Skip to Content

Bechir Rabani önskar att svenskarna ska våga bry sig om sitt eget folk. Han startade Facebook-gruppen White Girls Also Matter för att lyfta ett tabubelagt ämne. Foto: Privat
INRIKES

Bechir Rabani startade gruppen ”White Girls Also Matter”: ”Svenskarna måste våga belysa orättvisorna”

Rasistiska glåpord mot svenska kvinnor, politiker som inte erkänner svenskarna som ett folk och flickor som inte vågar gå ensamma hem efter mörkrets inbrott. Facebook-sidan White Girls Also Matter startades för att belysa svenska kvinnors utsatta situation. Grundaren till gruppen heter Bechir Rabani. Han har sedan länge tröttnat på att se hur svenskarna offrar sitt eget folk på mångkulturens altare.

Publicerad: 26 november, 2016, 16:40

 • Svenska

Läs även

Bechir Rabani är ursprungligen palestinier, men hans föräldrar växte upp i Syrien innan familjen kom till Sverige när han fortfarande var en liten pojke. Bechir har under flera år kritiserat Sveriges invandringspolitik, som han menar gynnar en global elit och varken är bra för svenska folket eller de riktiga flyktingarna.
– Grundstenen till det som man i dag kallar för ”hjälp” är egot, kontot och krossandet av nationalstaten, säger Bechir.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Sanna Hill

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • En Turk som vill rädda vita människor? 🙂 Är en Turk arisk?

  • Varmlandstok

   Till skillnad mot våra politiker och journalister så har han blivit utrustad med en rimlig intelligensnivå.

  • KrugalSvylse

   Det är väl inte märkligare än om en svensk bosatt i, säg, Tibet skulle reagera mot hur tibetanerna blir behandlade? Det gör naturligtvis inte svensken till asiat, lika lite som Rabani magiskt förvandlas till en vit europé för att han reagerar mot orättvisor som drabbar svenskar, men än sedan? (Han är för övrigt arab, inte turk.)

   Sedan kan man givetvis ifrågasätta om araber borde vara bosatta i Sverige till att börja med, men om vi låtsas att den utomeuropeiska invandringen hade bestått av ett fåtal personer som respekterar svenskarna och tycker att de ska få behålla sitt land istället för att massinvandras till döds så hade det knappast varit något problem, eller hur?

  • Beche Rabani

   Visst svider det när en “turk” gör det som du borde göra Jens. Eller är du också en av de naiva som tycks tro att 2018 så kommer det ske ett mirakel?

   Ledsen men jag orkar inte vänta.

   Mvh turken

   • Henrik Paetau

    En finne igen!

    I Finland får man nog fortfarande vara fosterländsk utan att bli bespottad och klassad som fascist. Att stå på en solid fosterländsk grund ger även gemene man och kvinna ett bättre fotfäste och perspektiv på andra länder och kulturer. Jag har den erfarenheten att det faktum att man i Finland har värnplikten kvar – och att de flesta familjer har en generation kvar vars fäder och farfäder har kämpat för landets självständighet – stöjder en sund nationalsolthet som varje folk och land borde ha rätt till.
    Den känslan och vetskapen ger en självkänsla som inte tar skada av att en del av mina landsmän som betett sig illa i Sverige (med rätta) kallats ‘finnjävlar’.
    De närapå 10 000 frivilliga svenskar som kämpade i våra krig 1939-1944 minns vi med tacksamhet och beundran. De var riktiga krigare som skulle ha haft rätt inte bara till ära och heder, utan till allt stöd av samhället vid sin återkomst. Nu är det IS-rövare, mördare och våldtäktsmän som ska stödjas och (åter)integreras !!
    Skammen går på torra land och de svenska veteranerna vänder sig i sin grav. Finns det ingen hejd på det galopperande vansinnet?

  • Mattias Pettersson

   Han är ju inte Turk, Han är Palestinier. Men visst han står på Svenskarnas sida.

 • Erik Marlandson

  Intressant att se vilka som vågar ta stegen i rätt riktning.

 • Perq Elest

  Vad krävs för att skapa en stor rättegång mot de politiker som krossar Europa? Liknande Nurnbergrättegången i Tyskland efter 2:a världskriget. Om man någonsin kan tala om landsförräderi historiskt eller i nutid så är de senaste åren de värsta förbrytelser någonsin. Folkvalda politiker som alla gått samman, vänster till höger som endast gynnar sig själva och den media som stöder deras förstörelse av väl fungerande länder.

  Måste det bli folkligt uppror med våld? Funkar inte demokratin längre?

Ökänd ”klockringningspräst” i Visby målade ikon av Klimat-Greta

INRIKESDen före detta domprosten i Visby, Mats Hermansson, blev här om året rikskänd då han satte igång kyrkklockorna i protest mot att journalisten Thomas Gür höll ett anförande utanför domkyrkan. Nu har han målat en ikon av klimatalarmisten Greta Thunberg – komplett med helgongloria och guldbakgrund. Ikonen skall inom kort ställas ut i Malmökyrka.

Medieetiskt råd leds av uthängningprofilen Robert Aschberg och vänsterradikaler

INRIKESMediernas etniska nämnd skall ersätta dagens Pressens opinionsnämnd. Här skall människor kunna få hjälp om de anser sig felaktigt behandlade av medierna. De stora medieföretagen, som äger verksamheten, har utsett Robert Aschberg som ansvarig att leda arbetet, trots att Aschberg själv har en lång historia av att skandalisera privatpersoner. Även flera andra i styrelsen har vänsterextrema kopplingar.

Nationalistisk profil avstängd från Twitter

INRIKESDen snart 16-åriga aktivisten Izabella Nilsson Jarvandis twitterkonto stängdes lördagen den 5 oktober. Skälet som angavs var att hon eventuellt skulle vara för ung, trots att Twitters åldersgräns är satt till 13 år.

Nedgång och återfödelse

OPINIONÖsterrikiska FPÖ led en historisk förlust vid det nationella valet den 29 september. Andreas Mölzer, partiets före detta chefsideolog och tidigare ledamot i Europaparlamentet, förklarar i en exklusiv kommentar till Nya Tider hur FPÖ ska bära sig åt för att förnyas.

Liberal: Byt namn på Arlanda och Landvetter för att markera mot rasism

INRIKESSveriges två största flygplatser, Arlanda respektive Landvetter, borde byta namn. Detta för att markera mot den växande rasismen och främlingsfientligheten. Det menar Robert Hannah (L), i två olika motioner till Sveriges riksdag.

Vänsterpartistisk kammaråklagare utreds av central tillsynsavdelning för oetiskt agerande efter politisk aktivism

INRIKESNya Tider kan nu avslöja att kammaråklagare Ingela Svensson, verksam i Halmstad kommer att utredas av åklagarmyndighetens centrala tillsynsavdelning efter att ha uttryckt sig olämpligt som politiskt förtroendevald vänsterpartist i Varbergs kommunfullmäktige.

Afghansk mördare i förhållande med 69-årig asylaktivist

INRIKESIngrid Guldbrandsson, 69, var känd som asylaktivist som var djupt engagerad i just ensamkommande afghanska unga män. När hon mördades av en av sina skyddslingar, Ahmad, 20, var det många som spekulerade om deras relation. Nu har det framkommit att de hade en sexuell relation – och att det var skammen och rädslan över att utnyttjas av den 50 år äldre kvinnan som fick afghanen att mörda henne.

Ökat stök på biblioteken sedan invandringsvågen 2015

INRIKESDet blir allt stökigare på våra bibliotek. Det visar en rapport från fackförbundet DIK, som bland annat organiserar landets bibliotekarier. Det handlar både om störande oljud samt hot och kränkningar mot bibliotekspersonalen. Ludvika i Dalarna är en av de kommuner som märkt av den tydliga samhällsförändringen. I en kommentar till Nya Tider medger ansvarig bibliotekschef i Ludvika att stöket blev värre efter invandringsvågen.

Gå till arkivet

Send this to a friend