Skip to Content

Bechir Rabani önskar att svenskarna ska våga bry sig om sitt eget folk. Han startade Facebook-gruppen White Girls Also Matter för att lyfta ett tabubelagt ämne. Foto: Privat
INRIKES

Bechir Rabani startade gruppen ”White Girls Also Matter”: ”Svenskarna måste våga belysa orättvisorna”

Rasistiska glåpord mot svenska kvinnor, politiker som inte erkänner svenskarna som ett folk och flickor som inte vågar gå ensamma hem efter mörkrets inbrott. Facebook-sidan White Girls Also Matter startades för att belysa svenska kvinnors utsatta situation. Grundaren till gruppen heter Bechir Rabani. Han har sedan länge tröttnat på att se hur svenskarna offrar sitt eget folk på mångkulturens altare.

Publicerad: 26 november, 2016, 16:40

 • Svenska

Läs även

Bechir Rabani är ursprungligen palestinier, men hans föräldrar växte upp i Syrien innan familjen kom till Sverige när han fortfarande var en liten pojke. Bechir har under flera år kritiserat Sveriges invandringspolitik, som han menar gynnar en global elit och varken är bra för svenska folket eller de riktiga flyktingarna.
– Grundstenen till det som man i dag kallar för ”hjälp” är egot, kontot och krossandet av nationalstaten, säger Bechir.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Sanna Hill

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • En Turk som vill rädda vita människor? 🙂 Är en Turk arisk?

  • Varmlandstok

   Till skillnad mot våra politiker och journalister så har han blivit utrustad med en rimlig intelligensnivå.

  • KrugalSvylse

   Det är väl inte märkligare än om en svensk bosatt i, säg, Tibet skulle reagera mot hur tibetanerna blir behandlade? Det gör naturligtvis inte svensken till asiat, lika lite som Rabani magiskt förvandlas till en vit europé för att han reagerar mot orättvisor som drabbar svenskar, men än sedan? (Han är för övrigt arab, inte turk.)

   Sedan kan man givetvis ifrågasätta om araber borde vara bosatta i Sverige till att börja med, men om vi låtsas att den utomeuropeiska invandringen hade bestått av ett fåtal personer som respekterar svenskarna och tycker att de ska få behålla sitt land istället för att massinvandras till döds så hade det knappast varit något problem, eller hur?

  • Beche Rabani

   Visst svider det när en “turk” gör det som du borde göra Jens. Eller är du också en av de naiva som tycks tro att 2018 så kommer det ske ett mirakel?

   Ledsen men jag orkar inte vänta.

   Mvh turken

   • Henrik Paetau

    En finne igen!

    I Finland får man nog fortfarande vara fosterländsk utan att bli bespottad och klassad som fascist. Att stå på en solid fosterländsk grund ger även gemene man och kvinna ett bättre fotfäste och perspektiv på andra länder och kulturer. Jag har den erfarenheten att det faktum att man i Finland har värnplikten kvar – och att de flesta familjer har en generation kvar vars fäder och farfäder har kämpat för landets självständighet – stöjder en sund nationalsolthet som varje folk och land borde ha rätt till.
    Den känslan och vetskapen ger en självkänsla som inte tar skada av att en del av mina landsmän som betett sig illa i Sverige (med rätta) kallats ‘finnjävlar’.
    De närapå 10 000 frivilliga svenskar som kämpade i våra krig 1939-1944 minns vi med tacksamhet och beundran. De var riktiga krigare som skulle ha haft rätt inte bara till ära och heder, utan till allt stöd av samhället vid sin återkomst. Nu är det IS-rövare, mördare och våldtäktsmän som ska stödjas och (åter)integreras !!
    Skammen går på torra land och de svenska veteranerna vänder sig i sin grav. Finns det ingen hejd på det galopperande vansinnet?

  • Mattias Pettersson

   Han är ju inte Turk, Han är Palestinier. Men visst han står på Svenskarnas sida.

 • Erik Marlandson

  Intressant att se vilka som vågar ta stegen i rätt riktning.

 • Perq Elest

  Vad krävs för att skapa en stor rättegång mot de politiker som krossar Europa? Liknande Nurnbergrättegången i Tyskland efter 2:a världskriget. Om man någonsin kan tala om landsförräderi historiskt eller i nutid så är de senaste åren de värsta förbrytelser någonsin. Folkvalda politiker som alla gått samman, vänster till höger som endast gynnar sig själva och den media som stöder deras förstörelse av väl fungerande länder.

  Måste det bli folkligt uppror med våld? Funkar inte demokratin längre?

Vávra Suk i paneldebatt på Alternativa Bokmässan 2020

VIDEOVávra Suk: ”In i det etablerade systemet och rör om!” Han förordar även att alternativmedia samarbetar mer med varandra och startar drev på samma sätt som systemmedia gör. I panelen även Erik Almqvist (Exakt24), Mats Dagerlind (Samhällsnytt) och Mikael Wilgert (Swebbtv).

Gäng belägger boende med utegångsförbud

BROTTI augusti uppmanade kriminella grupperingar boende i Tensta att inte vistas ute, och hotade dem med våld om de inte åtlydde utegångsförbudet. Händelsen i Tensta inträffade samtidigt som kriminella upprättade vägspärrar i Hammarkullen utanför Göteborg.

Ludvig, 14, brutalt misshandlad av f.d. SVT-chefens flyktingbarn

BROTT & KRIMINALFALL14-årige Ludvig blev i våras påhoppad och misshandlad av en syrisk invandrare som går på samma skola. Han berättade den 13 oktober om händelsen i SVT:s ”Veckans brott”. I programmet nämndes dock varken att gärningsmannen är invandrare eller att han är fosterbarn till före detta SVT-chefen Eva Hamilton.

Borås: 16-årig pojke skjuten i bröstet med hagelgevär – två jämnåriga invandrare häktade

BROTT & KRIMINALFALLEn 16-årig pojke blev skjuten i bröstet med ett hagelgevär i ett naturområde i utkanten av Borås. Innan dess ska han ha tvingats att ta av sig kläderna och försökt fly genom att hoppa i vattnet. Två jämnåriga ynglingar med bakgrund i Mellanöstern sitter nu häktade för mordförsök.

Läs studenternas brev om mångkulturella Tjärna ängar

BORLÄNGEDen 28 september skrev utländska gäststudenter ett kritiskt brev till ledningen för Högskolan i Dalarna, Borlänge, om hur de vantrivs med att behöva bo på studentboendet som ligger i det ökända området Tjärna Ängar. Läs här brevet i sin helhet.

Miljöpartister vill stoppa lokala slöjförbud

INRIKESTvå miljöpartistiska riksdagsledamöter, den klaninröstade somaliskan Leila Ali-Elmi samt Camilla Hansén, har nyligen lämnat in en motion där det föreslås att riksdagen skall ge uppdrag till regeringen att skapa en skyddsmekanism för religionsfrihet som kan hindra kommuner att införa lokala slöjförbud. De två miljöpartisterna menar att begreppet frihet dessutom måste börja problematiseras mer, om det exempelvis bara är den västerländska definitionen av kvinnans frihet som skall gälla i Sverige.

Hemkonservering – en värdefull kunskap som borde återerövras

HEM & HUSHÅLLI vårt moderna tidevarv har vi ofta föraktat och skrattat åt gamla tiders metoder och utrustning. När de moderna spisarna kom, försvann vedspisarna från köken. När kylskåp och frys gjorde sitt inträde i hemmen glömdes de gamla metoderna med bland annat kokkonservering bort. Det var ju så gammaldags och omodernt. Men faktum är att den gamla kunskapen när det gällde att förvara sin mat under en väldigt lång tid slår våra frysmetoder med hästlängder.

Nybyggda lägenheter skall gå till bidragstagare – svenskar skall betala

INRIKESKommunstyrelsen i Malmö har beslutat om att var femte nybyggd hyresrätt i staden skall öronmärkas för personer med försörjningsstöd eller gå direkt till bostadssociala insatser. Resultatet väntas bli mer invandrare i nybyggda områden vilket antas främja integrationen.

Gå till arkivet

Send this to a friend