Filip Johansson

Artiklar av Filip Johansson

Planerad utplacering av amerikanska långdistansmissiler risk för Tyskland

Planerad utplacering av amerikanska långdistansmissiler risk för Tyskland

🟠 UTRIKES USA vill för första gången stationera kärnvapenkapabla långdistansmissiler i Tyskland. I Ryssland togs denna nyhet emot med kritik – hotet om missiler i Rysslands närhet är en av faktorerna bakom kriget i Ukraina. Detta kommer att medföra att Tyskland blir ett prioriterat mål för de ryska kärnvapenstyrkorna, varnas det, precis samma risk som Sverige löper sedan undertecknandet av DCA-avtalet. Det finns dock fortfarande en chans att Donald Trump kommer att stoppa denna utveckling vid en eventuell valseger.

Orbáns ”Patrioter för Europa” en stor framgång

Orbáns ”Patrioter för Europa” en stor framgång

🟠 UTRIKES Patrioter för Europa, den nybildade Europaparlamentsgruppen, som skapades för en dryg vecka sedan av Ungerns premiärminister Viktor Orbán, tillsammans med ordföranden för det österrikiska frihetspartiet (FPÖ), Herbert Kickl, och tjeckiska ANO:s Andrej Babiš, har fått en rivstart. Femton partier har reda anslutit sig sedan lanseringen i slutet av juni, vilket innebär att man med råge uppfyller kriterierna för att starta en egen partigrupp i EU-parlamentet.

Page 1 of 112 1 2 112

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.