Skip to Content

Bechir Rabani önskar att svenskarna ska våga bry sig om sitt eget folk. Han startade Facebook-gruppen White Girls Also Matter för att lyfta ett tabubelagt ämne. Foto: Privat
INRIKES

Bechir Rabani startade gruppen ”White Girls Also Matter”: ”Svenskarna måste våga belysa orättvisorna”

Rasistiska glåpord mot svenska kvinnor, politiker som inte erkänner svenskarna som ett folk och flickor som inte vågar gå ensamma hem efter mörkrets inbrott. Facebook-sidan White Girls Also Matter startades för att belysa svenska kvinnors utsatta situation. Grundaren till gruppen heter Bechir Rabani. Han har sedan länge tröttnat på att se hur svenskarna offrar sitt eget folk på mångkulturens altare.

Publicerad: 26 november, 2016, 16:40

 • Svenska

Läs även

Bechir Rabani är ursprungligen palestinier, men hans föräldrar växte upp i Syrien innan familjen kom till Sverige när han fortfarande var en liten pojke. Bechir har under flera år kritiserat Sveriges invandringspolitik, som han menar gynnar en global elit och varken är bra för svenska folket eller de riktiga flyktingarna.
– Grundstenen till det som man i dag kallar för ”hjälp” är egot, kontot och krossandet av nationalstaten, säger Bechir.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Sanna Hill

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • En Turk som vill rädda vita människor? 🙂 Är en Turk arisk?

  • Varmlandstok

   Till skillnad mot våra politiker och journalister så har han blivit utrustad med en rimlig intelligensnivå.

  • KrugalSvylse

   Det är väl inte märkligare än om en svensk bosatt i, säg, Tibet skulle reagera mot hur tibetanerna blir behandlade? Det gör naturligtvis inte svensken till asiat, lika lite som Rabani magiskt förvandlas till en vit europé för att han reagerar mot orättvisor som drabbar svenskar, men än sedan? (Han är för övrigt arab, inte turk.)

   Sedan kan man givetvis ifrågasätta om araber borde vara bosatta i Sverige till att börja med, men om vi låtsas att den utomeuropeiska invandringen hade bestått av ett fåtal personer som respekterar svenskarna och tycker att de ska få behålla sitt land istället för att massinvandras till döds så hade det knappast varit något problem, eller hur?

  • Beche Rabani

   Visst svider det när en “turk” gör det som du borde göra Jens. Eller är du också en av de naiva som tycks tro att 2018 så kommer det ske ett mirakel?

   Ledsen men jag orkar inte vänta.

   Mvh turken

   • Henrik Paetau

    En finne igen!

    I Finland får man nog fortfarande vara fosterländsk utan att bli bespottad och klassad som fascist. Att stå på en solid fosterländsk grund ger även gemene man och kvinna ett bättre fotfäste och perspektiv på andra länder och kulturer. Jag har den erfarenheten att det faktum att man i Finland har värnplikten kvar – och att de flesta familjer har en generation kvar vars fäder och farfäder har kämpat för landets självständighet – stöjder en sund nationalsolthet som varje folk och land borde ha rätt till.
    Den känslan och vetskapen ger en självkänsla som inte tar skada av att en del av mina landsmän som betett sig illa i Sverige (med rätta) kallats ‘finnjävlar’.
    De närapå 10 000 frivilliga svenskar som kämpade i våra krig 1939-1944 minns vi med tacksamhet och beundran. De var riktiga krigare som skulle ha haft rätt inte bara till ära och heder, utan till allt stöd av samhället vid sin återkomst. Nu är det IS-rövare, mördare och våldtäktsmän som ska stödjas och (åter)integreras !!
    Skammen går på torra land och de svenska veteranerna vänder sig i sin grav. Finns det ingen hejd på det galopperande vansinnet?

  • Mattias Pettersson

   Han är ju inte Turk, Han är Palestinier. Men visst han står på Svenskarnas sida.

 • Erik Marlandson

  Intressant att se vilka som vågar ta stegen i rätt riktning.

 • Perq Elest

  Vad krävs för att skapa en stor rättegång mot de politiker som krossar Europa? Liknande Nurnbergrättegången i Tyskland efter 2:a världskriget. Om man någonsin kan tala om landsförräderi historiskt eller i nutid så är de senaste åren de värsta förbrytelser någonsin. Folkvalda politiker som alla gått samman, vänster till höger som endast gynnar sig själva och den media som stöder deras förstörelse av väl fungerande länder.

  Måste det bli folkligt uppror med våld? Funkar inte demokratin längre?

Arabiska killar hostar svenskar i ansiktet – påstår att de har corona

INRIKESPolisregion Ös, där både Södermanlands, Östergötlands samt Jönköpings län ingår har under den senaste veckan drabbats av kringdrivande smågäng av invandrarungdomar som hostar framför allt etniska svenskar i ansiktet och skämtar om att de bär på coronavirus. Nu går polisen i Region Öst ut och varnar allmänheten för liknande hostattacker från ungdomsgäng och uppmanar alla som utsätts att anmäla händelserna som brott.

Hyllad vänsterextremist dömd i knark- och bombhärva

INRIKESI september förra året spärrade polisen av ett område i Landala i Göteborg sedan de påträffat kraftiga sprängladdningar vid ett tillslag mot två vänsterextremister. En av dem visade sig vara Hannes Westberg, den vänsteraktivist som blev rikskänd efter att ha blivit skjuten av polisen under upploppen i Göteborg. Nu har de båda männen dömts till långa fängelsestraff.

Coronavirusets effekter ökar snabbt, fler krispaket samtidigt som konkurserna ökar

ANALYSRegeringens försök att mildra de ekonomiska effekterna av Coronaviruspandemin blir allt mer långtgående. Hela branscher tvingas att nästan stänga ner verksamheten och fler företag går i konkurs. Bedömare menar att 50 procent av de privatanställda riskerar att förlora jobbet, i ett värsta scenario. Innehållet i regeringens åtgärder kan också tolkas helt annorlunda av Skatteverket än av regeringen. Det riskerar att skapa problem för småföretagen. Samtidigt måste vi börja fundera på hur nästa kris skall kunna hanteras bättre.

Antalet nya uppehållstillstånd kan minska när coronakrisen tynger ekonomin

INRIKESDe senaste veckornas stora varselvågor på arbetsmarknaden till följd av coronaviruset kan komma att få viss effekt på migrationen till Sverige. De som har tillfälliga uppehållstillstånd och som önskar få permanent uppehållstillstånd i Sverige plus möjlighet till familjeåterförening måste nämligen kunna visa att de kan försörja sig själva och eventuella närstående. I och med att många nu kan förlora sina jobb inom tjänstesektorn kan indragna uppehållstillstånd bli en följd av coronakrisen. Det rapporterar systemmedier som Sveriges Radio.

Svensk krisberedskap i djup kris

INRIKESCoronapandemin lamslår länder över hela världen. Nu har en diskussion blossat upp om den civila krisberedskapen, som var välutvecklad i Sverige fram till 1990-talet. Det civila försvaret skulle bistå militären i händelse av mobilisering, men även samhället i händelse av kris. I dag är det mesta borta. Varför blev det så, och vad har resultatet blivit? Nya Tider har talat med försvarspolitikerna Mikael Jansson och Roger Richthoff, samt läkaren Mikael Fjällid, som alla berättar om ett ”just-in-time”-samhälle som bryter ihop när krisen kommer.

180 döda i Sverige – Antalet platser i intensivvården snart slut

INRIKESAntalet döda till följd av coronaviruset SARS-CoV-2 i Sverige fortsätter att öka. Idag bekräftades ytterligare 34 döda av Folkhälsomyndigheten vilket innebär att den totala siffran stigit till 180. Totalt uppger myndigheten att 4 435 personer konstaterats smittade med viruset. Samtidigt har det ökande antalet personer i intensivvård nu nått mer än hälften av Sveriges totala kapacitet – 358 av 570. Speciellt illa drabbat är Region Stockholm som nu tagit 124 av totalt 180 platser i bruk.

Hela Europa stänger ned

UTRIKESEtt antal länder i Västeuropa har nu över 10 000 medborgare som är smittade av coronaviruset. De mycket höga dödstalen i vissa länder har lett till kraftiga restriktioner av människors rörelsefrihet, en strategi diametralt motsatt Sveriges. Nya Tider har talat med personer i Italien och Frankrike, som berättar om sina upplevelser av att leva i karantän.

Forskare i upprop mot regeringens hantering av coronasituationen

INRIKESSex svenska forskare kräver nu att regeringen omedelbart vidtar åtgärder för att motverka spridningen av coronasmittan, och lyfter bland annat fram Sydkoreas framgångsrika linje att spåra, testa och behandla. Även i Norge reagerar smittskyddskunniga på Sveriges agerande.

Gå till arkivet

Send this to a friend