Bitte Assarmo

Artiklar av Bitte Assarmo

Etablissemanget till angrepp efter att SD vill riva moskéer

Män som röstar SD

🟠 KRÖNIKA Hur har du det med självkänslan, du man som röstar på Sverigedemokraterna? Frågan är högst relevant, för manliga SD-väljare vågar nämligen inte berätta för sina flickvänner och fruar vad de röstar på.

Barbie – Tråkigt och tillrättalagt när ikoniska dockan blir spelfilm

Barbie – Tråkigt och tillrättalagt när ikoniska dockan blir spelfilm

🟠 Filmen Barbie marknadsförs som en film för hela familjen och miljoner har redan sett den. Många går dock från biograferna med en känsla av besvikelse eller rent av i vredesmod. Filmen tolkas av många kritiska röster som en attack på familjen där både Barbie och Ken sviker sina naturliga könsroller och inte tar sitt ansvar. Speciellt många kvinnor som uppskattat Barbie som barn har blivit bestörta.

Varför är kommunismen så okontroversiell i Sverige?

Varför är kommunismen så okontroversiell i Sverige?

🟠 Hur kan det vara okontroversiellt att bekänna sig till en totalitär ideologi som slaktat miljontals människor? I länder som Tjeckien och Ungern är kommunistiska symboler förbjudna att visa offentligt, precis som nationalsocialistiska. Men inte i Sverige, där det inom etablissemanget fortfarande är problemfritt att beteckna sig som kommunist. Veckans debattör Bitte Assarmo menar att det är dags att rensa ut kommunismen från de svenska samhällsinstitutionerna.

Skamlös – för en gångs skull levererar SVT

Skamlös – för en gångs skull levererar SVT

🟠 DOKUMENTÄR. Ibland händer det – ibland lyckas Sveriges Television skapa riktigt bra program. Det borde naturligtvis ske betydligt oftare än det gör, med tanke på de resurser de har till sitt förfogande, men man får inte vara småsint. Dokument Inifrån: Skamlös, som nyligen sänts i tre delar och som finns på SVT Play, är en mycket intressant dokumentär som inte bara visar vad man kan göra om man jobbar på ett mediehus med närmast obegränsade resurser utan också hur tandlös svensk lagstiftning är och, måste tilläggas, hur fega och undfallande många svenskar är. Men den väcker också vissa frågor, både vad gäller upplägg och fokus.

Varför slutade Henrik Schyffert med sin asylaktivism?

Varför slutade Henrik Schyffert med sin asylaktivism?

🟠 Under ett par års tid, från våren 2015 och framåt, figurerade Henrik Schyffert i de flesta medier, alltid med samma budskap: ”Välkomna alla flyktingar – Sverige har råd!” Han var en av de mest tongivande asylaktivisterna bland svenska kändisar, men idag är det tyst från den tidigare så talföre komikern. Veckans debattör Bitte Assarmo berättar vad som hände med Schyffert.

Vad har hänt sedan 90-talet?

Vad har hänt sedan 90-talet?

🟠 När Henrik Dagård ”hade fel”. Ibland är det lätt att få för sig att det politiska och mass­mediala klimatet är statiskt och att ingenting förändras. Men det stämmer inte riktigt. Förändringar sker, om än långsamt. Den politiska korrektheten härskar fortfarande inom system­media, men det blir allt lättare att uttala de oönskade sanningarna. Veckans debattör Bitte Assarmo drar paralleller mellan två utspel med 27 års mellanrum.

SVT mörkar sanningen om korankravallerna

SVT mörkar sanningen om korankravallerna

🟠 SVT:s Uppdrag granskning har gjort en dokumentärserie om förra årets korankravaller – det som systemmedia envist kal­lar ”påskupploppen”. Det är skrämmande att se. Inte bara för att dokumentären med all önskvärd tydlig­het visar att Sverige är fullt av muslimer som är beredda att mörda poliser om de upplever sig kränkta – utan i ännu högre grad för att skattefinansierade public service fullkomligt underlåter att problematisera detta faktum. Veckans debattör Bitte Assarmo har sett alla avsnitten om korankravallerna 2022.

Koranterroristernas verkliga måltavlor

Koranterroristernas verkliga måltavlor

🟠 DEBATT Vid vår pressläggning sitter fortfarande korankrigare frihetsberövade, misstänkta för angrepp mot blåljuspersonal under förevändning att de ville åt den danske politikern Rasmus Paludan. Ett femtiotal muslimer har redan hunnit dömas för gärningar i samband med koranupploppen påsken 2022, fler kommer att dömas under 2023. Veckans debattör, journalisten Bitte Assarmo, ger oss perspektiv på vad muslimerna egentligen vill uppnå.

Hur kan koran­kravaller förvåna någon?

Hur kan koran­kravaller förvåna någon?

🟠 Korankravallerna i påskas skakade Sverige. Men hur kan det förvåna någon att religiösa utövare, som ständigt kräver särbehandling, tar till våld när de känner sig kränkta av den svenska lagstiftningen? Veckans debattör Bitte Assarmo tar tag i ett viktigt ämne.

Page 1 of 4 1 2 4

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.