Sara Boo

Artiklar av Sara Boo

Fel att Anders Sultan förlorade i tryckfrihetsmål

Tvångsvaccinering på gång i riksdagen?

🟠 Den 26 april röstar riksdagen om tvångsvaccinering, alltså vaccinering även mot föräldrarnas vilja. Detta efter att två motioner av moderaterna Sofia Arkelsten och Ulrika Karlsson beretts av Socialutskottet. Sara Boo, engagerad i National Health Federation Sweden, en organisation för frihet inom kost och medicin, menar att detta bryter mot av FN stipulerade rättigheter och att vaccin inte är så ofarligt som det ofta framställs av tillverkarna.

Fel att Anders Sultan förlorade i tryckfrihetsmål

Fel av Italien att vilja tvångsmedicinera sina friska barn

🟠 Olika länder, globalt och runt om i Europa, håller på att anta lagar om tvångsvaccinering av våra barn. Det är inget annat än tvångsmedicinering av friska barn. Men faktum är att den verkliga frågan inte alls handlar om huruvida vaccination är skadligt eller inte, det handlar inte ens om att vaccinera eller inte vaccinera. Det handlar helt enkelt om vem som ska ha rätten att bestämma över vilka läkemedel, medicin, som ditt barn ska ta. Är det läkemedelsindustrin i maskopi med politiker som ska fatta beslutet – eller är det föräldrarna? Föräldrarna, menar debattör Sara Boo.

Rapport: Hälsoseminarium hölls i Göteborg

Rapport: Hälsoseminarium hölls i Göteborg

🟠 Ljudöverkänslighet och tinnitus kan behandlas, men nonchaleras ofta av svensk sjukvård. Det framkom på ett internationellt hälsoseminarium i Göteborg, anordnat av hälsoföreningen National Health Federation (NHF) Sweden och tidskriften 2000-Talets Vetenskap. Andra föredrag handlade om immunmedlet GcMAF och kritik mot ”myten” om att kolesterol skulle vara farligt.

Fel att Anders Sultan förlorade i tryckfrihetsmål

Fel att Anders Sultan förlorade i tryckfrihetsmål

🟠 Homiatrikern Sara Boo deltog som expertvittne i tryckfrihetsrättegången där Anders Sultan, tillverkare av kosttillskottet kolloidalt silver, hade stämt Helsingborgs Dagblad för förtal. Tidningen hade skrivit att kolloidalt silver är en bluff, men Sara Boo kunde presentera åtskilliga studier som visar dess verkan. Samtidigt erkände den ”experten” som tidningen citerat i artikeln att hon inget visste om kolloidalt silver.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.