Skip to Content

När den tyska vänstern tänker försvåra för det invandringskritiska Alternativ för Tyskland att bedriva valkampanj kommer det fortsättningsvis inte bara handla om demonstrationer utan också rena utpressningsmetoder och hot. Kampanjen ”Aufstehen gegen Rassismus” (”Stå upp mot rasism”) stöds inte bara av våldsgrupperingar som Antifa (AFA) utan också av ledande socialdemokratiska politiker som exempelvis Tysklands familjeminister Katarina Barley. Foto: Facebook.

Vänstern i stor sabotagekampanj mot AfD inför tyska valet

Digital utgåva

Med ungefär en månad kvar till det tyska valet storsatsar nu den tyska extremvänstern på att sabotera så mycket som möjligt för Alternativ för Tyskland, AfD. Med hjälp av blockader, mänskliga kedjor, högljudda okvädesord och påtryckningskampanjer mot lokaluthyrare skall partiets valkampanj förstöras. Nu sluter både riksdagsledamöter och socialdemokratiska ministrar upp bakom vänsterkampanjen.

Publicerad: 11 augusti, 2017, 13:41

  • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

  • Dacke

    Dessa sabotagekampanjer som planeras i Tyskland och det stundande valet, kommer ligga till grund för den svenska våldsvänstern i vårt eget val nästa höst. Eftersom SD ser ut att öka markant, är det legitimt att störa möten, bränna valstugor, misshandla valarbetare och hota annonsörer som stöder SD.
    Sossarna, V, Mp anser att det är en demokratisk rättighet att protestera och där alla medel är tillåtna. Andra partierna i riksdagen (L, C och M) är ”diplomatiska” och kniper käft.
    Sammanfattningsvis är det ingen underdrift att säga att det kommer att storma milt sagt vid SD,s torgmöten nästa höst där msm (Exp, DN, SvD, SVT, TV4, SR) kablar ut den ena, efter den andra negativa bilden av SD och inte med ett ord nämna något positivt, eller för att göra det tydligare, behandla SD som Trump.

Zimbabwes vicepresident anklagar vita för landets svåra ekonomiska situation

UTRIKESZimbabwes vicepresident Kembo Mohadi har anklagat vita människor för landets dåliga ekonomiska läge. Zimbabwe har varit i recession sedan självständigheten från Storbritannien 1980 eftersom de tidigare koloniherrarna inte hade lärt dem hur man gör affärer, säger Mohadi till ZBC TV.

Turkiets interventioner i Libyen

UTRIKESI dag tävlar Turkiet om titeln ”toppligist” i både Europa och Nordafrika. Förutom spionskandalen med Frankrike har Turkiet direkt lagt sig i den libyska konflikten på ett omfattande och kontroversiellt sätt, vilket har fördjupat de befintliga spänningarna.

Trumpadministrationen meddelar att USA lämnar WHO i juli 2021

UTRIKESTrumpadministrationen lämnade in ett meddelande om utträde ur Världshälsoorganisationen till FN:s generalsekreterare under tisdagen, sade en högt uppsatt tjänsteman inom administrationen till Fox News, efter att president Trump i veckor har kritiserat WHO:s hantering av coronaviruspandemin och vad han kallar deras pro-Kina-partiskhet.

Rysk miljardär vill köpa hotade statyer från USA

UTRIKESDen ryske miljardären Andrey Filatov erbjuder sig att köpa två statyer som BLM-demonstranter vill ha bort från amerikanska städer och säger att både president Theodore Roosevelt och pionjären Alexander Baranov lämnade ett ”positivt intryck” på hans land

Tysklands kvinnliga ledare upplöser elitstyrka

UTRIKESDen tyska regeringen – förbundskansler Angela Merkel, försvarsminister Kramp-Karrenbauer och Agnieszka Brugger, en grön parlamentsledamot i parlamentets försvarsutskott – har beslutat sig för att upplösa en elitsoldatenhet.

Ny fransk justitieminister vill att Le Pens parti förbjuds

UTRIKESDen stora överraskningen inom den nya franska regeringen efter ombildningen är utnämnandet av advokaten Éric Dupond-Moretti till justitieminister.

Populär schackkanal drabbad av YouTubes algoritm mot ”rasism”

UTRIKESAtt säga saker som ”vit löpare slår svart bonde” är nu för rasistiskt för Googles artificiella intelligens.

Det mongoliska böldpestutbrottet nu också upptäckt i Kina

UTRIKESKina har rapporterat ett fall av böldpest i inre Mongoliets autonoma region. Nyheten sammanfaller med en rapport från den angränsande Mongoliska republiken där hälsomyndigheterna har identifierat två fall.

Gå till arkivet

Send this to a friend