Skip to Content

Baren Kreuzweise är en ”vänsterbar” i Tyskland. Efter upprepade problem med gäster från Afrika har man nu portat alla asylsökande afrikaner. Foto: Facebook
UTRIKES

Tysk bar portar ”aggressiva, stjälande” afrikaner

PappersupplaganNya Tider v. 49

Baren Kreuzweise i den tyska staden Augsburg utanför München har haft upprepade problem med en grupp gäster från Afrika, och portar nu alla afrikaner.

Publicerad: 9 december, 2017, 14:48

 • Svenska

Läs även

Ägarinnan Tatjana Dogan döljer inte var hon står politiskt: ”Vi är vänster”, säger hon. Baren i sig är välkänd i Augsburgs vänsterkretsar, och väktaren vid dörren har aldrig sorterat gästerna utifrån kön, ålder, hudfärg eller klädstil.

Efter upprepade incidenter med afrikaner från Gambia under veckosluten kan Dogan inte längre fortsätta som tidigare, uppger hon till lokaltidningen Augsburger Allgemeine den 22 november. De asylsökande har stulit, varit aggressiva och antastat kvinnor.
Nu släpper baren inte längre in afrikanska asylsökande.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  Här hemma hade afrikanerna anmält tilltaget direkt till DO, ifall portvakten nobbat ett inträde till baren. DO ser allvarligt på sådana här brott och de ”kränkta” afrikanerna kan då räkna med höga skadeståndskrav. Det här gäller naturligtvis bara Sverige och i Tyskland blir det en notis i en landsortstidning?

  • SvenneiLund

   För kränkningen kan man sedan räkna med extra tårdrypande löpsedlar och amnesti samt det efterlängtade permanenta uppehållstillståndet.

  • Varmlandstok

   I Tyskland kanske man har större respekt för den enskildes äganderätt och möjlighet att finna sig en egen utkomst.

 • Norbert Hofer

  Bra gjort.
  Hoppas dessa vänsternissar ändrar åsikt om det mesta härefter.

  • SvenneiLund

   Det gör de inte, det enda som funkar är att vi slutar betala för dem så att de tvingas jobba för sina uppehällen.
   Finns inget som botar en kommunist så snabbt som hederligt arbete.

 • CoolKid

  Hahahaaaaaaaa…vänsterpatrask får vad de vurmar för och gnäller sedan! Haaahaaaa…det är FÖR bra…….!

 • DettaFjantOm

  Hahaha vänstern som portar afrikaner då har det gått för jävligt till.

Muslimer grävde upp barngrav – dumpade kroppen vid väg

UTRIKESEfter att en tre dagar gammal flicka avlidit och begravts samlades en grupp muslimska män efter en uppmaning av imamer, grävde upp kroppen och dumpade den på en väg – för att flickan enligt dem var ”otrogen”.

Frauke Petry frikänd från bedrägeri, men fortsatt splittring inom AfD

UTRIKESFörra partiledaren för Alternativ för Tyskland (AfD), Frauke Petry, blev i maj frikänd i Tysklands högsta domstol (Bundesgerichtshof) i Karlsruhe från anklagelsen att med orätt ha tjänat pengar på sina politiska uppdrag samt gjort sig skyldig till osant intygande. Domen har vunnit laga kraft. Frauke Petry är numera partilös ledamot av Förbundsdagen fram till valet 2021. Hennes politiska karriär speglar motsättningen i partiet mellan en radikalt nationalistisk, en medlande och en mer konservativ falang inom partiet.

Eric Zemmour: BLM-upploppen visar samband mellan AFA och invandrare

UTRIKESI en intervju på CNews diskuterade den populäre franske kommentatorn Eric Zemmour upploppen i Black Lives Matter. Han påpekade att trots att de är iscensatta i vitt skilda länder, har de alla samma tillvägagångssätt.

Argentina i konkurs – för nionde gången

UTRIKESI december 2019 tillträdde Alberto Fernández som ny president i Argentina. Hans nya vänstermittenregering har dock fått en tuff start, och nu meddelar landet att de inte kan betala räntor på 500 miljoner amerikanska dollar till utländska obligationsägare. Argentinas mål är att undvika en liknande ekonomisk härdsmälta som 2001, då landet noterades för historiens största statskonkurs då fordringsägare förlorade 80 miljarder dollar. Nya Tider reder ut vad de inställda betalningarna innebär för Argentina och vad en statskonkurs innebär.

Zimbabwes vicepresident anklagar vita för landets svåra ekonomiska situation

UTRIKESZimbabwes vicepresident Kembo Mohadi har anklagat vita människor för landets dåliga ekonomiska läge. Zimbabwe har varit i recession sedan självständigheten från Storbritannien 1980 eftersom de tidigare koloniherrarna inte hade lärt dem hur man gör affärer, säger Mohadi till ZBC TV.

Turkiets interventioner i Libyen

UTRIKESI dag tävlar Turkiet om titeln ”toppligist” i både Europa och Nordafrika. Förutom spionskandalen med Frankrike har Turkiet direkt lagt sig i den libyska konflikten på ett omfattande och kontroversiellt sätt, vilket har fördjupat de befintliga spänningarna.

Trumpadministrationen meddelar att USA lämnar WHO i juli 2021

UTRIKESTrumpadministrationen lämnade in ett meddelande om utträde ur Världshälsoorganisationen till FN:s generalsekreterare under tisdagen, sade en högt uppsatt tjänsteman inom administrationen till Fox News, efter att president Trump i veckor har kritiserat WHO:s hantering av coronaviruspandemin och vad han kallar deras pro-Kina-partiskhet.

Rysk miljardär vill köpa hotade statyer från USA

UTRIKESDen ryske miljardären Andrey Filatov erbjuder sig att köpa två statyer som BLM-demonstranter vill ha bort från amerikanska städer och säger att både president Theodore Roosevelt och pionjären Alexander Baranov lämnade ett ”positivt intryck” på hans land

Gå till arkivet

Send this to a friend