eNyT 27/2024

Schweiz håller folkomröstning om invandring

 En petition för att begränsa invandringen med alla till buds stående medel fick över de 100 000 underskrifter som krävdes för att tvinga regeringen att hålla en folkomröstning. Man vill rösta om att begränsa landets befolkning till 10 miljoner fram till 2050.

Syrier högg ner fyraåring i Tyskland – kallas ”holländare” i media

 En fyraårig flicka blev i onsdags knivhuggen inför ögonen på sin mamma i södra Tyskland. Gärningsmannen är en syrisk invandrare som nyligen fått nederländskt medborgarskap. Nu kallar nederländska och tyska systemmedier gärningsmannen ”nederländare” eller bara ”man”.

SVT:s aggressiva WEF-propaganda för insektsmat kan bryta mot sändningstillstånd

 Knappt en månad efter att ha lurat i skolelever insektsbaserad tacofärs, förnyar statstelevisionen den odelat partiska rapporteringen om insektsbaserad mat. Nu är det en nyöppnad insektsrestaurang i London som uppmärksammas, och den här gången ger man dessutom den globalistiska lobbyorganisationen WEF expertstatus. Statstelevisionen gör också öppet reklam för en privat verksamhet, något som kan bryta mot det sändningstillstånd det statliga bolaget sägs lyda under.

Psyop avslöjad: ”Zelenskyj har köpt Highgrove House av Englands kung”

 Nyligen spreds nyheten i sociala medier att Ukrainas president Volodomyr Zelenskyj har köpt den anrika fastigheten Highgrove House från ingen mindre än den engelske kungen, till det facila priset 20 miljoner pund. När Nya Tider gräver i den påstådda nyheten visar den sig emellertid vara en ren påverkansoperation, som man får anta att ryska eller proryska aktörer ligger bakom.

SD tänker stoppa könsbyteslagen

 Riksdagen ska rösta om den starkt kritiserade könsbyteslagen den 17 april, men Sverigedemokraterna tänker göra allt i sin makt för att stoppa den och tvinga tillbaka lagen till ritbordet.

Moderatpolitiker: Stoppa könsbyteslagen!

 Den starkt kritiserade ”könstillhörighetslagen” skapar mycket irritation och ilska, inte minst hos Moderaterna själva till trots mot deras partiledare, statsminister Ulf Kristersson, som driver frågan och kräver lojalitet av resten av partiet. En av få som vågat uttala sig är Christian Sonesson (M), kommunalråd i Staffanstorp – känd för sin frispråkighet.

Att läsa American Psycho

 Sedan den satiriska romanen American Psycho av Bret Easton Ellis gavs ut år 1991 har den väckt både fasor och funderingar. Men hur kan den läsas och vad kan man få ut av att läsa den idag?

Det stormar i riksdagen om nya könsbyteslagen

 Ivrigt påhejad av HBTQ-lobbyn har Ulf Kristersson tvingat fram ett förslag om en ny könsbyteslag. Men den kontroversiella lagen, som bland annat ska låta barn byta kön juridiskt och skynda på processen för kirurgiska ingrepp, möter stort motstånd från flera partier – även inom Moderaterna.

Vetenskaplig rapport om DNA slår fast traditionella rasgränser – PK-akademiker rasar

 Genetiska studier lider av bristande mångfald och måste bli mer inkluderande, har det ropats från vänsterliberalt håll. Det amerikanska forskningsprojektet ”All of Us” såg därför till att inkludera så många representanter för minoritetsgrupper som möjligt – men när de publicerade sina resultat visade sig deras genkartor gå helt i linje med de traditionella rasgränserna. Nu rasar politiskt korrekta forskare mot studien.

Ny Natofond ska ge 1 000 miljarder till Ukraina

 Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg har utannonserat planerna på att införa en massiv Nato-fond som ska garantera motsvarande 1 000 miljarder kronor till Ukrainas försvar över en femårsperiod. Fonden ska finansieras av samtliga Natoländer baserat på deras respektive BNP, på samma vis som Natos organisation finansieras idag. Det är i nuläget oklart hur stor del av denna fond Sverige skulle bli tvungna att bidra med.

Försök att blockera solen läggs på is

 Ett forskningsprojekt som bekostats av Bill Gates och USA med målet att blockera solljuset genom att spruta kemikalier i atmosfären läggs ned. Men forskningen kring det man kallar Solar Geoengineering ska fortsätta på Harvard.

Irlands politiker ville stryka konservativa formuleringar i grundlagen – åkte på storförlust i folkomröstning

 I flera års tid har Irlands politiska partier i brett samförstånd arbetat på att stryka ett antal konservativa formuleringar i landets grundlag. Förändringar i grundlagen kan dock inte göras utan folkomröstning, varför folket tilläts gå till valurnorna den 8 mars. Politikerna var länge säkra på att ”moderniseringen” skulle gå igenom utan problem, men i stället åkte man på en storförlust. De traditionella formuleringarna blir kvar.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.