"Pojkvännen" Abul Fazl Yaqubi, 21, bjöd in sina vänner Shokrallah Shahzad, 18 och Jawid Esmaili, 21, till gruppvåldtäkt på den förståndshandikappade kvinnan. Foto: Privat

Våldtäktsdömda afghanen utvisades inte – gruppvåldtog förståndshandikappad kvinna

En ung kvinna med omfattande intellektuell funktionsnedsättning hamnade i klorna på en afghan som hon trodde var hennes pojkvän. Men kort efter att de blivit ett par bjöd han in andra afghaner för att gemensamt våldta henne under förnedrande former. En av dessa skulle egentligen redan varit utvisad för en annan våldtäktsdom. Nu har de tre afghanerna dömts till fängelse och utvisning, utvisningar som dock inte kan genomföras.

Tre afghanska män, Abul Fazl Yaqubi, 21 Shokrallah Shahzad, 18 och Jawid Esmaili, 21 har dömts till fängelse och utvisning efter att ha gruppvåldtagit en svensk kvinna med intellektuell funktionsnedsättning vid två olika tillfällen. En av afghanerna, Shokrallah Shahzad, som hävdar att han är 18 år gammal, hade dessutom redan dömts för en våldtäkt på en 14-årig svensk flicka och skulle egentligen ha utvisats ur Sverige. De tre afghanerna kom till Sverige 2015 och har därefter tagit del av den så kallade ”gymnasieamnestin” efter att ha fått avslag på sina asylansökningar. Nu döms de till mellan 15 års och livstids utvisning – men med de nuvarande reglerna kommer de få lov att stanna kvar i Sverige.

Invandrare utnyttjar förståndshandikappad

Den unga kvinnan som utsatts för gruppvåldtäkterna är i 25-årsåldern och bor på ett särskilt boende för personer med funktionshinder som inte kan ta hand om sig själva. Kvinnan har en omfattande grad av intellektuell funktionsnedsättning vilket läkarintyg och utredningar visar. Hon har en daglig verksamhet på LSS där hon målar och pysslar, men även dessa ting är svåra för henne att klara av enligt de handlingar som framkommit i domen.

”Hon klarar inte av aktiviteterna på sysselsättningen och de vill hitta något enklare för henne. Hon förstår inte vanliga begrepp utan saker måste förklaras för henne. Sammanfattningsvis har hon kognitiva och emotionella nedsättningar som ger en infantil helhetsbild. Hon kan inte planera utan behöver påminnelse om tid. Hon kan inte hantera pengar och har inte begrepp om summornas storlek. Hon ser inte konsekvenser. Hon har infantila känslouttryck och känslohantering. Hon hänger inte med i samtal med andra. Hon förstår inte att lyssna på instruktioner utan vill prata om annat. Hon har svårigheter med hygien. … Hon sammanfattas lida av utvecklingsstörning och autismliknande tillstånd. Hon är på ett barns nivå…”

Summerat har kvinnan den mentala kapaciteten hos ett litet barn, något som afghanerna inte var sena med att utnyttja. Trots upprepade kontakter med ett flertal invandrarmän över sociala medier tycks det dock tagit lång tid för vårdpersonal att upptäcka att kvinnan var i klorna på dessa. Brotten mot kvinnan skedde mellan mars och april men upptäcktes först i maj i år när personal märkte att hon var väldigt ledsen.

– De gjorde något dumt med mig, jag har ont i baken. De använde en ciderflaska, sade hon till dem och beskrev en av våldtäkterna som hon utsatts för.

– Jag skrek aj det gör ont, men då gjorde de ännu hårdare.

Personalen ringde polisen och det framkom att den utvecklingsstörda kvinnan hade en ”pojkvän” vid namn Abul Fazl Yaqubi som hon lärt känna via sociala medier i mars. Meddelanden som polisen hämtat från hennes telefon visar att hon snabbt förälskar sig i Abul som kallar henne sin ”flickvän”.

Han var bara en av ett flertal olika afghanska och arabiska män som hon hade kontakt med och som utnyttjade henne – vilket ingen av hennes vårdare lagt märke till. Det skulle leda till en utredning och åtal om grov våldtäkt, för den afghanska ”pojkvännen” hade vid två tillfällen bjudit med sina kompisar att våldta kvinnan.

Det finns misstankar om att många fler män våldtagit henne då det bland invandrarkretsar spritts meddelanden om var kvinnan fanns att hitta och att hon var lätt att våldta. För polisen har hon berättat att även tre eller fyra andra utländska män träffat henne för att ha sex, men på grund av hennes funktionsnedsättning och brist på bevis har polisen inte kommit mycket längre i utredningen gällande vilka dessa män är och vad de gjort med kvinnan.

Shokrallah tillsammans med god man, en äldre kvinna som dras till afghaner. Foto: privat

Artikeln fortsätter

Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.se) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Relaterat

Social oro och massprotester står för dörren även i Europa

Social oro och massprotester står för dörren även i Europa

🟠 Energipriserna skenar. Inte mindre än tio tusen separata protester mot höjda energipriser ägde rum redan innan september, då protesterna eskalerade kraftigt runt om i Europa. Över hundra länder har sett växande oroligheter de senaste tre månaderna. Allt pekar nu på att de kommer att bli ännu mer frekventa och intensiva. Systemmedia mörkar då makthavarna fruktar utvecklingen. Levnadskostnaderna har nu stigit så dramatiskt att var tionde europé känner sig tvungen att hoppa över måltider. Tyskland förbereder sig för oroligheter genom att upprätta ett militärkommando med långtgående befogenheter i det fredstida civilsamhället – med coronan och Ukrainakriget som ursäkt.

Läs även:

Arab döms för mordförsök på svensk klasskamrat

Arab döms för mordförsök på svensk klasskamrat

🟠 Den arabiska ynglingen knivhögg oprovocerat sin svenska klasskamrat. Var det ett rasistiskt mordförsök? Såväl tingsrätt som hovrätt döljer orsaken för svenske Leon, när motivet diskuterades hölls förhandlingen bakom stängda dörrar. Drygt fyra månader efter knivhugget i magen lider Leon av posttraumatiskt stressyndrom. Han får flashbacks, har svårt att sova, vågar inte vara ensam och är rädd när han är i skolan där han knivhöggs. Nu sänker hovrätten straffet för gärningsmannen, från 10 till 9 års fängelse.

Två mord inom loppet av ett dygn i Botkyrka i södra Stockholm. Stillbild: Aftonbladet

Två dödsskjutningar på ett dygn i Botkyrka

🟠 Onsdagen den 20 juli inträffade två separata skjutningar i den invandrardominerade kommunen Botkyrka i södra Stockholm. Polisen utreder nu om det kan finnas kriminella gängkopplingar, berättar Helena Boström Thomas, presstalesperson för polisen i region Stockholm, för Nya Tider.

Pedofilmamman våldtog sin son i flera år

Pedofilmamman våldtog sin son i flera år

🟠 BROTT OCH STRAFF Två pedofiler har dömts av Solna tingsrätt för de systematiska våldtäkterna av en ung pojke de utsatt honom för under flera år. Våldtäkter som började när pojken var sju år gammal och fortsatte fram tills förra sommaren då paret kunde gripas av polis. Det som gör fallet unikt är att den drivande parten bakom många av våldtäkterna var pojkens egen mamma. Nu kan Nya Tider som första tidning avslöja att de dömda pedofilerna är Isabella Revelius, 46, och hennes pojkvän Diego Mauricio Persson, 39.

Nyhetsdygnet

Bilden av det överhängande ”klimathotet” skärskådas

🟠 BOKRECENSION I boken Borde man oroa sig för klimathotet? konfronterar filosofiläraren Staffan Mörner de påståenden om ett förestående ”klimathot” som konstant förmedlas som absoluta sanningar. Mörner har varit engagerad i miljöfrågor under större delen av sitt liv och skriver sedan flera år om just klimatfrågan i olika nätpublikationer. Bokens utgångspunkt är ett ifrågasättande av det dominerande narrativet, vilket gör att läsaren får en gedigen grundkurs i klimatfrågans olika delar, skriver recensenten Tobias Svensson.

”Metoo” och burop i Bayreuth

🟠 KULTUR Under arbetet inför årets Bayreuthfestspel blev flera kvinnor antastade sexuellt, även Katharina Wagner själv drabbades, men ”löste problemet”. Internationella media försökte öppna ett Metoo-drev med sökarljuset på sexism hos dirigenter. Men när den europeiska eliten samlats till sin årliga musikfest reagerade de istället mot en modernistisk produktion med burop. Bayreuther Festspiele presenterade en hel del nyheter och avslutades den första september.

Templet Walhalla

🟠 Ett monument över den germanska historiens mest framstående personer. Walhalla i Regensburg, Bayern, som blickar ut över den vackra floden Donau, uppfördes under 1830-talet av kung Ludvig I av Bayern för att ära framstående germaner och deras bedrifter. ”Politiker, suveräner, vetenskapsmän och konstnärer av det tyska språket”, som det står i en officiell pamflett. Det utgör en välbehövlig motvikt till dagens modernistiska woke-tidevarv, men förvånansvärt få känner till detta vackra marmortempel med dess 130 marmorbyster som spänner över 2 000 år av germansk historia.

FN vill stoppa antisatellitmissiltester

🟠 VETENSKAP OCH TEKNIK Nya Tider rapporterade i maj om FN:s försök att utveckla ett internationellt normsystem för rymden. Nu, vid ett uppföljande möte i Genève den 12 till den 16 september, försökte internationella förhandlare att utveckla regler för aktörer i rymden gällande låg omloppsbana runt jorden, eller ännu hellre, även bortom den. Men byråkratins kvarnar mal fortfarande långsamt.

JP Morgans chefsbankir: Finansiell orkan är att vänta

🟠 Multinationella storbanker driver på Agenda 2030. Flera mäktiga bankchefer på några av världens största multinationella banker har den senaste tiden varnat för en nära förestående världsekonomisk kollaps. Tidigare löften om att den skenande inflationen var ”temporär” är nu som bortblåsta. Samtidigt är dessa banker djupt involverade i globalisternas långtgående klimatåtgärder och omställningsplaner, som de genom omfattande finansiering och investeringar i mångbiljonklassen möjliggör. En enda bank satsar nästan 300 miljarder på att diskriminera vita, som en del av en ”hållbar samhälls­utveckling”.

Mord i Östervåla

🟠 HISTORIA Den 19 februari 1896 hittades postmästaren och klockaren Johan Åkerlund svårt skadad i huvudet på postkontoret i Östervåla. Han avled några timmar senare. Undersökningen tydde på att han blivit huggen med en yxa. Brottet bedömdes vara ett rånmord trots att mördaren inte rört värdepapperna som legat framme, fullt synliga. Detta är första delen om Östervålamordet som är både ett olöst brott och en komplex gåta.

Satsa på ett eget örtapotek i år!

🟠 Nu har vi vintern bakom oss och våren har redan deklarerat sin ankomst. Redan lyser de små snödropparna bland löv och snö. Det är nu det frusna börjar få liv igen. Snart kan vi se de första små nässelskotten titta fram. Och nu kan vi börja så våra frön, visserligen inomhus än så länge, men bara känslan av att det är på gång är fantastisk. Man blir glad bara av att titta på de färgsprakande fröpåsarna.

Annonser

Hitta många olika casinon på casino-utan-svensk-licens.net
Viktig information om casino utan licens finns på casinoutanlicens.net
Bra sportbonusar hittar du på betting utan svensk licens
Finlands största sajt gällande nya casinon uudetkasinot.com
En sammanställning av information om utländska casino hittar du på Casinofrog.com.
Info om casino utan spelpaus hittar du på Starwarscasinos.com
Läs allt om Jalla Casino bonus här – vi har all info om sidan och guidar dig igenom alla steg så du kan motta din bonus.

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Kundtjänst
Tel: 08-410 677 70
kund[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Redaktion
redaktion[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Annonser och SEO
salj[snabel-a]nyatider.nu

Artiklar (RSS)
© 2022 Nya Tider. Med ensamrätt. Nya Tider ges ut av AlternaMedia AB.

Ansvarig utgivare: Vávra Suk. Bankgiro: 108-0357.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.