Skip to Content

Bechir Rabani önskar att svenskarna ska våga bry sig om sitt eget folk. Han startade Facebook-gruppen White Girls Also Matter för att lyfta ett tabubelagt ämne. Foto: Privat
INRIKES

Bechir Rabani startade gruppen ”White Girls Also Matter”: ”Svenskarna måste våga belysa orättvisorna”

Rasistiska glåpord mot svenska kvinnor, politiker som inte erkänner svenskarna som ett folk och flickor som inte vågar gå ensamma hem efter mörkrets inbrott. Facebook-sidan White Girls Also Matter startades för att belysa svenska kvinnors utsatta situation. Grundaren till gruppen heter Bechir Rabani. Han har sedan länge tröttnat på att se hur svenskarna offrar sitt eget folk på mångkulturens altare.

Publicerad: 26 november, 2016, 16:40

 • Svenska

Läs även

Bechir Rabani är ursprungligen palestinier, men hans föräldrar växte upp i Syrien innan familjen kom till Sverige när han fortfarande var en liten pojke. Bechir har under flera år kritiserat Sveriges invandringspolitik, som han menar gynnar en global elit och varken är bra för svenska folket eller de riktiga flyktingarna.
– Grundstenen till det som man i dag kallar för ”hjälp” är egot, kontot och krossandet av nationalstaten, säger Bechir.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Sanna Hill

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • En Turk som vill rädda vita människor? 🙂 Är en Turk arisk?

  • Varmlandstok

   Till skillnad mot våra politiker och journalister så har han blivit utrustad med en rimlig intelligensnivå.

  • KrugalSvylse

   Det är väl inte märkligare än om en svensk bosatt i, säg, Tibet skulle reagera mot hur tibetanerna blir behandlade? Det gör naturligtvis inte svensken till asiat, lika lite som Rabani magiskt förvandlas till en vit europé för att han reagerar mot orättvisor som drabbar svenskar, men än sedan? (Han är för övrigt arab, inte turk.)

   Sedan kan man givetvis ifrågasätta om araber borde vara bosatta i Sverige till att börja med, men om vi låtsas att den utomeuropeiska invandringen hade bestått av ett fåtal personer som respekterar svenskarna och tycker att de ska få behålla sitt land istället för att massinvandras till döds så hade det knappast varit något problem, eller hur?

  • Beche Rabani

   Visst svider det när en ”turk” gör det som du borde göra Jens. Eller är du också en av de naiva som tycks tro att 2018 så kommer det ske ett mirakel?

   Ledsen men jag orkar inte vänta.

   Mvh turken

   • Henrik Paetau

    En finne igen!

    I Finland får man nog fortfarande vara fosterländsk utan att bli bespottad och klassad som fascist. Att stå på en solid fosterländsk grund ger även gemene man och kvinna ett bättre fotfäste och perspektiv på andra länder och kulturer. Jag har den erfarenheten att det faktum att man i Finland har värnplikten kvar – och att de flesta familjer har en generation kvar vars fäder och farfäder har kämpat för landets självständighet – stöjder en sund nationalsolthet som varje folk och land borde ha rätt till.
    Den känslan och vetskapen ger en självkänsla som inte tar skada av att en del av mina landsmän som betett sig illa i Sverige (med rätta) kallats ’finnjävlar’.
    De närapå 10 000 frivilliga svenskar som kämpade i våra krig 1939-1944 minns vi med tacksamhet och beundran. De var riktiga krigare som skulle ha haft rätt inte bara till ära och heder, utan till allt stöd av samhället vid sin återkomst. Nu är det IS-rövare, mördare och våldtäktsmän som ska stödjas och (åter)integreras !!
    Skammen går på torra land och de svenska veteranerna vänder sig i sin grav. Finns det ingen hejd på det galopperande vansinnet?

  • Mattias Pettersson

   Han är ju inte Turk, Han är Palestinier. Men visst han står på Svenskarnas sida.

 • Erik Marlandson

  Intressant att se vilka som vågar ta stegen i rätt riktning.

 • Perq Elest

  Vad krävs för att skapa en stor rättegång mot de politiker som krossar Europa? Liknande Nurnbergrättegången i Tyskland efter 2:a världskriget. Om man någonsin kan tala om landsförräderi historiskt eller i nutid så är de senaste åren de värsta förbrytelser någonsin. Folkvalda politiker som alla gått samman, vänster till höger som endast gynnar sig själva och den media som stöder deras förstörelse av väl fungerande länder.

  Måste det bli folkligt uppror med våld? Funkar inte demokratin längre?

Mördare fritagen under permission från ungdomsvård

INRIKESDen 8 januari 2018 sköt den då 16-årige somaliern Abdirizak Abdimalek Osman ihjäl en 24-årig afrikansk man på en pizzeria i Rinkeby. Han dömdes till tre års sluten ungdomsvård, men fritogs den 21 juli i år under en permission. Den ansvariga myndighetens presschef medger i ett samtal med Nya Tider att en felbedömning uppenbarligen gjordes då man beviljade permission.

12-årig flicka ihjälskjuten av gängkriminella

INRIKESNatten mot söndagen sköts en 12-årig flicka ihjäl vid en bensinmack i Norsborg i Botkyrka kommun söder om Stockholm. Skjutningen menas ha varit en så kallad ”drive-by-skjutning” där gängkriminella kört förbi bensinmacken och öppnat eld mot andra gängmedlemmar men missat och istället dödat den unga flickan.

Vattuminskningen

HISTORIA”Vattenminskningsläran väckte anstöt i kyrkliga kretsar eftersom den ansågs strida mot bibeln, och förklarades av prästerskapet vid 1747 års riksdag vara ’en opålitlig sats på vilken inget i historien kunde byggas’. Biskop Johan Browallius i Åbo, teolog och professor i fysik och botanik, […] Enligt honom berodde vattuminskningen på att syndaflodens vatten fortfarande höll på att dra sig tillbaka.” Så såg man tidigare på det vi kal­lar landhöjningen, enligt Wikipedia.

Hollywood predikar, men bestraffas av publiken

KULTUR2010-talet har sett en stor mängd amerikanska filmer där huvudsyftet inte verkar ha varit underhållning, utan övertydliga försök att uppfostra publiken i de ”progressiva” värderingar som nu ska vara vägledande i Västvärlden. Den goda nyheten är att sådana filmer ofta bestraffas av sviktande publiksiffror och därmed låga intäkter.

EU klubbade återhämtningsfond och dubblar sin budget

UTRIKESTidigt på morgonen den 21 juli skrev EU-ländernas regeringschefer på avtalet om den nya långtidsbudgeten och den så kal­la­de återhämtningsfonden för EU, efter ett historiskt långt maratonmöte över mer än fyra dygn. Den senare har lanserats som ett stöd för återuppbyggnad till länder som drabbats hårt av coronapandemin. Konstruktionen innebär att EU:s budgetramar i det närmaste dubbleras, med lånade pengar, under tre år. Förändringen är fundamental och marknadsförs som ”Nästa generation av EU” – utan att ställas under demokratisk prövning.

2022 rullar politikertåget till Bryssel

INRIKESRegeringen har beslutat ge Trafikverket i uppdrag att upphandla två olika utrikes nattåg, det ena Stockholm – Hamburg och det andra Malmö-Bryssel. Eftersom det inte tillåts att upphandla dessa på tysk sträcka förväntas vinnande tågföretag ta risken från dansk-tyska gränsen. Hamburg-tåget från Stockholm välkomnas av många, men Brysseltåget från Malmö ses istället som något politikerna ger sig själva i present.

Katolsk kyrka i Ystad utsatt för stenkastning av ungdomsgäng

INRIKESLördagen den 26 juli utsattes Sankt Nikolaikyrkan i den skånska staden Ystad för stenkastning av ett mindre ungdomsgäng – mitt under pågående mässa. Vittnen såg åtminstone tre ungdomar springa från platsen, men kyrkoherde Eugeniusz Machica säger till Nya Tider att han just nu inte vet om det handlar om ett muslimskt invandrargäng eller inte.

Medier, artister, politiker och företagare viker sig för Black Lives Matter

OPINION: DAN ROODTVänsterideologer och Black Lives Matter (BLM) kal­lar etnisk diskriminering ”strukturell” när de inte konkret kan bevisa den. Den måste ”synliggöras” för att någon över huvud taget ska märka den. Ändå får BLM stöd av stora företag, den akademiska världen och kulturpersoner för sina allt mer verklighetsfrånvända krav.

Gå till arkivet

Send this to a friend