Axel Fors

Artiklar av Axel Fors

Ebba Busch: “Ni kan inte kalla oss för fega!”

Ebba Busch: “Ni kan inte kalla oss för fega!”

🟠 INRIKES Med två år kvar till riksdagsvalet befinner sig Kristdemokraterna i kris. Hälften av väljarna från 2022 har lämnat partiet som idag endast skulle få stöd av 2,8 procent. Ebba Busch anses sitta allt mer osäkert på sin post och kan komma att utmanas av partiets mäktiga socialliberala falang. I ett försök att blidka dessa, höll Busch ett brandtal för den "liberala demokratin" och lyfte fram liberala värderingar som ett sätt att få integrationen av "svenska muslimer" att fungera bättre.

Nooshi Dadgostar: Israel begår folkmord i Palestina

Nooshi Dadgostar: Israel begår folkmord i Palestina

🟠 Vänsterledaren talade i Visby på fredagskvällen den 28 juni. I sitt tal menade hon att partiledarna för Tidöpartierna uppträder som "ett gäng gravt överbetalda livscoacher", detta genom att ge råd istället för att agera politiskt för att lindra hushållens ekonomiska bekymmer. Mot slutet av talet tog hon även upp Ukraina samt Israel. "Vi ska gå längst fram för Ukraina tills Ryssland dragit tillbaka varenda soldat!", dundrade Dadgostar. Exakt vad det innebär förklarade hon inte. När det gäller Israel anser Dadgostar att landet begår folkmord på palestinier och att Benjamin Netanyahu ska ställas inför rätta.

Ulf Kristersson om paradigmskiftet: Har tillsatt 243 utredningar

Ulf Kristersson om paradigmskiftet: Har tillsatt 243 utredningar

🟠 INRIKES Statsminister Ulf Kristersson menade i sitt tal i Almedalen att regeringen har ett mycket högt tempo i att genomföra det utlovade paradigmskiftet, och att nästan alla svenskar håller med honom om att det går fort. "Jag träffar väldigt få svenskar som inte tycker att nu händer det saker, nu får vi saker gjorda", sade han, och tog bland annat upp som exempel att regeringen tillsatt 243 utredningar.

Jimmie Åkesson inledde Almedalsveckan

Jimmie Åkesson inledde Almedalsveckan

🟠 INRIKES Sverigedemokraternas partiledare var först ut att tala. I sitt tal fokuserade Åkesson på skolpolitik, kriminalpolitik och integrationspolitik. "I vårt Sverige finns inte invandrares utanförskap. Det ska bort. Det ska inte finnas några parallella samhällen i Sverige. För den som befinner sig i utanförskap ska det finnas två väldigt tydliga vägar att gå, två dörrar ut ur den situationen. Den ena dörren leder in till Sverige. Den andra dörren, den leder ut ur Sverige", sade Åkesson. Han valde att inte alls beröra resultatet från EU-valet. Istället fokuserade han på riksdagsvalet om två år och utlovade, om Tidöpartierna vinner valet, att SD ska ingå i regeringen.

Julian Assange frigiven

Julian Assange frigiven

🟠 UTRIKES WikiLeaks-grundaren frigavs på måndagen och har flugits till en ögrupp i Stilla havet, där han formellt kommer att erkänna sig skyldig till en av anklagelserna. Där utdöms ett straff som avräknas mot den tid han redan suttit fängslad. Han reser sedan hem till Australien.

Page 1 of 40 1 2 40

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.