Skip to Content

Baren Kreuzweise är en ”vänsterbar” i Tyskland. Efter upprepade problem med gäster från Afrika har man nu portat alla asylsökande afrikaner. Foto: Facebook
UTRIKES

Tysk bar portar ”aggressiva, stjälande” afrikaner

PappersupplaganNya Tider v. 49

Baren Kreuzweise i den tyska staden Augsburg utanför München har haft upprepade problem med en grupp gäster från Afrika, och portar nu alla afrikaner.

Publicerad: 9 december, 2017, 14:48

 • Svenska

Läs även

Ägarinnan Tatjana Dogan döljer inte var hon står politiskt: ”Vi är vänster”, säger hon. Baren i sig är välkänd i Augsburgs vänsterkretsar, och väktaren vid dörren har aldrig sorterat gästerna utifrån kön, ålder, hudfärg eller klädstil.

Efter upprepade incidenter med afrikaner från Gambia under veckosluten kan Dogan inte längre fortsätta som tidigare, uppger hon till lokaltidningen Augsburger Allgemeine den 22 november. De asylsökande har stulit, varit aggressiva och antastat kvinnor.
Nu släpper baren inte längre in afrikanska asylsökande.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  Här hemma hade afrikanerna anmält tilltaget direkt till DO, ifall portvakten nobbat ett inträde till baren. DO ser allvarligt på sådana här brott och de “kränkta” afrikanerna kan då räkna med höga skadeståndskrav. Det här gäller naturligtvis bara Sverige och i Tyskland blir det en notis i en landsortstidning?

  • SvenneiLund

   För kränkningen kan man sedan räkna med extra tårdrypande löpsedlar och amnesti samt det efterlängtade permanenta uppehållstillståndet.

  • Varmlandstok

   I Tyskland kanske man har större respekt för den enskildes äganderätt och möjlighet att finna sig en egen utkomst.

 • Norbert Hofer

  Bra gjort.
  Hoppas dessa vänsternissar ändrar åsikt om det mesta härefter.

  • SvenneiLund

   Det gör de inte, det enda som funkar är att vi slutar betala för dem så att de tvingas jobba för sina uppehällen.
   Finns inget som botar en kommunist så snabbt som hederligt arbete.

 • CoolKid

  Hahahaaaaaaaa…vänsterpatrask får vad de vurmar för och gnäller sedan! Haaahaaaa…det är FÖR bra…….!

 • DettaFjantOm

  Hahaha vänstern som portar afrikaner då har det gått för jävligt till.

EU inleder nytt marint uppdrag för att övervaka vapenembargot mot Libyen

UTRIKESEuropeiska unionen meddelade i tisdags att ett nytt marint uppdrag i Medelhavet som syftar till att genomdriva FN: s vapenembargo mot Libyen skall inledas. Detta efter att Italien stoppade en tidigare operation och hävdade att krigsfartygen lockade migranter till Europas stränder.

Har Ungern blivit en diktatur?

UTRIKESMånga medier i västvärlden hävdar att Ungerns undantagstillstånd är ett slags statskupp och att Orbán använder coronakrisen för att skaffa sig oinskränkt makt på obestämd tid. Det är alltså av intresse att undersöka vad som verkligen har hänt.

Nordkorea avfyrar fler missiler än någonsin mitt i coronakrisen

UTRIKESNordkorea har avfyrat vad som beskrivs som två kortdistansmissiler i havet utanför sin östkust söndagen den 22 mars. Detta är den senaste incidenten i en aldrig tidigare skådad mängd av uppskjutningar, något som av Sydkorea betecknas som ”olämpligt” mitt i den globala coronaviruspandemin, rapporterar Reuters.

Hydroxiklorokin – en kontroversiell behandling mot coronaviruset

UTRIKESMirakelbehandling eller ett villospår? Debattens vågor går höga i Frankrike i frågan. Samtidigt har Ungern förbjudit exporten av ett parti på fyra ton klorokin. Nya Tider ger en kort beskrivning om vad som är känt om effekten av klorokin och dess derivat på coronavirus.

EU sviker Italien – Ryssland skickar massiv hjälp

UTRIKESRyssland har skickat tonvis med utrustning och hundratals militära läkare och experter för att bistå Italien i deras hårda kamp mot det dödliga coronaviruset. Även Kina har skickat viktig hjälp till Italien, som trots medlemskap i både EU och Nato knappt alls fått något stöd därifrån. Besvikna italienare har därför börjat hala EU-flaggan och i ren trots hissar de istället hjälpnationernas flaggor. Rom, som vädjat till USA om hjälp, upptäckte chockat att amerikanerna istället flugit ut livsnödvändig utrustning från Italien.

USA har nu flest smittade i världen

UTRIKESEfter flera dagar med omfattande och snabb ökning av antalet smittade med coronaviruset SARS-CoV-2 i USA har man under torsdagen både passerat Italien, det värst drabbade landet i Europa, och Kina som länge varit det värst drabbade landet i världen. Under torsdagen rapporterade de amerikanska myndigheterna stora ökningar, totalt 13 121 nya fall vilket fick det totala antalet smittade att stiga till 81 332.

Alternativ för Tyskland upplöser etnonationell ”flygel”

UTRIKESPartistyrelsen för Alternativ för Tyskland fattade två beslut vid sitt sammanträde den 20 mars; den radikala ”flygeln” inom partiet skall upplösa sig själv och den kontroversielle läkaren och författaren Wolfgang Gedeon utesluts ur partiet. Ända sedan partiet höll sin årliga konferens i månadsskiftet till december har frågorna om Gedeons medlemskap respektive ”flygelns” ställning diskuterats, såväl internt inom partiet som i media.

Lojaliteter och politik i tider av coronavirus

UTRIKESUppgifter gällande antalet infekterade personer, avlidna och tillfrisknade varierar och relateras inte alltid till ländernas befolkningsstorlek. Tyska medier hade synpunkter på en diskrepans mellan uppgifter från John Hopkins Institute i Baltimore och tyska uppgifter från Robert Koch-Institutet i Tyskland. Det måste konstateras att antalet döda i coronavirussjukdomar i Tyskland är lågt. Det är därför som flera tyska delstater erbjuder såväl Frankrike som Italien medicinsk hjälp.

Gå till arkivet

Send this to a friend