eNyT v. 51/2022

Hur FBI misstänkliggjorde information om skandalen runt Hunter Bidens bärbara dator

 ”Twitterfilerna” avslöjar bakgrunden till hur censuren av Hunter Biden-skandalen genomfördes på plattformen. Det är författaren Michael Shellenberger som skriver om del 7 av de släppta dokumenten för att förklara hur FBI misstänkliggjorde information om Joe Bidens sons utländska ”affärer” före och efter att New York Post publicerade en artikel om skandalen relaterad till innehållet i hans bärbara dator.

Meloni förbereder dekret för att stävja migrantströmmen

 Italiens nya premiärminister Giorgia Meloni vill hålla sitt vallöfte och genomdriva en kursändring i den italienska asyl- och invandringspolitiken före årsskiftet. För detta ändamål ska ett dekret antas så snart som möjligt, vilket är avsett att göra det svårare för så kallade ”räddningsfartyg” att gå i hamn i södra Italien.

New York i Hässleholm?

 Hässleholm är för tillfället hemfallet åt en svår provinsialism, K-fastigheters många urbana projekt ändrar inte det. Inte lokaltidningens försök att framstå som New York Times heller.

Herbert Kickl direkt vid gränsen: Asylstopp, pushbacks och utvisningscenter genast!

 Över 101 430 asylansökningar har inlämnats bara i år. Den svartgröna regeringen i Österrike har låtit den illegala massinvandringen bli till en ”ny folkvandring”. FPÖ:s partiledare Herbert Kickl skapade sig en överblick från ort och ställe direkt vid Österrikes gräns vid Nickelsdorf i Burgenland. FPÖ förordar asylstopp, ”pushbacks” och utvisningscenter. Också förbundskanslern från ÖVP har talat om att säga upp internationella konventioner för att stoppa asylturismen. ”Tomma löften” anser FPÖ som nu är största parti i mätningarna, med 29 procents stöd.

Namibia ser möjlighet att locka tyska ”energiflyktingar”

 ”Den forna tyska kolonin Namibia vill hjälpa Tyskland i energikrisen.” Så här började en artikel i onlineutgåvan av en tysk tidning nyligen om Namibias nya ”Digital Nomad-visum”. Sex månaders visum är perfekt för långvariga semesterfirare och för de yrkesverksamma som har sitt kontor på sin bärbara dator och kan arbeta var som helst.

Gustaf III som konstnär

 Att Gustaf III främjade kulturlivet i Sverige är mer eller mindre allmänt känt. Vad som däremot inte är lika känt, uppmärksammat och omskrivet är att han själv var en hängiven konstnär, särskilt under sin tid som kronprins. Han tecknade främst landskap – skärgårdslandskap och fantasilandskap – och stadsmiljöer.

Fem araber åtalas för brutal gruppvåldtäkt

 Fem arabiska tonåringar åtalas nu för grov våldtäkt efter att poliser lyckades avbryta en pågående gruppvåldtäkt i Kungsparken i Malmö i slutet av oktober. I samband med gruppvåldtäkten, där kvinnan hölls fast och utsattes för slag och stryptag, våldtogs hon oralt, vaginalt och analt av gänget.

Indraget uppehållstillstånd vid semester till landet man flytt ifrån

 Det har länge förekommit omfattande fusk och missbruk av uppehållstillstånd i Sverige. Det är till exempel vanligt förekommande att ”flyktingar” som påstår att de blir dödade eller förföljda i hemlandet åker på semester till landet de flytt ifrån så fort de fått sina uppehållstillstånd. Men den nya regeringen vill nu att Migrationsverket gör något åt fusket.

Gick från svenskfientlig rånare till mördare – får nu livstids fängelse

 Abdul Elmi, 20, sprang fram till sitt offer, tog sikte med pistolen och avrättade honom mitt på gymmet i Göteborg. Abdul började tidigt sin kriminella bana med svenskfientlig brottslighet i form av misshandel och ungdomsrån, brott han fick milda straff för vilket inte hindrade hans brottsliga bana. Nu döms han däremot till livstids fängelse.

Framsteg i utvecklingen av fusionsenergi

 Den ultimata drömmen om oändlig, ren och billig framtida energi i form av fusionskraft har kommit ett stort steg närmre att realiseras efter att forskare i USA lyckats få ut mer energi i en fusionsprocess än man använde för att starta den.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.