Skip to Content

Skärmdumpar från Twitter

Socialdemokraternas Twitterkonto hackat

Socialdemokraterna firar nya våldtäktsrekord med skattehöjningar och än mer öppna gränser, Stefan Löfven avgår och SÄPO läggs ned. Detta är några av budskapen som twittrades ut från partiets officiella Twitterkonto i natt.

Publicerad: 15 april, 2019, 09:47

 • Svenska

Läs även

Klockan två i natt hackades Socialdemokraternas officiella Twitterkonto med 84 000 följare. Mellan klockan två och tre häcklades andra partier i ett antal olika tweets från S-kontot. Bland annat twittrades det att S firar rekordhöga våldtäktstal genom att höja skatten och öppna gränsen ytterligare.

En annan tweet deklarerar att Stefan Löfven kommer avgå och att en röst på S är en röst för att “Steffe ska kunna ha råd med en ny klocka”, vilket är en referens till spekulationer i alternativmedia om huruvida Löfvens klocka var en Patek Philippe Calatrava. Klockan visade sig dock vara en billig förbundsklocka som Stefan Löfven sedan skänkte till musikhjälpen, som i sin tur kunde auktionerade ut den.

Hackarna har även lagt in en tweet på Stefan Löfven i en pansarvagn där de påstår att han efter sin avgång kommer bli löjtnant i försvarsmakten. Hackarna går också på SÄPO och twittrar att de kommer att avskaffa den svenska säkerhetspolisen och att Stefan Löfven har gått och blivit högerkonservativ och ska börja skjuta muslimer.

Det är oklart i skrivande stund om Socialdemokraterna har fått kontroll över sitt konto igen.

Jonas Persson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Cui Bono? Vem gynnas? Ett upptåg som tyvärr gynnar Socialdemokraterna mer än de som blir misstänkta för upptåget, varför Socialdemokraterna själva rimligen bör misstänkas för upptåget.

  Ett faktum. Socialdemokraterna vill framstå som skattehöjare och välfärdsskapare, men S har varit raka motsatsen i tre decennier. 90% av folket har förlorat sina förmögenheter de senaste tre decennierna, oavsett s.k.”höger” eller s.k. “vänster”-regeringar. Källa: Lars Bern om globalismens effekter på demokratin (SwebbTV)

  Dessa regeringar har ALLA varit EU-vurmande och globalistvurmande och varit emot uppenbara nationella intressen, inkl. varit emot traditionella vänsternationella intressen.

  • Nymous

   Socialdemokraterna med maffian de tillhör och springer ärenden åt kan dra åt helvete.

Samhällskritisk akademiker frihetsberövad av över tio poliser

Det fattades inga polisiära resurser när Stockholmspolisen frihetsberövade, kroppsvisiterade, och i ilfart förde bort den flerfaldigt examinerade akademikern och samhällskritikern Bilyana Martinovski från Arlanda flygplats. Orsaken? Hon var misstänkt för förtal av Kajsa Klein på #jagärhär, men det fick hon inte reda på förrän flera timmar senare.

Göteborgs rånvåg – senaste offret tolv år gammal

INRIKESVarje månad utförs i Göteborg i genomsnitt över 30 personrån, där vanligen både gärningsmän och offer är unga. Hot och våld utövas vid dessa attacker, men bytena begränsar sig till mobiltelefoner och jackor. ”Under ett par års tid har vi haft en ganska kraftig ökning, och det fortsätter”, säger en polischef till Nya Tider.

Rasismen mot vita markägare i Sydafrika tas upp i Sveriges riksdag

INRIKESDen allt mer trängande situationen för vita markägare i Sydafrika kommer att tas upp i Sveriges riksdag. Detta sedan Roger Richtoff och Björn Söder från Sverigedemokraterna uppmärksammat frågan i en fristående motion. Nu vill de att den svenska regeringen agerar för att förmå Sydafrikas regering att stoppa planerna på rasistisk mark­expropriation. Richtoff säger till Nya Tider att motionen är ett sätt att uppmärksamma frågan.

Astrid Lindgrens värld söker barnskådespelare – efterfrågar särskilt ickesvenskar

Inför säsongen år 2020 söker Astrid Lindgrens värld i Vimmerby nya barnskådespelare. I jobbannonsen efterfrågar man särskilt ickesvenska barn som kan ”berika verksamheten” med etnisk och kulturell mångfald. När Nya Tider vill ställa frågor till ansvariga vid temaparken tycks ledningen ha fått kalla fötter och vill inte kommentera jobbannonsen över huvud taget. Diskrimineringsombudsmannen menar dock att detta skulle kunna vara fråga om möjlig diskriminering av svenskar.

Åkesson tar avstånd från Alternativ för Sverige

I ett samtal med Navid Modiri får Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson frågan vad han tycker om Alternativ för Sverige. Åkesson svarar att partiet är bildat av personer som ville föra Sverigedemokraternas ideologiska utgångspunkter i en annan riktning än han själv, och att Alternativ för Sverige drar till sig ”knäppgökar”. Själv menar han att han gärna går i en Prideparad.

Politikfakta raderat efter S-kritik

INRIKESDen mycket populära nyhetssidan Politikfakta blev den 23 september drabbat av det digitala bokbålet då sidan försvann från Facebook utan närmare förklaring. Några dagar senare var kanalen uppe igen, men glädjen för läsarna blev kort och den 13 oktober togs sidan återigen bort.

Staffanstorps polisstation sprängdes – läsarbilder visar att allt är lugnt igen

INRIKESBombdådet mot Staffanstorps polisstation väckte sensation men möttes också av axelryckningar hos många invånare. ”Det är ju så här det är nu för tiden”. Här visar vi bilder från en läsare som tittade till stället dagen efter när reparationerna påbörjats. En elsparkcyklist är efterlyst för pojkstrecket.

TV4 tillskrev Orbán ras-citat – helt okej enligt Granskningsnämnden

TV4 förvanskade ett uttalande från Ungerns premiärminister Viktor Orbán och översatte hans varning att invandring skapar blandade befolkningar som ”hotet från rasblandning”. Nu konstaterar Granskningsnämnden att översättningen var felaktig och osaklig, men vill ändå inte klandra TV4.

Gå till arkivet

Send this to a friend