Axel Fors

Artiklar av Axel Fors

Stefan Löfven avgick som statsminister

Stefan Löfven avgick som statsminister

🟠 Stefan Löfven lämnade in sin avskedsansökan till talmannen Andreas Norlén onsdag den 10 november. Därmed avslutas en sju år lång era med Löfven som statsminister. Nu väntas Magdalena Andersson bli vald till statsminister.

Kris i polisen – Nu riskerar regeringen att missa målet med 70 procent

Kris i polisen – Nu riskerar regeringen att missa målet med 70 procent

🟠 Nya Tider granskar I september slog regeringen på stora trumman med en presskonferens om en ”historisk satsning” på Polismyndigheten. ”Antalet anställda ska öka med 10 000”, skrev Justitiedepartementet. Man talar dock tyst om att nästan hälften av dessa ska vara civilanställda utan polisutbildning. I SVT hävdade Morgan Johansson stolt att ”vi utbildar fler poliser än någonsin”. Nu kan Nya Tider avslöja att under regeringen Löfvens sex första år vid makten, 2015-2020, har antalet poliser som slutat varit nästan lika många som har börjat. Om utvecklingen fortsätter i samma takt som hittills, kommer bara 30 procent av målet vara uppnått 2024. Över 4 000 poliser kommer att saknas. Krisen förvärras av att en tredjedel av alla poliser nu säger att de letar nytt jobb.

Myndigheter slår larm: Kriminella företag och invandrade klaner plundrar svenska välfärdssystem

Myndigheter slår larm: Kriminella företag och invandrade klaner plundrar svenska välfärdssystem

🟠 En ny rapport, som ges ut av tolv myndigheter, visar att den organiserade brottsligheten nu gått så långt att svenska välfärdssystem plundras av kriminella. Årligen handlar det om mångmiljardbelopp som slussas från skattebetalarna till bolag som kontrolleras av kriminella. ”Den grova brottsligheten har gått från att råna banker och värdetransporter till att nu råna socialförsäkringen istället”, säger Britt-Marie Hultström, verksamhetsområdeschef på Försäkringskassan.

Försvarsmakten om dyra PK-filmen: ”Inte vi som anlitade Arnstad”

Försvarsmakten om dyra PK-filmen: ”Inte vi som anlitade Arnstad”

🟠 Henrik Arnstad har genom åren blivit ökänd och förlöjligad som Sveriges kanske mest bisarra vänsterprofil. Trots detta medverkar Arnstad som ”expert” i Försvarsmaktens politiskt korrekta reklamfilm ”När kriget kommer”. I filmen misstänkliggörs dessutom invandringskritik som ”påverkanskampanjer”, och Försvarsmaktens deltagande i Prideparaden används som bildsättning för vad vi ska försvara, med kommentaren: ”Det är kärnan i det här som egentligen är basen för vårt försvar”. När Nya Tider kontaktar Försvarsmakten visar det sig att filmen kostat skattebetalarna över en miljon kronor.

TV4 kritiserar ”vithetsnormen”

TV4 kritiserar ”vithetsnormen”

🟠 Den 25 oktober medverkade den så kallade ”demokratiagenten” Barakat Ghebrehawariat i TV4 Nyhetsmorgon i ett samtal om vad man ”får” säga och tilläts gå till angrepp mot ”vithetsnormen”. För att tala politiskt korrekt förväntas man säga saker som ”människor som tillhör vithetsnormen” eller ”bärare av vithet” om vita, och ”människor som rasifieras som svarta” om färgade.

Page 1 of 32 1 2 32

NYHETSDYGNET

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

123 037 97 35

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.