Skip to Content

MYSTERIET MED BLODPROPPARNA HAR LÖSTS. Det är covid-vaccinen som skapar dem och sättet det sker på och de konsekvenser det kommer leda till beskrivs som ”skrämmande” av vaccinforskare. Stillbild: The University of Western Australia
COVID-19

Vaccinforskare slår larm: ”Vi injicerar dem av misstag med ett giftigt ämne”

PappersupplaganNya Tider v. 23

Immunologen och vaccinforskaren Byram Bridle slår nu larm om ”skrämmande” upptäckter i nyligen gjorda och referensgranskade forskningsstudier. Det handlar om att spikproteinet på coronaviruset, som Covid-19-vaccinen skapar, tar sig in i blodomloppet och alstrar sjukdom på samma sätt som Covid-19. Det var tidigare okänt och tros förklara allvarliga biverkningar som blodproppar och hjärtinflammationer, vilka drabbar de som låtit sig injiceras med de nya vaccinen. Bridle säger att vaccinforskarna ”gjorde ett stort misstag” som de ”inte insåg ... tills nu”. Nu kräver flera läkare och forskare att rådande vaccinations-riktlinjer för ammande mödrar och lågrisk­grupper omprövas.

Publicerad: 9 juni, 2021, 13:24

  • Svenska

Läs även

Den kanadensiske vaccinforskaren Byram Bridle avslöjade nyligen vad som troligen orsakar alla de allvarliga biverkningar, inklusive hjärtinflammation och vaccininducerad immuntrombotisk trombocytopeni (VITT), som drabbar de som tagit de experimentella injektionerna kända som Covid-19-vacciner.

VITT, också kallat trombos eller trombocytopenisyndrom (TTS), är namnet på en biverkning av dessa vacciner som man tämligen nyligen upptäckt och namngett. VITT orsakas av en kombination av lågt antal blodplättar, blödningar och blodproppar. Det finns tre olika typer av blodkroppar: röda, vita och blodplättar eller trombocyter som de också kallas. De sistnämnda är mycket mindre än de andra blodkropparna. Blodplättar har två huvuduppgifter i kroppen: att reglera blodkoagulationen, det vill säga blodets levringsförmåga, och att delta i immunförsvaret vid infektioner.

Den 28 maj intervjuades docent Bridle av Alex Pierson på ON Point som sänds på Global News Radio 640 Toronto. Radiostationen är en del av Global Television Network, som är Kanadas näst största privata tv-kanal.

Bridle var hörbart bekymrad och försökte delvis forcerat få ut så mycket information han kunde på de knappa åtta minuter han hade till förfogande. Han inledde intervjun med orden:

– Jag vill förvarna dig och dina lyssnare om att det jag kommer berätta är rätt skrämmande, detta är banbrytande vetenskap.
Han förklarade vidare att den nya informationen som chockat vaccinforskare bara var några da­gar gammal (vid intervjun). Nya Tider återger här vad den kanadensiska immunologen varnade för i den unika intervjun, som systemmedia i stort valt att ignorera.

BYRAM BRIDLE är docent i immunologi vid forskningsuniversitetet Guelph i Ontario, Kanada. Han är expert på vacciner och har vunnit flera priser, både för sin forskning och undervisning. Nu avslöjar han att coronavirusets spikprotein, som framkallas av de nya vaccinerna mot Covid-19, kommer in i blodomloppet, vilket förklarar varför dessa vaccin ger upphov till flera allvarliga biverkningar som blodproppar och hjärnskador. Han menar att forskare ”gjorde ett stort misstag” och att de ”inte insåg ... tills nu” farorna när de utvecklade vacciner för att bekämpa Covid-19 och stoppa pandemin. Foto: University of Guelph

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Christer Ericsson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Australien ska utestänga ovaccinerade från ekonomin

AUSTRALIENAustralien planerar för att pandemin fortsätter i många år. ”Det kommer att komma olika direktiv om olika scheman för vilka doser man ska ta”, meddelade hälsovårdschefen Kerry Chant på ett pressmöte nyligen. I delstaterna byggs nya karantänanläggningar för tusentals människor, vissa blir inte klara förrän i mitten av nästa år. Samtidigt säger Victorias premiärminister Dan Andrews att man ska ”lock out” ovaccinerade från landets ekonomi.

20 gripna i protest mot nedstängningar och ”HBTQ +-propaganda” i Litauen

UTRIKESPolisen i Vilnius frihetsberövade 20 personer efter en demonstration med tusentals deltagare mot Covid-19-restriktioner och vad demonstranter kritiserade som ”HBTQ+-propaganda”.

Tyska socialdemokraterna mot seger i valet

UTRIKESI april verkade det som att det tyska miljöpartiet skulle bli störst, men sommaren gav Unionen ledarpositionen åter. Kort därpå vände den tyska opinionen fullständigt. SPD och Olaf Scholz blir under alla omständigheter valets vinnare den 26 september.

Nederländerna: Tiotusentals i rekordstor protest mot covid-tyranni och vaccinpass

NEDERLÄNDERNAUppemot hundratusen holländare samlades första söndagen i september för att protestera mot covid-diktatur, påtvingade injektioner och vaccinpass. Den flera kilometer långa protestmarschen leddes av pensionerade officerare och soldater, vilket både är starkt symboliskt och en viktig markering mot den alltmer impopulära Rutte-administrationen. Myndigheterna försökte förgäves få folk att stanna hemma och polisen smälte undan när folkmassorna blev dem övermäktiga. Demonstrationen hade en mycket bred uppslutning och partiledaren Thierry Baudet höll ett bejublat brandtal inför tusentals människor.

Drama under norsk rösträkning!

UTRIKESSegerstämning hos Arbeiderpartiet – men Senterpartiet vann valet. Trots tapp från 2017 firade man ordentligt hos Ap. Regeringspartiet H tappade mest stöd och V, KrF, MDG vägde fram och åter under spärrgränsen medan räkningen pågick.

Supervalmätning skakar Norge innan stortingsvalet

UTRIKESKommunistpartiet Rødt och Miljöpartiet MDG kan för första gången nå över fyraprocentsspärren. De små borgliga regeringspartierna räddas kvar. Senterpartiet, som tidigare i år sågs som utmanare om statsministerposten, rasade obarmhärtigt hela sommaren. Arbeiderpartiet kan vinna valet och bilda ny regering.

Arga protester i Kanada inför valet – Trudeau ”inte välkommen på gatorna längre”

UTRIKESDen 20 september hålls det val i Kanada efter att premiärminister Justin Trudeau utlyst nyval. Hur valet går är långt ifrån avgjort, men vad som är desto tydligare är att det nu finns ett utbrett och argt motstånd mot den liberala regeringen, inte minst på grund av de restriktioner många beskriver som ”drakoniska”. Trudeau blir utbuad av upprörda folkmassor så snart han visar sig på gatorna.

Brittiska sjukvården angriper vita människor offentligt

UTRIKESI Storbritannien omyndigförklaras vita människor nu officiellt av den statliga sjukvården. Folkgruppens medlemmar ska känna sig obekväma är budskapet från den skattefinansierade institutionen. Men det raspedagogiska utspelet som författats av en svart kvinnlig mångfaldsspecialist har väckt vrede. Människor befinner sig redan i en obekväm situation eftersom pandemin försatt 13 miljoner av landets invånare i vårdköer.

Gå till arkivet

Send this to a friend