eNyT 45/2024

Eric Clapton: ”Israel styr världen”

 Rocklegenden Eric Clapton påstår i en intervju att Israel sitter på den globala makten. Han menar också att supermakten USA nu går i auktoritär riktning i jakten på förmodade antisemiter. Reaktionerna har inte låtit vänta på sig.

Järvaveckan 2024 – bakom den välputsade fasaden

 En av Sveriges viktigaste mötesplatser för föreningar, myndigheter, politiker och medborgare – eller en plats där mångkulturen visar sitt rätta ansikte bakom den välputsade fasaden? Följ med oss till Spånga och årets upplaga av Järvaveckan.

Mordet i Yngsjö

 Den 28 mars 1889 mördades Hanna Johansdotter av sin make och sin svärmor i Yngsjö i östra Skåne. Motivet till mordet var att Hannas svärmor, Anna Månsdotter, inte velat dela sin son, Per Nilsson, med en annan kvinna.

Nedslag i valrörelsen 2024 del 3

 I juni är det val till Europaparlamentet. Nu går valrörelsen in på slutspurten när valdagen 9 juni närmar sig.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.