eNyT v. 13/2018

Jeff Ahl (SD) går över till Alternativ för Sverige

 En tysk tonårsflicka hittades nyligen mördad och hennes afghanske pojkvän misstänks för dådet. Enligt hennes vänner hade den 18-årige afghanen fått avslag på sin asylansökan och var ursinnig för att flickan vägrade konvertera till islam.

Muslimsk polisman vägrade ta kvinnor i hand – får löneavdrag och varning

 Danmark skärper tonen ytterligare mot invandrare som kommit för att få ta del av landets välfärd utan att själva bidra. Danmarks integrationsminister Inger Støjberg skriver den 26 mars i Berlingske tidende att invandrare som levt tre år i landet utan att lära sig språket ska betala sig egen tolk.

IS-terrorist mördade tre och tog gisslan – sköts till döds av polis

 I förra veckan meddelade SVT att de hade bestämt sig för att inte sända den traditionsenliga studentsången från Lund i år, med motiveringen att man istället ville satsa på att skildra ”olika traditioner och evenemang”. Efter massiv kritik och skriverier i främst alternativa medier, ändrar sig det statliga mediebolaget.

NYHETSDYGNET

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

123 037 97 35

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.