka ett budskap”

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETI slutet av januari skakades Wall Street om på ett högst oväntat sätt. Börsen NASDAQ snabbstoppades för att hindra ”manipulationen”. Hundratusentals småinvesterare lyckades slå hedgefonderna i deras eget spel. Tillsammans förlorade hedge­fonderna över 70 miljarder dollar på några dagar.

Ordningen återställd?

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETBiden öppnar gränserna och en mångkulturell feminist blir vicepresident. Etablissemanget har lyckats kväsa frihetsupproret och återanträtt marschen mot en globalistisk värld utan nationer eller folkslag. Men repression skapar motstånd, och hundratals miljoner människor i västvärlden har nu sett att det är möjligt att besegra etablissemanget.

Endast 17 procent av äldre som dött ”med” Covid-19 dog ”av” Covid-19

COVID-19Av 228 avlidna äldre på Stockholms regions Särskilda boenden för äldre (SÄBO) avled endast 36 stycken, eller 17 procent, med Covid-19 som ”dominerande dödsorsak”. För 159 av fallen, 75 procent, anges Covid-19 vara ”bidragande dödsorsak”, tillsammans med skörhet och multisjuklighet. För 17 personer, motsvarande 8 procent av fallen, anges ”sannolikt annan dödsorsak”.

Den djupa statens hämnd

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDET

Malaysias kung suspenderar parlamentet och ställer in val – skyller på corona

Doktor i Florida avlider 15 dagar efter att ha tagit Pfizers vaccin

Pfizers VD har själv inte tagit vaccinet

Gott nytt år till alla våra trogna läsare!

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDET

Sjuksyster i Portugal avlider efter att ha fått Pfizers vaccin

Video: Polis stormar ett hem i Kanada på nyårsafton där sex personer olagligt samlats

Bär mask eller skaka galler

God jul!

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETMed detta extra tjocka dubbelnummer tackar redaktionen för året 2020 och ser fram emot ett spännande 2021. Medan regeringen försöker smyga igenom ytterligare ökningar av invandringen och flytta över mer makt till Bryssel, är det allt fler som säger ifrån och alternativmedierna växer som aldrig förr.

Ylva Johanssons bisarra världsbild hotar liv, frihet och demokrati

LEDARE

Regeringen spelar med i ankarbarnens asylbedrägeri

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETBegreppet ankarbarn betyder ungdomar som påstår att de är ensamma i världen, medan sanningen är att de skickats av sin familj till ett västland för att få uppehållstillstånd och sedan ta in hela familjen. Detta bedrägliga beteende fördöms av de flesta, men nu visar det sig att Sveriges regering inte bara spelar med i detta cyniska spel, utan även prioriterar detta framför andra ärenden.

Demonstration för Fixit lockade många i Helsingfors

NORDENDen 28 november hölls en demonstration i Helsingfors för Fixit, finskt EU-utträde. Omkring 500 personer slöt upp framför riksdagshuset för att stödja demonstrationen, som fick stor uppmärksamhet i landets största medier och i alternativmedier. Även Gustav Kasselstrand från Alternativ för Sverige var inbjuden för att tala om Swexit. Nya Tider var enda svenska media på plats.