Skip to Content

NÄTHAT

Vill sterilisera sverigedemokrater

Publicerad: 2 mars, 2017, 14:10

 • Svenska

Läs även

I en liten by med cirka 500 invånare sitter Lars Nilsson och sprider näthat mot sverigedemokrater och andra som är kritiska till invandringspolitiken. Hans mest kontroversiella grupp är ”Vi som stöder förslaget om tvångssterilisering av sverigedemokratiska män”, men han är också aktiv i en lång rad andra grupper som hans egen ”Vi som blivit mordhotade av Sverigedemokrater”. Hans egna grupper är mycket små, det handlar om upp emot några hundra personer. En del av de medlemmar vi varit i kontakt med uppger att de inte aktivt har valt att gå med i grupperna.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Per Björklund

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  I vilken by bor Lars Nilsson? Det kan vara ett allmänt intresse att vi blir upplysta om var och om det finns en flyktingförläggning, eller ett asylboende i byn? Frågan är kanske provokativ och faller inom ramarna för hets mot ”folkgrupp”?

 • SvenneiLund

  Denna typ av människor är dem som sänker Sverige och dess befolkning, gissningsvis har han läst för mycket MSM och tror allt som står där.
  Jag stödjer SD för jag inser att Sverige inte kan hysa hela världens ekonomiska flyktingar. De allra fattigaste har inte en chans att fly, så enkelt är det.
  Att jämföra tidigare generationer invandrare såsom hårt arbetande polacker och jugoslaver med ”flyktingarna” som kommer nu är skrattretande, de har inte en tanke på att jobba.
  De vill ha förstahandskontrakt så de kan hyra ut sin bostad och tjäna pengar utan att arbeta.
  Flera asylansökningar ger multipla identiteter och rejält med bidrag.
  Jag struntar i vad de gör i sina hemländer, däremot har jag en önska att svensk lag skall gälla i Sverige.
  Utöver det vill jag att våra skatteinbetalningar kommer oss skattebetalare tillgodo i form av välfärd och utbildning, inte öses över en grupp som ALDRIG kommer att klara kvalificerade arbetsuppgifter i vårt land.
  De över 100 miljarder vi bränner vart år hade kunnat rädda livet på miljoner barn i deras hemländer, med det är tydligen inte lika viktigt.

 • Jag tycker ni gör rätt som tar upp saken för som apostaten från islam sade:

  ”Det finns en enorm skillnad mellan att vara tolerant och att tolerera intolerans”
  / Ayaan Hirsi Ali (Källa: Wikiquote Ayaan Hirsi Ali )

  “There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance”
  /Ayaan Hirsi Ali (Source: Wikiquote Ayaan Hirsi Ali)

  • Parsifal

   Av någon anledning kom jag att tänka på Mattias Gardell och gänget av islamologer som kritiserade rapporten om Muslimska Brödraskapet författad av Norell & Co.

   • Jo. den där kritiken har jag också noterat på min blogg, men de som gjort rapporten är inte direkt födda igår och bör tas på fullt allvar.

    Man bör dessutom givetvis ta alla apostater som idag lever under dödshot på fullt allvar. Att dessa andra godtrogna individer INTE gör det verkar bero på korruption, för jag vill inte tror att människor annars kan vara så naiva.

    Men visst, tron på en av alla världens sekter som tror på den senaste uppfunna guden, Demiurgen, tyder givetvis på att det finns en hel del naivitet i världen.

 • RMG49

  Socialdemokratiska rasbiologiska partiet har sina rötter i detta. Denne man måste ha fått sina ideer därifrån. Han måste vara socialdemokrat.

  • Parsifal

   Drygt 63 000 sinnesslöa personer steriliserades under åren 1934- 1974. Under hela denna period satt SAP i regeringsställning, med undantag av en en kort period 1936. Det är företrädare för detta parti som brukar brunsmeta SD och tydligen inbillar sig att de är moraliskt överlägsna på något sätt!

 • Sillmannen

  Sista idioten inte född ännu

Arkitekturen – nästa stora kulturstrid i Sverige?

REPORTAGEModernister och vänsterpolitiker menar att försök till demokratisk styrning över offentlig arkitektur är att jämföra med Nazityskland. Och de klassiska stilar som europeiska arkitekter har förfinat under tre tusen år för med sig otäcka värden. Men när allt fler förespråkare av de klassiska skolorna nu höjer sina röster så står modernisterna inte längre oemotsagda. Bland andra Sverigedemokraterna driver aktivt på med egna förslag på klassiska byggnader. ”Prisbilden är alltid högst där det inte är modernistiskt, många tycker att äldre arkitektur är väldigt vacker”, förklarar Peter Wallmark, gruppledare för SD i Stockholm.

Ett nytt skattesystem – AfS-förslag får stöd från Finanspolitiska rådet

ANALYSDiskussionen om ett nytt skattesystem, som skall förenkla och effektivisera skatterna, har pågått under ett antal år i Sverige. Det nuvarande systemet infördes på 1990-talet för att göra skatterna mer rättvisa, men efter mer än 500 ändringar sedan införandet har det vuxit ut till en hydra som ingen har kontroll över. Behovet av en rejäl reform finns alltså. När Alternativ för Sverige 2018 lanserade ”platt skatt” som idé, var det inte många som reagerade, men nu har Finanspolitiska rådet tagit upp idén.

Fornnordiska sagor – hisnande äventyr och burlesk humor

INTERVJULars Ulwencreutz har lett arbetet med att sammanställa och även översätta många av de fornnordiska sagorna till modern svenska – flera har aldrig publicerats på svenska tidigare. Resultatet blev ett imponerande verk i tre band, den första kompletta samlingen av dessa berättelser om hjältar och kungar, skatter och härnadståg. För Nya Tider berättar Lars att utan vår historia är vi ingenting, vi behöver vår kultur och vår historia. Och det är en fascinerande saga.

Biståndsmyndigheten Sida slipper Botkyrka-flytt

INRIKESDet blir ingen flytt av biståndsmyndigheten Sida från välbärgade Östermalm i Stockholms innerstad till mångkulturella Botkyrka söder om Stockholm. Det uppger bland annat Fastighetstidningen. Skälet sägs officiellt vara brist på ändamålsenliga lokaler, men Nya Tider kan även avslöja att en annan orsak sannolikt är viktigare, nämligen att en enkät från början av 2019 visade att myndigheten riskerade att förlora var fjärde anställd om flytten blev av.

Utan kulturarbetare är högern chanslös

OPINION: KARL MIKAEL LARSONSvenska staten strör hundratals miljoner över kulturbranschen. Flera gånger varje år. Bara för att rätt kultur ska produceras, publiceras och iscensättas. Ingen bransch är lika politiserad. Veckans debattör Karl Mikael Larson (fd Fredrik) synar kulturbranschen.

Spengler i sidobelysning

KULTURVi känner alla till Oswald Spenglers storverk, Västerlandets undergång (1918-1922). En tegelsten som skisserar den historiska utvecklingen i hela världen utifrån vissa synvinklar, såsom att kulturerna utvecklas och fulländas separat. Någon övergripande ”civilisationens frammarsch” anses inte finnas. Och vår del av världen, Västvärlden eller den faustiska kulturen, tecknas såsom att den uppstått på medeltiden, blomstrat under barocken och nu går mot sitt slut. Visionen kan kritiseras på många punkter men Spengler har förvisso stilen att framställa allt detta medryckande. Och då kan man fråga sig: vilka tänkare påverkade honom i den vision han hade?

Hemmet på frammarsch

KULTUR OCH TRADITIONTänk att hemmet har blivit en så viktig plats i dessa coronatider. Vill man göra nytta för sina medmänniskor ska man stanna hemma. Det är länge sedan hemmet betydde så här mycket som det gör just nu. När man inte kan eller får bjuda hem släktingar och vänner drabbas de flesta människor av någon slags uppvaknande och börjar se på sitt hem med nya ögon.

Finns det numera en svensk intelligentia?

ANALYSFörr fanns en bildad klass, men Sverige gjorde sig medvetet av med den. Vad utgör då den ”intelligentia” vi har i dag, den som Karl-Olov Arnstberg nämner i sin debattartikel i Nya Tider v. 23/2020? Sophie Kielbowska redogör för hur det gick till när Sverige förlorade sin bildning och vad som blev resultatet.

Gå till arkivet

Send this to a friend