Bitte Assarmo

Artiklar av Bitte Assarmo

Varför mördar vissa femton­åringar? Vad kan det bero på?

Varför mördar vissa femton­åringar? Vad kan det bero på?

🟠 Vad rör sig i huvudet på en 15-åring? Hur tänker en mördare? I Sverige har den grova kriminaliteten gått allt längre ned i åldrarna, och nu har vi alltså ungdomar i nedre tonåren som kallblodigt skjuter ihjäl rivaler, utan hänsyn till om oskyldiga hamnar i skottlinjen. Samhällets respons är samtidigt lam och förnekar grundproblemen. Utifrån blodbadet på Emporia i Malmö resonerar veckans debattör, journalisten Bitte Assarmo, kring huruvida kulturell bakgrund har betydelse.

Vad är det som är så farligt med att bevara Sverige svenskt?

Vad är det som är så farligt med att bevara Sverige svenskt?

🟠 Nu har de första kapitlen av Sverigedemokraternas vitbok släppts och som förväntat konstateras där att åtminstone en del av ursprunget till partiet står att finna i den gamla organisationen BSS, Bevara Sverige Svenskt. Det här är egentligen inget nytt, men begreppet BSS framkal­lar ändå rysningar hos allmänheten. Att bevara Sverige svenskt tycks vara det mest förfärliga någon kunnat komma på, efter att regeringen med Olof Palme i spetsen i mitten av 1970-talet lagstiftade om att Sverige inte alls skulle vara svenskt utan tvärtom mångkulturellt.

Ebba Busch Thor (KD). Foto: Nya Tider

Ska kemisk kastrering vara frivillig?

🟠 KRÖNIKA KD vill införa kemisk kastrering av dömda våldtäktsmän och pedofiler. Det uppgav partiledaren Ebba Busch på en pressträff under Almedalsveckan. Eftersom kemisk kastrering är en medicinsk behandling som minskar sexlusten menar Busch att det bör vara ett villkor för villkorlig frigivning.

Page 1 of 3 1 2 3

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.