Skip to Content

NÄTHAT

Vill sterilisera sverigedemokrater

Publicerad: 2 mars, 2017, 14:10

 • Svenska

Läs även

I en liten by med cirka 500 invånare sitter Lars Nilsson och sprider näthat mot sverigedemokrater och andra som är kritiska till invandringspolitiken. Hans mest kontroversiella grupp är ”Vi som stöder förslaget om tvångssterilisering av sverigedemokratiska män”, men han är också aktiv i en lång rad andra grupper som hans egen ”Vi som blivit mordhotade av Sverigedemokrater”. Hans egna grupper är mycket små, det handlar om upp emot några hundra personer. En del av de medlemmar vi varit i kontakt med uppger att de inte aktivt har valt att gå med i grupperna.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Per Björklund

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  I vilken by bor Lars Nilsson? Det kan vara ett allmänt intresse att vi blir upplysta om var och om det finns en flyktingförläggning, eller ett asylboende i byn? Frågan är kanske provokativ och faller inom ramarna för hets mot “folkgrupp”?

 • SvenneiLund

  Denna typ av människor är dem som sänker Sverige och dess befolkning, gissningsvis har han läst för mycket MSM och tror allt som står där.
  Jag stödjer SD för jag inser att Sverige inte kan hysa hela världens ekonomiska flyktingar. De allra fattigaste har inte en chans att fly, så enkelt är det.
  Att jämföra tidigare generationer invandrare såsom hårt arbetande polacker och jugoslaver med “flyktingarna” som kommer nu är skrattretande, de har inte en tanke på att jobba.
  De vill ha förstahandskontrakt så de kan hyra ut sin bostad och tjäna pengar utan att arbeta.
  Flera asylansökningar ger multipla identiteter och rejält med bidrag.
  Jag struntar i vad de gör i sina hemländer, däremot har jag en önska att svensk lag skall gälla i Sverige.
  Utöver det vill jag att våra skatteinbetalningar kommer oss skattebetalare tillgodo i form av välfärd och utbildning, inte öses över en grupp som ALDRIG kommer att klara kvalificerade arbetsuppgifter i vårt land.
  De över 100 miljarder vi bränner vart år hade kunnat rädda livet på miljoner barn i deras hemländer, med det är tydligen inte lika viktigt.

 • Jag tycker ni gör rätt som tar upp saken för som apostaten från islam sade:

  ”Det finns en enorm skillnad mellan att vara tolerant och att tolerera intolerans”
  / Ayaan Hirsi Ali (Källa: Wikiquote Ayaan Hirsi Ali )

  “There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance”
  /Ayaan Hirsi Ali (Source: Wikiquote Ayaan Hirsi Ali)

  • Parsifal

   Av någon anledning kom jag att tänka på Mattias Gardell och gänget av islamologer som kritiserade rapporten om Muslimska Brödraskapet författad av Norell & Co.

   • Jo. den där kritiken har jag också noterat på min blogg, men de som gjort rapporten är inte direkt födda igår och bör tas på fullt allvar.

    Man bör dessutom givetvis ta alla apostater som idag lever under dödshot på fullt allvar. Att dessa andra godtrogna individer INTE gör det verkar bero på korruption, för jag vill inte tror att människor annars kan vara så naiva.

    Men visst, tron på en av alla världens sekter som tror på den senaste uppfunna guden, Demiurgen, tyder givetvis på att det finns en hel del naivitet i världen.

 • RMG49

  Socialdemokratiska rasbiologiska partiet har sina rötter i detta. Denne man måste ha fått sina ideer därifrån. Han måste vara socialdemokrat.

  • Parsifal

   Drygt 63 000 sinnesslöa personer steriliserades under åren 1934- 1974. Under hela denna period satt SAP i regeringsställning, med undantag av en en kort period 1936. Det är företrädare för detta parti som brukar brunsmeta SD och tydligen inbillar sig att de är moraliskt överlägsna på något sätt!

 • Sillmannen

  Sista idioten inte född ännu

”Näthatsgranskaren” förföljer pensionärer för pengar

INRIKESTomas Åberg, en misslyckad före detta polis som numera agerar statligt avlönad angivare på nätet, har hittat ett sätt att tjäna ännu mer pengar genom att förfölja pensionärer: Han stämmer gamla och sjuka människor som delat artiklar om honom på skadestånd. Nya Tider har talat med medborgarjournalisten Kjell Böhlin och juristen Ola Bengtsson som tagit på sig uppgiften att avslöja Åberg och försvara hans offer.

Nedgång och återfödelse

OPINIONÖsterrikiska FPÖ led en historisk förlust vid det nationella valet den 29 september. Andreas Mölzer, partiets före detta chefsideolog och tidigare ledamot i Europaparlamentet, förklarar i en exklusiv kommentar till Nya Tider hur FPÖ ska bära sig åt för att förnyas.

Nu får det vara nog!

Brottslingar som begått de vidrigaste rån och våldtäkter får kantänka inte utvisas! Och när detta någon enstaka gång inträffar är de välkomna tillbaka om fem eller tio år. Varför i herrans namn? Det kan ju inte finnas någon vettig förklaring till att på nytt välkomna oefterrättliga förbrytare som man lyckats bli kvitt. Det är väl inte utvisningar enligt ishockeyreglerna som skall tillämpas? Riksdagens viktigaste uppgift är att stifta lagar. Sätt i gång och sluta hitta på undanflykter!

Krav på att kunna ta ut och sätta in kontanter – men inte på att kunna använda dem

ANALYSRegeringen har nu lagt fram en proposition till riksdagen som syftar till att säkerställa möjligheten att ta ut kontanter samt att sätta in dagskassor, i hela landet. Förslaget gäller enbart banker med en mycket hög inlåning.

Somalier och syrier rånade svenskar – båda får stanna

INRIKESEn somalier boende i Filipstad dömdes i februari i år för flera brott: rån, ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen. Rånet genomfördes tillsammans med en syrisk migrant. Rånoffren var två svenskar, som tvingades lämna ifrån sig sina tillhörigheter under pistolhot. Men trots att brottslingarna var utländska medborgare utvisades ingen av dem. Åklagaren är missnöjd med domen och berättar för Nya Tider att den ska överklagas.

Massinvandringen blev till massbidragsberoende

INRIKESEnligt statistik från olika myndigheter som sammanställts av Aftonbladet har massinvandringen som nådde sin kulmen 2015 inte resulterat i stärkta finanser för samhället. Istället går den överväldigande majoriteten av invandrarna, hela 94 procent, på någon form av bidrag.

Nya Tiders reporter avhyst från Bokmässan för att ha ställt frågor

INRIKESNya Tiders reporter Jesper Johansson avhystes från Bokmässan av uniformerad polis efter att den socialdemokratiske tidigare toppolitikern Pierre Schori blev besvärad av hans frågor om bland annat Sveriges stöd till diktaturen Zimbabwe. En anmälan om ofredande upprättades, men när Nya Tider talar med polisen visar det sig att de har svårt att motivera rubriceringen och agerandet. I Nya Tiders video, som dokumenterar hela händelsen, syns att reportern agerar artigt och rör aldrig Schori, men är envis med att ställa frågor.

Bokmässan ska inte vara en plats fredad från kritiska frågor

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETNya Tiders reporter blev avhyst från årets bokmässa i Göteborg med anledning av att han ställt obekväma frågor till olika makthavare. Det visar på tillståndet för demokratin och yttrandefriheten i Sverige, men Nya Tider tänker se till att Bokmässan inte ska få bli en plats där makthavare och systemtrogna medier kan gömma sig för frågor.

Gå till arkivet

Send this to a friend