Roger Pettersson

Artiklar av Roger Pettersson

Hallå där… Peter Jezewski!

Hallå där… Peter Jezewski!

🟠 Nya Tider har nöjet att presentera en opublicerad intervju med en ikon inom den svenska rock­musiken. Peter är stor fan av Elvis Presley och det var även temat för intervjun, som var tänkt att publiceras i en norsk tidning 2008. På senare tid har Peter kommit ut som Sverigevän, vilket är glädjande. Låt oss hoppas att fler svenska kändisar vågar följa hans exempel.

Fröken Elvis – fem svenska tjejer tolkar Elvis Presley

Fröken Elvis – fem svenska tjejer tolkar Elvis Presley

🟠 Nya Tiders nöjesreporter, före detta musikern Roger Pettersson, var på konsert i februari och såg Fröken Elvis uppträda. Fem svenska tjejer som gör egna tolkningar av Elvislåtar. Alla fem spelade riktiga instrument och alla kunde sjunga. En befriande motsats till alla ”Idol”-deltagare som vi får dras med nuförtiden. Det finns hopp om dagens ungdom.

Världen känner Elvis Presley – men ingen känner mig

Världen känner Elvis Presley – men ingen känner mig

🟠 Det har skrivits uppskattningsvis ett tusen böcker om Elvis Presley. Vad finns det kvar att skriva om 1900-talets största populärikon? Inte mycket. Men trots att boken framstår som ett amatörmässigt hafsverk, finner vår recensent Roger Pettersson att författaren Bruno Til­lander åtminstone stundtals bjuder på intressant läsning. Och Elvisböcker på svenska är man inte bortskämd med.

Nya Tider på SciFi-mässan 2015

Nya Tider på SciFi-mässan 2015

🟠 Nya Tider åkte till Älvsjö söder om Stockholm och besökte SciFi-mässan eller, som det internationella namnet lyder, ”The Scandinavian Sci-fi, Game & Film Convention”, 25-26 april. Vi bjöds bland annat på ett smörgåsbord av samlarprylar med anknytning till sci-fi, spel och film.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.