eNyT 33/2024

Stormade ut efter ordet ”neger” – får kritik

 Artikeln fortsätterÄr du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan,...

Pappan häktad – mördade sina egna barn

 Mamman som greps misstänkt för att ha mördat sina barn i Södertälje har friats från alla misstankar – i stället har pappan häktats på sannolika skäl misstänkt för morden. Samtidigt framkommer obehagliga uppgifter om det tragiska fallet.

MC-gäng i Sverige

 Som en del av sin aktivitet håller researchföretaget Acta Publica ett öga på vad de kallar ”enprocentsmiljön”, något som ofta kallas ”kriminella MC-gäng” i media. Nya Tider sammanfattar nedan, ur den senaste rapporten, de viktigaste aktörerna i denna subkultur – vissa grupperingar har låtit höra talas om sig, andra är sannolikt mer anonyma för gemene man.

De fem härskartekniker som används för att tysta konservativa

 I sitt inledningsanförande vid CPAC Ungern pekade Ungerns premiärminister Viktor Orbán på de härskartekniker som används av västvärldens liberala elit för att tysta konservativa, inklusive att attackera AfD genom underrättelsetjänster och Donald Trump genom domstolarna.

Svensk bataljon till Lettland

 Sverige kommer ha en reducerad mekaniserad bataljon med 600 man utrustade med stridsvagnar och stridsfordon utplacerad i Lettland redan till årsskiftet, meddelar regeringen idag. Svensk trupp kan med andra ord komma att strida i första ledet mot ryska trupper om det blir krig.

Tysklands ungdom svänger åt höger

 Det invandringskritiska partiet AfD är nu det största partiet bland tyskar under 30 år. ”Vi kan tala om en tydlig högervridning i den unga befolkningen”, sammanfattade en forskare.

Internationellt ramaskri över brittisk deportationslag

 Internationella krav som uppmanar Storbritannien att överge deportationen av asylsökande till Rwanda växer nu, efter att det brittiska parlamentet nu godkänt den ”historiska” lagen, pådriven av premiärminister Rishi Sunak.

Franska frontsoldater i Ukraina

 Under måndagskvällen den 22 april och följande natt sändes i franska BFM TV ett ovanligt reportage från den ukrainska fronten, där flera franska soldater deltar i riskfyllda operationer. Vilka är de? Och varför riskerar de sina unga liv?

Två barn döda – föräldrarna misstänks för mord

 Under tisdagskvällen larmades polis till en bostad i Södertälje. Där påträffades två döda barn i lågstadieåldern och deras föräldrar, varav pappan var allvarligt skadad. Nu misstänks föräldrarna för att ha mördat sina barn.

Pappan sade ifrån – sköts ihjäl framför sonen

 Pappans civilkurage kostade honom livet när han försvarade sin son. Invandrargänget sköt honom i huvudet, framför ögonen på den 12-årige sonen. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson säger att det nu är ”dags att förklara krig mot gängen”.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.