Skip to Content

Skärmdumpar från Twitter

Socialdemokraternas Twitterkonto hackat

Socialdemokraterna firar nya våldtäktsrekord med skattehöjningar och än mer öppna gränser, Stefan Löfven avgår och SÄPO läggs ned. Detta är några av budskapen som twittrades ut från partiets officiella Twitterkonto i natt.

Publicerad: 15 april, 2019, 09:47

 • Svenska

Läs även

Klockan två i natt hackades Socialdemokraternas officiella Twitterkonto med 84 000 följare. Mellan klockan två och tre häcklades andra partier i ett antal olika tweets från S-kontot. Bland annat twittrades det att S firar rekordhöga våldtäktstal genom att höja skatten och öppna gränsen ytterligare.

En annan tweet deklarerar att Stefan Löfven kommer avgå och att en röst på S är en röst för att “Steffe ska kunna ha råd med en ny klocka”, vilket är en referens till spekulationer i alternativmedia om huruvida Löfvens klocka var en Patek Philippe Calatrava. Klockan visade sig dock vara en billig förbundsklocka som Stefan Löfven sedan skänkte till musikhjälpen, som i sin tur kunde auktionerade ut den.

Hackarna har även lagt in en tweet på Stefan Löfven i en pansarvagn där de påstår att han efter sin avgång kommer bli löjtnant i försvarsmakten. Hackarna går också på SÄPO och twittrar att de kommer att avskaffa den svenska säkerhetspolisen och att Stefan Löfven har gått och blivit högerkonservativ och ska börja skjuta muslimer.

Det är oklart i skrivande stund om Socialdemokraterna har fått kontroll över sitt konto igen.

Jonas Persson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Cui Bono? Vem gynnas? Ett upptåg som tyvärr gynnar Socialdemokraterna mer än de som blir misstänkta för upptåget, varför Socialdemokraterna själva rimligen bör misstänkas för upptåget.

  Ett faktum. Socialdemokraterna vill framstå som skattehöjare och välfärdsskapare, men S har varit raka motsatsen i tre decennier. 90% av folket har förlorat sina förmögenheter de senaste tre decennierna, oavsett s.k.”höger” eller s.k. “vänster”-regeringar. Källa: Lars Bern om globalismens effekter på demokratin (SwebbTV)

  Dessa regeringar har ALLA varit EU-vurmande och globalistvurmande och varit emot uppenbara nationella intressen, inkl. varit emot traditionella vänsternationella intressen.

  • Nymous

   Socialdemokraterna med maffian de tillhör och springer ärenden åt kan dra åt helvete.

Halmstads kommun ger gymnasielagsafghaner gräddfil till fasta jobb

INRIKESDen 1 oktober inför Halmstads kommun en ny anställningsrutin med syftet att ge afghaner som har fått uppehållstillstånd tack vare gymnasielagen förtur till fast jobb inom kommunen. Syftet är att de inte skall utvisas. När Nya Tider når Ann-Charlott Mankell, moderat ordförande i Hemvårdsnämnden, säger hon att det skulle vara ”förfärligt” om de unga afghanska männen skulle tvingas iväg efter avslutade studier, trots att de inte har några skyddsskäl.

Allmänna arvsfonden – miljardrullning utan kontroll

ANALYSAllmänna Arvsfonden har sedan 1928 ansvaret för att hantera kvarlåtenskapen från avlidna utan legala arvingar eller giltiga testamenten. Pengarna samlas in och förvaltas av Kommarkollegiet och fördelas till olika projekt av Arvfondsdelegationen. Arvfondsdelegationen gör sin egen uppföljning utan krav på öppen extern revision, som svenska myndigheter normalt är underkastade. Resultatet är en verksamhet som sprider avlidnas tillgångar på ett sätt som gör att många säkert vrider sig i graven.

12-årig flicka våldtagen

INRIKESEn 12-årig flicka blev våldtagen utomhus i Rågsved i Stockholm under tisdagskvällen. Hon skadades under den grova våldtäkten och tvingades uppsöka sjukhus för vård. Polisen har inte gripit någon misstänkt ännu.

DN:s Kristina Lindquist i säng med våldsvänstern

REPORTAGEDN-journalisten Kristina Lindquist var en av dem som högljuddast krävde att Nya Tider inte skulle få ställa ut på Bokmässan i Göteborg med hänvisning till ”värdegrunden”. Nu har sajten Avmaskerat avslöjat att Lindquist gift sig med den våldsbejakande vänsterextremisten Mats Runvall och skriver för DN från samma lägenhet varifrån Runvall säljer våldspropaganda.

Före detta SD-ledamot: ”Jag gav SVT öppet mål”

INRIKESMats Olsson från Östhammar satt tills helt nyligen som ledamot för Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige. Ett invandringskritiskt mejl som han skickade direkt till SVT:s redaktion där han bland annat använde ordet ”negrer” ledde dock till att han av sitt eget parti ombads lämna sina politiska uppdrag. Han lämnade självmant partiet bara någon dag senare. Till Nya Tider säger Mats Olsson att han är ångerfull, men inte riktigt av den anledning systemmedia vill framställa det som, utan för att han använde ett radikalt språkbruk när han mejlade till SVT:s journalister.

Kraven efter att migranter bränt ned sitt läger i Moria: Ta dem till Sverige

INRIKESFlyktinglägret Moria på den grekiska ön Lesbos brann ned den 10 september. Grekisk polis har gripit fem migranter, misstänkta för att ha anlagt branden. Trots detta ser det utstuderade bedrägeriet – att bränna ned sitt läger i hopp om att få transporteras till andra EU-länder – ut att lyckas. Flera europeiska länder har lovat att ta emot migranterna. Nu haglar krav mot Sveriges regering från invandringsliberala politiker, medier och akademiker om att migranterna ska transporteras till Sverige.

Språkrörskandidat erkänner: Måste våga se att vi har problem med islamism inom partiet

INRIKESMP:s språkrörskandidat Rebecka Le Moine menar att partiet behöver erkänna att det har funnits och finns problem med islamistisk infiltration samt att man behöver göra upp med hur man hanterat frågor om hedersförtryck. Det säger hon när Nya Tider wallraffar henne genom att låtsas vara en medlem.

Man gruppvåldtagen i Stockholm – sökte skydd hos ordningsvakter

INRIKESEn man har anmält att han blivit gruppvåldtagen natten till måndagen i en lägenhet i södra Stockholm. Han flydde sedan från platsen och sökte skydd hos ordningsvakter som ringde polisen.

Gå till arkivet

Send this to a friend