Bitte Assarmo

Artiklar av Bitte Assarmo

”Hela Sverige skramlar”: Hyckleri när SVT gör underhållning av krig

”Hela Sverige skramlar”: Hyckleri när SVT gör underhållning av krig

🟠 KRÖNIKA Så snart det blir krig eller kris någonstans i världen kommer insamlingsgalan som ett brev på posten, antingen i public service eller i någon av de kommersiella mediekanalerna. Glittriga programledare och kända artister anlitas för att få vanliga människor att skänka så mycket pengar som möjligt. Och det finns ingenting som svenska kändisar älskar mer än att få stå i rampljuset och få gratisreklam medan de dessutom får godhetspoäng i medierna.

Vilka stenar tänker Anders Ygeman vända på?

Vilka stenar tänker Anders Ygeman vända på?

🟠 KRÖNIKA Nu ska migrations- och integrationsminister Anders Ygeman (S) ”vända på varenda sten” för att minska segregationen. Han sade det under en riksdagsdebatt i februari. Uttrycket känns igen – så sent som i oktober förra året var det Magdalena Andersson som skulle vända stenar för att få ordning på det samhälle som hon och hennes partikamrater så länge vanskött.

Flams och trams när Gina Dirawi ledde Guldbaggegalan

Flams och trams när Gina Dirawi ledde Guldbaggegalan

🟠 KRÖNIKA Det är ingen slump att Gina Dirawi sitter och ”manspreadar”, som det brukar kallas, på reklambilderna som föregick Guldbaggegalan. Budskapet är att Gina är tillbaka och är här för att härska. Det spelar ingen roll att TV-tittarna tröttnade på henne för flera år sedan, de ska ändå matas med hennes tölpaktighet.

När världen kom till Ronneby

När världen kom till Ronneby

🟠 OPINION: Bitte Assarmo. SVT har nyligen premiärvisat Tom Alandhs dokumentär ”När världen kom till Ronneby”. Den handlar om hur den lilla kommunen i Blekinge översköljdes av migranter efter Stefan Löfvens motto ”Mitt Europa bygger inga murar” i slutet av 2015. Veckans debattör Bitte Assarmo konstaterar att det är ett trendbrott att självaste statstelevisionen känner sig tvungen att erkänna elefanten i rummet – men noterar också att Alandh gör sitt bästa för att vifta bort människors oro samtidigt som han nogsamt undviker att peka ut några ansvariga.

Page 1 of 2 1 2

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.