eNyT v. 31/2022

Al-Qaida ledaren dödades med unik missil – skars i bitar

 Efter 20 års jakt fick USA tag på och dödade al-Qaidas ledare Ayman al-Zawahiri, 71, i centrala Kabul i Afghanistan. För att minimera risken för oskyldiga sköt man två kinetiska missiler mot terrorledaren när han stod på sin balkong. Missilerna fällde ut långa stålblad innan de träffade och skar terroristen i bitar, ett öde som drabbat flera ledande muslimska terrorledare på senare år.

Pelosi besöker Taiwan – kan utlösa världskrig

 Ett kontroversiellt besök i Taiwan från det amerikanska representanthusets talman Nancy Pelosi gör att supermakterna Kina och USA står inför en situation där minsta felsteg kan skapa en eskalering – och rent av bli starten på ett världskrig.

Romer mördade sin mamma – stolta över dådet

 En romsk släktfejd fick dödlig utgång när två söner körde på sin mamma och hennes nya pojkvän i en attack som kostade mamman livet. Direkt efter dådet filmade en av sönerna från den skadade bilen och berättade om varför man kört på offren samt riktade nya hot mot pappan till mammans pojkvän.

Mordet, hästbytaren och läraren

 Hästbytare Erik ”Börstil” Eriksson häktades för Östervålamordet. Han kom dock att frikännas medan folkskolläraren Petrus Blomberg blev misstänkt istället. Vid samma tid som Börstil blev häktad troddes vapnet ha blivit ha hittat.

Svensk massmedia: ”Ren slump” att alla smittade är homosexuella

 Enligt flera svenska tidningar är det ”en ren slump” att samtliga av de som smittats med apkoppor i Sverige, 99 procent i USA och Europa och 98 procent på världsplan, är män som har sex med män. Istället fortsätter försöken att skrämma upp svenskarna för en sjukdom som enligt den europeiska smittskyddsmyndigheten ECDC inte lär orsaka smittspridning för andra än män som har sex med män.

Attentat mot 80-årig AfS-kandidat

 Även i årets valrörelse försöker antidemokratiska krafter påverka valutgången. Den 12 juli begicks ett attentat mot Lars-Anders Espert, toppkandidat för Alternativ för Sverige (AfS) i Skåne. Hans husfasad sprejades ner med det hotfulla budskapet ”AFA ser dig” och däcken på hans bil hade punkterats. Till Nya Tider säger Espert att han anser AFA och liknande vänsterextrema grupper vara ett direkt hot mot den svenska demokratin och yttrandefriheten.

Jossan antastades på väg hem från gymmet av påstridig invandrare – slog sig fri

 En 28-årig svensk kvinna antastades sexuellt av en påstridig invandrare måndagen den 18 juli i Härnösand då hon var på väg hem från gymmet. Men reaktionen från den unga kvinnan blev inte vad migranten hade väntat sig. Han fick nämligen motta både slag mot ansiktet samt sparkar mot knäna. Då mannen försökte fly i panik lyckades hon till slut filma honom men även kontakta sin sambo som kom och höll fast honom tills polisen anlände till platsen. När Nya Tider når polisen i Västernorrland får vi veta att en anmälan om sexuellt ofredande är upprättad, men att den misstänkte invandraren inte är frihetsberövad utan fortsatt kan löpa omkring fritt.

Apkoppor ”globalt nödhälsoläge” – fast i praktiken bara för homosexuella

 Efter att WHO den 23 juli förklarat sjukdomen apkoppor som ett ”globalt nödhälsoläge” har nyheterna snabbt avlöst varandra i massmedierna om varningar för hur farlig och smärtsam sjukdomen är, allt för att trumma upp rädsla hos läsare. Men beslutet om det globala nödhälsoläget fattades inte av ett enigt WHO utan av dess generaldirektör. Anledningen till motståndet: Sjukdomen drabbar nästan uteslutande homosexuella.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.