Skip to Content

Fabian Harling , en av styrelseledamöterna i Ung Vänster Göteborg och Bohuslän. Foto: Privat

Styrelseledamot för Ung Vänster i Göteborg/Bohuslän tar inte avstånd från AFA

Digital utgåva

En av styrelseledamöterna i Ung Vänsters distrikt Göteborg/Bohuslän, som den 28 augusti planerar ett omfattande mötessabotage av Jimmie Åkessons och Sverigedemokraternas torgmöte tar inte avstånd från våldsbenägna, autonoma extremvänstergrupper som AFA. Det kan Nya Tider avslöja då vi lyckades konfrontera honom per telefon. Dessutom kan Nya Tider berätta att distriktsstyrelsen i Göteborg/Bohuslän därtill är homogent svensk, trots att man vill framställa sig som det mest invandrarvänliga och antirasistiska, politiska ungdomsförbundet i Sverige.

Publicerad: 17 augusti, 2018, 12:05

 • Svenska

Läs även

Nya Tider kunde i sitt senaste nummer berätta om hur Ung Vänster i Göteborg/Bohuslän planerar att störa Sverigedemokraternas torgmöte på Järntorget i Göteborg den 28 augusti. Det var via ett inlägg på distriktets officiella Facebooksida som medlemmar och alla andra intresserade och ”kampvilliga” uppmanades att ta sig till Järntorget för att störa ut mötet, både med slagord, talkörer, megafoner och visselpipor. Värt att notera är att man från distriktets sida inte skrev att våld var oönskat, inte heller kan man läsa att autonoma extremvänstergrupper inte är välkomna. Istället betonas det alltså att alla ”kampvilliga” behövs.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • birgerr

  dom som är där för att lyssna kan väl släpa bort huliganerna om dom väsnas för mycket

 • xmaverickx

  (Svenskarna i) SD är inte rasister, enär de sätter ett annat folk (judarna) före sitt eget, och detsamma kan sägas om svenskarna i de övriga riksdagspartierna och skam till sägandes om de flesta svenskar som under lång tid indoktrinerats till att sätta alla andra folk före sitt eget.

 • Lunkentuss

  Ännu en sådan där androgyn soja-gosse som tjänar främmande makter.

 • nalenihostacken

  Är de vänsterpartiets “väpnade gren”. Lenin fasoner, härska genom att söndra.

Kvinna allvarligt skadad i explosion

INRIKESEn ung kvinna som passerade förbi en livsmedelsaffär skadades allvarligt när en bomb detonerade i Lund under natten till lördag. Sprängningen var riktad mot livsmedelsaffären bekräftar polisen. Antalet sprängdåd i Sverige ökar kraftigt visar polisens statistik. Skulden till den stora ökningen menas vara ”utanförskap”.

En ”mycket mörkhyad” man överfaller svenska kvinnor i Eskilstuna

INRIKESEfter ett flertal oprovocerade fall av misshandel och ofredande under veckan går nu polisen ut med en varning. En ”mycket mörkhyad” man slår och spottar svenska kvinnor i ansiktet i Eskilstuna. Nu vill polisen ha hjälp med att stoppa den svenskfientliga afrikanens härjningar.

Fick stanna genom gymnasielagen – gruppvåldtog 14-årig flicka

INRIKESFaisal Nori saknade asylskäl och skulle ha utvisats förra året, men fick stanna i Sverige genom den så kallade gymnasielagen som riksdagen klubbade igenom trots stora folkliga protester. Nu har han dömts i två instanser för att ha våldtagit en 14-årig flicka tillsammans med en annan afghan.

Ansiktsigenkänning lanseras i butiker i Stockholm

ÖVERVAKNINGInom kort kommer ett antal butiker i Stockholm att börja experimentera med teknik för ansiktsigenkänning. Detta för att kartlägga hur ofta kunder besöker butiken och hur de rör sig i den. Än så länge uppges tekniken vara ”anonymiserad”, men ska kunna känna igen kunder som varit på besök tidigare.

Polisen söker ”mörkhyade” gärningsmän efter gruppvåldtäkt

En kvinna har anmält till polisen att hon blivit utsatt för en överfallsvåldtäkt av två män utomhus i Luleå. Våldtäkten skall ha skett mellan klockan 2 och 3, natten mot torsdagen.

Wallström lämnar – Ann Linde blir ny utrikesminister

Ann Linde blir ny utrikesminister efter avgående Margot Wallström. Det står klart efter att Stefan Löfven presenterat sin nya regering i samband med riksmötets öppnande. Källor hade redan tidigare läckt uppgiften till SVT, uppgifter som nu alltså bekräftas.

Migrationsverket misstänker: Assistentbolag säljer uppehållstillstånd

ÖREBROMigrationsverket misstänker att assistentbolag säljer uppehållstillstånd via falska anställningar, rapporterar P4 Örebro.

Skandalen: afrikaner levde lyxliv för svenska biståndspengar

INRIKESBiståndsorganisationen Sida förband sig att donera nästan en halv miljard kronor till en afrikansk organisation. Kort efter det drog den afrikanska ledningen igång en pengarullning där de gav sig själva kraftigt höjda löner, bonusar och medlemskap i exklusiva klubbar.

Gå till arkivet

Send this to a friend