Markus Andersson

Artiklar av Markus Andersson

En boxare behöver tänka på sina starka slag, sina kvicka fötter och visualisera sin seger för att nå framgång i ringen. På samma sätt är det med ett folk. Den som ser ner på sin egen nation och fokuserar på dess tillkortakommanden gräver dess grav. På bild Erik Skoglund som blev både svensk och nordisk mästare. Han gick 27 matcher som proffs och var världsrankad i lätt tungvikt, innan han var tvungen att avsluta karriären på grund av skada. Foto: Photo Wende

Var inte en etnomasochist

🟠 DEBATT Det har blivit på modet att kritisera sitt eget folk. Det är inte bara de som vill vårt folk illa som förtalar det, även Sverigevänner hörs ofta säga att svenskar är fredsskadade, konflikträdda och får skylla sig själva när de röstar på partier som förstör vårt land. Nu får det vara slut med det, menar konstnären Markus Andersson i veckans debattartikel.

Om etnomasochism som nationellt självskadebeteende

Om etnomasochism som nationellt självskadebeteende

🟠 Konstnären Markus Andersson och författaren Dan Lundberg är kritiska till de ständiga angreppen mot den egna nationen. Med detta syftar de dock inte på den klassiska självhatande vänsterliberala individen som vill straffa både sig själv och sin civilisation för dess påstått unika skuld till kolonialism, slaveri, miljöförstöring och krig. I stället riktar de udden mot Sverigevänner, de som borde stå upp för vårt land. De som kal­lar sig nationalister eller åtminstone är motståndare till mångkultur och massinvandring, stämmer allt som oftast in i den nedvärderande kören, skriver de.

Appell till polis, militär och sjukvårdspersonal

Appell till polis, militär och sjukvårdspersonal

🟠 AUR (Acción Humanista Revolucionaria / Human Revolution) är en rörelse från Sydamerika som konsekvent arbetar för människans frihet, helt bortom förlegade fixa idéer om vänster och höger. Förra året var de tidigt ute och upplyste om vad nedstängningar och införandet av drakoniska lagar över större delen av världen egentligen handlade om.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.