Skip to Content

Bernell Trammell framför sin butik. Foto: Stillbild Youtube
NOTIS

Svart Trumpsupporter mördad i Milwaukee

Digital utgåva

En svart Trumpsupporter som var känd i sitt grannskap för att stå i gathörn med skyltar som sade ”Rösta Trump” eller med bibelverser dödades mitt på dagen i stadsdelen Riverwest i Milwaukee i torsdags.

Publicerad: 27 juli, 2020, 12:33

  • Svenska

Läs även

Bernell Trammell, 60, sköts framför sin butik, Expression Publications. Byggnaden är täckt av handgjorda skyltar, varav den mest framträdande säger ”Rösta Donald Trump 2020” och ”Omvälj Trump 2020”. Polisen säger att det är omöjligt att veta motivet till mordet eftersom ingen misstänkt gärningsman ännu har kunnat hittas, men utredarna undersöker möjligheten att Trammell dödades på grund av sin politiska övertygelse.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend