Skip to Content

NÄTHAT

Vill sterilisera sverigedemokrater

Publicerad: 2 mars, 2017, 14:10

 • Svenska

Läs även

I en liten by med cirka 500 invånare sitter Lars Nilsson och sprider näthat mot sverigedemokrater och andra som är kritiska till invandringspolitiken. Hans mest kontroversiella grupp är ”Vi som stöder förslaget om tvångssterilisering av sverigedemokratiska män”, men han är också aktiv i en lång rad andra grupper som hans egen ”Vi som blivit mordhotade av Sverigedemokrater”. Hans egna grupper är mycket små, det handlar om upp emot några hundra personer. En del av de medlemmar vi varit i kontakt med uppger att de inte aktivt har valt att gå med i grupperna.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Per Björklund

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  I vilken by bor Lars Nilsson? Det kan vara ett allmänt intresse att vi blir upplysta om var och om det finns en flyktingförläggning, eller ett asylboende i byn? Frågan är kanske provokativ och faller inom ramarna för hets mot ”folkgrupp”?

 • SvenneiLund

  Denna typ av människor är dem som sänker Sverige och dess befolkning, gissningsvis har han läst för mycket MSM och tror allt som står där.
  Jag stödjer SD för jag inser att Sverige inte kan hysa hela världens ekonomiska flyktingar. De allra fattigaste har inte en chans att fly, så enkelt är det.
  Att jämföra tidigare generationer invandrare såsom hårt arbetande polacker och jugoslaver med ”flyktingarna” som kommer nu är skrattretande, de har inte en tanke på att jobba.
  De vill ha förstahandskontrakt så de kan hyra ut sin bostad och tjäna pengar utan att arbeta.
  Flera asylansökningar ger multipla identiteter och rejält med bidrag.
  Jag struntar i vad de gör i sina hemländer, däremot har jag en önska att svensk lag skall gälla i Sverige.
  Utöver det vill jag att våra skatteinbetalningar kommer oss skattebetalare tillgodo i form av välfärd och utbildning, inte öses över en grupp som ALDRIG kommer att klara kvalificerade arbetsuppgifter i vårt land.
  De över 100 miljarder vi bränner vart år hade kunnat rädda livet på miljoner barn i deras hemländer, med det är tydligen inte lika viktigt.

 • Jag tycker ni gör rätt som tar upp saken för som apostaten från islam sade:

  ”Det finns en enorm skillnad mellan att vara tolerant och att tolerera intolerans”
  / Ayaan Hirsi Ali (Källa: Wikiquote Ayaan Hirsi Ali )

  “There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance”
  /Ayaan Hirsi Ali (Source: Wikiquote Ayaan Hirsi Ali)

  • Parsifal

   Av någon anledning kom jag att tänka på Mattias Gardell och gänget av islamologer som kritiserade rapporten om Muslimska Brödraskapet författad av Norell & Co.

   • Jo. den där kritiken har jag också noterat på min blogg, men de som gjort rapporten är inte direkt födda igår och bör tas på fullt allvar.

    Man bör dessutom givetvis ta alla apostater som idag lever under dödshot på fullt allvar. Att dessa andra godtrogna individer INTE gör det verkar bero på korruption, för jag vill inte tror att människor annars kan vara så naiva.

    Men visst, tron på en av alla världens sekter som tror på den senaste uppfunna guden, Demiurgen, tyder givetvis på att det finns en hel del naivitet i världen.

 • RMG49

  Socialdemokratiska rasbiologiska partiet har sina rötter i detta. Denne man måste ha fått sina ideer därifrån. Han måste vara socialdemokrat.

  • Parsifal

   Drygt 63 000 sinnesslöa personer steriliserades under åren 1934- 1974. Under hela denna period satt SAP i regeringsställning, med undantag av en en kort period 1936. Det är företrädare för detta parti som brukar brunsmeta SD och tydligen inbillar sig att de är moraliskt överlägsna på något sätt!

 • Sillmannen

  Sista idioten inte född ännu

Känd asylaktivist misstänks för människosmuggling

INRIKESAsylaktivisten Fatemeh Khavari, som blivit känd för att ha organiserat sittstrejker för att unga afghanska män utan asylskäl ska få stanna i Sverige, anklagas för att ha lånat ut sitt pass till en afghansk kvinna för att olagligt ta sig in i EU. Misstankarna presenteras i nättidnignen Kvartal, vars journalister fått tag i detaljer som visar att Khavaris version, att hennes pass blivit stulet, med stor sannolikhet är påhittad. Med anledning av Kvartals avslöjande har flera privatpersoner polisanmält den hyllade asylaktivisten för människosmuggling.

Manifestationer för mördade nationalisten Tommie Lindh

INRIKESPå flera orter i landet har minnesstunder hållits för att hedra den mördade 19-åringen Tommie Lindh. Samtidigt har systemmedier uppbackade av åklagaren försökt vrida narrativet till att handla om en ”enskild tragisk händelse” och inte om en svensk nationalist som mördades av en afrikansk invandrare när han försökte stoppa en våldtäkt. Nya Tider närvarade vid en manifestation i Göteborg där ett sextiotal svenskar samlades.

Covid 1984 – övervakning är ”det nya normala”

DEBATTKanske är viruset SARS-CoV-2 naturligt, kanske har det sluppit ut från ett labb av misstag, kanske har det konstruerats och planterats avsiktligt. Det kommer nog aldrig att kunna avgöras. Säkert är att läkemedelsindustrin och de stora drakarna (Gates, Wellcome, Rockefeller, med flera) som opererar i skymningslandet bakom politiken, är väl förberedda. De har väntat på det här. Det visade sig kanske för svårt och tidsödande att skrämma fram den nya världsordningen med klimatfrågan. De har nu på tre månader åstadkommit mer för att förverkliga sin plan än de gjort på 30 år med klimatskrämseln. Debattör Åke Blomdahl menar att coronapandemin används som svepskäl till att införa omfattande kontroll och restriktioner.

SVT ljuger rakt ut när Nya Tider frågar om försvunnen enkät

REPORTAGEFör några år sedan gjordes en undersökning av journalistikprofessor Kent Asp som visade att SVT:s anställda är extremt vänstervridna. Statstelevisionen hade tänkt motbevisa detta i ett program med titeln ”Sant eller falskt” och skickade ut en enkät till sina anställda för att ta reda på hur det låg till. Resultatet pub­licerades aldrig, istället lades programmet ner. När Nya Tider ställer frågor om saken ljuger SVT rakt ut och säger att ingen enkät gjordes.

SVT allt mer politiskt korrekt – nu för dina skattepengar

GRANSKNINGFrån och med förra året betalar du för Sveriges Television via skattesedeln – oavsett om du använder deras tjänster eller inte. Under sin mycket välavlönade chef Hanna Stjärne har SVT gjort stora satsningar på att ”spegla samhället” genom att anställa fler invandrare och andra privilegierade grupper. Man ignorerar däremot sin egen politiska slagsida – och vägrar att svara på frågor om varför.

Kritik är inte hat

OPINION: FREDRIK LARSONDen vi inte får lov att kritisera styr våra liv. Oavsett vem som skrivit citatet är det ett sant idiom. Den som känner sig kränkt blandar ofta ihop kritik med hat. Man hävdar att hat genomsyrar kritiserande part. Men oftast är det hat som genomsyrar idén de försvarar från kritik. Veckans debattör Fredrik Larson skriver om den märkliga tid vi lever i just nu.

WHO: Vi ska gå från hus till hus och ”ta bort” sjuka familjemedlemmar – ”Armé” av kontaktspårare rekryteras globalt

UTRIKESMassövervakning och kontaktspårning uppges vara en del av ”The New Normal” som är ett begrepp som lanseras hårt i alla länder med nedstängningar, vilka är nästan alla världens länder i varierande grad där Sverige är ett av mycket få undantag. Endast genom att acceptera ”Det nya normala” kan folk få lämna sina hus och få ha en inkomst igen påstår de maktföreträdare som aldrig saknar en ursäkt för att förlänga nedstängningar och restriktioner. Efter att Världshälsoorganisationen och flera amerikanska delstatsguvernörer sagt att människor måste kunna kontrolleras och vid behov föras bort från sina hem så rekryteras nu ”kontaktspårare” världen över som ska ingå i en ”armé” med egna ”insatsstyrkor”.

Ett besök i den gamla snapphane-gården Sporrakulla

HISTORIAHär får vi följa med Alf Ronnby på en härlig utflyktstur en dag i maj. Färden går till Kullaskogen, som ligger i nordöstra Skåne. Djupt inne i Kullaskogen ligger en gammal snapphanegård som har klarat sig undan svenskarnas härjningar.

Gå till arkivet

Send this to a friend