Skip to Content

MEDBORGARPLATSEN den 19 augusti 2017, en manifestation mot de afghanska ”barn” som suttit över en vecka på torget och som kräver att få stanna i Sverige, trots att det nu visat sig att de är vuxna. Skärmavbild: DN

Terrordåd – toppen på ett isberg

PappersupplaganNya Tider v. 34

Terrordåd skakar om vår vardag – Spanien, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Finland. Det är en kalldusch för många, ett obehagligt uppvaknande för hur politikerna omvandlat våra trygga samhällen till veritabla dödsfällor. I bakgrunden sker dock något som får långt större konsekvenser för våra befolkningar, våra länder och vårt sätt att leva.

Publicerad: 22 augusti, 2017, 21:00

  • Svenska

Läs även

Som Gunnar Sandelin visar i sin artikel i veckans tidning om Migrationsverkets prognos kommer ytterligare en dryg halv miljon människor att försöka bosätta sig i Sverige de kommande fem åren. Och då får man hålla i minnet att Migrationsverkets prognoser i princip alltid underskattar den verkliga migrationen, ofta grovt.

Denna ”självdestruktiva galenskap”, för att citera Paul Lillrank, finsk professor vid Institutionen för produktionsekonomi vid Aalto-universitetet i Helsingfors, har fått våra grannländer att höja på ögonbrynen. Den 18 augusti skriver Lillrank i finska dagstidningen Hufvudstadsbladet:
”En ödesfråga större än Putin är den muslimska massinvandringen. Sverige har proportionellt sett tagit emot mer invandrare än något annat OECD-land. Den svenska eliten har gett sig ut för att vara en multikulturell moralisk supermakt. Det börjar alltmer likna självdestruktiv galenskap som för tankarna till Karl XII:s sista år vid makten.”

Vi kan också se att antalet beviljade asylansökningar ökar allteftersom myndigheterna hittar på olika fantasifulla motiveringar till att bevilja dem. Över hälften av ansökningarna har hittills i år beviljats i första instans, och i vår artikel i detta nummer om migrationsstatistiken visar vi att också många av dem som överklagar får positivt besked. Bland annat räcker det med att man är ung vuxen afghan utan kontaktnät i Afghanistan.

Inte heller är det så att alla de som till slut, efter många överklaganden och lång vistelse i landet, ändå får avslag på sin ansökan, faktiskt ger sig av. Polisen säger att de inte har resurser att leta efter illegala och föra ut dem ur landet, vilket i grund och botten beror på att det inte finns någon politisk vilja och att systemmedia bedriver häxjakt på polisen om de försöker upprätthålla lagen på denna punkt. Myndigheterna uppfinner dessutom allehanda anledningar till att avvisade migranter ändå ska få stanna. Till exempel är det i praktiken omöjligt att utvisa kriminella utlänningar som döms till rättspsykiatrisk vård. Vi skrev om det nyligen i Nya Tiders nätupplaga, och det beror egentligen på en ren teknikalitet. Som en del av den rättspsykiatriska vården ingår nämligen eget boende i ett så kallat halvvägshus i den dömdes kommun. Men eftersom utländska medborgare saknar hemkommun, så får de inget halvvägshus, och eftersom vården därmed inte är genomförd kan de inte utvisas. Smart, va?

Terrorns döda och lemlästade lämnar ingen oberörd. Det får människor att reagera, och vi har på sistone sett rörelser som ifrågasätter invandringspolitiken växa. Allt fler frågar sig vem som bestämt att vi ska ha ett mångkulturellt samhälle och varför. De döda i terrordåden är dock bara en liten bråkdel av alla som dödas, våldtas och rånas varje år i vilket europeiskt land som helst som öppnat sina gränser.

Svenskar börjar gå man ur huse, vilket vi kunnat se den gångna helgen på Medborgarplatsen. Det är ett tvärsnitt av befolkningen, och jag tog här med Dagens Nyheters egen bild, för inte ens den tillrättalagda systemmedian kan dölja detta faktum. Är det några extremister eller ”hatiska” människor på bilden?

Det märks att etablissemanget och asylaktivisterna börjar få panik. Det har verkligen blivit en kraftig polarisering, där alla som på något sätt genomskådat den mångkulturella lögnen stämplas som extremister och ”hatare”, men där de allt frekventare avhoppen från etablissemanget självt ger det hela ett löjes skimmer.

Kan mångkulturalisterna ens för sig själva egentligen förklara vad det är de försvarar? Blodet på Barcelonas gator hade knappt hunnit torka förrän etablissemanget trummade ihop en demonstration för mer invandring – det vill säga mer terror. Ibland tar sig dessa demonstrationer rent våldsamma uttryck, som i Charlottesville där en vänstermobb i samarbete med de lokala myndigheterna och polisen skapade kravaller kring en invandringskritisk demonstration. Vi rapporterar utförligt om detta i veckans nummer.

Vi har också cyberattackerna, där en mängd hemsidor, butiker och sociala forum hackats, varav några i Sverige. Hackarna försöker sedan använda informationen om vem som beställt vilken skiva eller bok för att kompromettera till exempel sverigedemokrater eller kontakta arbetsgivare för att få vederbörande sparkad.

Vi står inför en fullständig omvälvning av vårt samhälle, där våra liv hotas av terrordåd och gängvåld, där det inte längre är tryggt att anordna festivaler, där välfärden urholkats och där ursprungsbefolkningen sakta byts ut. Är det då fortfarande någon som över huvud taget bryr sig om vilken skiva eller bok någon köpt på nätet?

 

Vávra Suk

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

IT-jättarnas globala åsiktsdiktatur måste stoppas

Med hänsyn till den tunga roll som sociala medier och sökmotorer har för nyhets- och informationsförmedling, kultur, åsiktsbildning och attityder, och även för valutgångar, måste yttrandefriheten och den fria informationsdelningen skyddas. Vad som istället har skett nu är att vänstern har gjort många till andra klassens medborgare och håller på att stjäla demokratin, skriver Dan Ahlmark, ekon lic och jur kand.

Att straffa förrädare: Räcker skadestånd?

DEBATTI en artikel i Nya Tider vecka 34 argumenterar Carl Lundström mot min artikel i frågan om hur man straffar politiker, vilka uppenbart bortsett från risken för ytterst allvarliga faror för svenska folket, när de beslöt om massinvandringen till Sverige (1).

Torbjörn Sassersson svarar revolvermännens uppgörelse i ”NewsVoice City”

Den pensionerade ”NSA-konsulten” Jan Norberg och Öystein Rönne har skrivit en mycket bra och tänkvärd artikel i Nya Tider om hur regeringen, grindvaktande nätaktivister med statligt stöd och diverse myndigheter utövar förtryck mot svenska nätmedier. Debattörerna nämner samhällsanalytikern Mats Sederholm och undertecknad, som är redaktör för NewsVoice. Min replik fokuserar på en uppgörelse mellan revolvermännen Norberg, Rönne och Sederholm i ”NewsVoice City”.

Det svenska politiska kommissariatet går till aktion mot alternativmedia

Jan Norberg och Öystein Rönne är två tidigare skribenter på nyhetssidan Newsvoice och flitiga samhällsdebattörer. De menar att det finns ett mönster när Youtube och Google censurerar samhällskritiska röster samtidigt som olika aktörer försöker få bloggar och nyhetssidor att börja med självcensur. Nu har de lämnat Newsvoice och anklagar sajten för att kröka rygg och stoppa den tidigare fria debatten.

Ett demokratiernas Förenta nationerna

OPINION Demokratiska stater bör lämna dagens FN och skapa en ny internationell samarbetsorganisation. Det menar Dan Ahlmark som i veckans artikel presenterar olika sätt att hantera den globalistiska organisationens hot mot nationalstaterna i väst.

Angående lagen om hets mot folkgrupp, respektive lagen om yttrandefrihet

Våra domstolar arbetar oavbrutet med ärenden som berör lagen om ”hets mot folkgrupp.” Höga böter och långa fängelsestraff väntar de personer som vågar yttra sig kritiskt mot den grupp av invandrare eller muslimer som har begått brott i Sverige. Polisen prioriterar utredningar av dessa så kallade brott, offrar månadsvis med utredningsarbete på varje enskilda fall, gör husrannsakan, beslagtar datorer och telefoner hos misstänkta personer, gör allt för att skaffa fram bevis för våra domstolar, medan övriga brott till exempel våldtäkter, stöld och bilbränder inte utreds alls på grund av bristande resurser. Antalet outredda brott bara i Stockholm har under förra året ökat med 5,5 procent enligt uppgift från Svenska Dagbladet.

Per Björklund. Foto: Nya Tider

Är du på rätt sida i historien?

Mötes- och yttrandefrihet är grunden i demokratin och måste om så krävs upprätthållas med statens våldsmonopol. I Sverige fungerar det precis tvärtom många gånger, personer vars verksamhet finansieras av staten tillåts att med våld, hot och mer subtila medel inskränka dessa friheter för människor som anses ha fel så kallad värdegrund. Att det inte gick att genomföra en alternativ bokmässa är ett av symptomen på detta.

Vad vill egentligen svenska folket?

LEDAREMajoriteten av väljarna anser att invandringen är för stor. Ändå röstar man på partier som vill öka den. Svaret finns troligen att finna i att systemmedias skrämseltaktik haft effekt, trots att allt fler i dag genomskådar den. Att bygga alternativa medier ter sig nu ännu viktigare.

Gå till arkivet

Send this to a friend