eNyT v. 34/2017

Hundratusentals kräver att Vita huset ska klassa AFA som terrorgrupp

 Efter sammandrabbningarna i Charlottesville startades en namninsamling för att kräva att Antifa, ett nätverk av våldsbenägna vänsterextremister, officiellt ska klassas som en terroristorganisation. Redan efter tre dagar hade den fått ihop de 100 000 underskrifter som krävs för att Vita huset ska kunna avkrävas ett svar. Idag har antalet underskrifter passerat en kvarts miljon.

Missnöjda migranter i Finland vill ta sig till Sverige

 Hundratals migranter som i dag uppehåller sig i Finland planerar att göra en gemensam stormning mot den svenska gränsen. Motivet för den planerade stormningen uppges vara att migranterna tycker att poliser och myndigheter är ohövliga. Det ryktas också bland migranter och asylsökare att det är enklare att få permanenta uppehållstillstånd i Sverige.

Bara Demoskop visade ”historiskt tapp” för SD

 ”Jätteraset”, skrev Nyheter24, ”Historiska tapp”, skrev Expressen, ”Största tappet för SD vi sett”, skrev SvD. Men när flera andra mätningar visar oförändrade siffror eller till och med historiskt höga siffror, var det en icke-nyhet för dessa medier.

Finlands president: Minska terrorn ‒ hjälp flyktingar på plats

 Efter knivattacken i Åbo förra fredagen säger Finlands president Sauli Niinistö att EU gemensamt måste ta tag i flyktingfrågan, och att det är viktigt att hjälpa dem på plats. Samtidigt manar han till ”förståelse och diskussion” i invandringsfrågan.

Sydafrikanska kannibaler ställs inför rätta

 Fyra män står nu åtalade i Sydafrika för att ha mördat och ätit upp minst en kvinna och flera andra personer. En av de misstänkta kom självmant in till en polisstation och skall ha sagt: - Jag är trött på att äta människokött.

”Tiggarbossar” åtalade

 Två män och en kvinna står åtalade för människohandel i samband med organiserat tiggeri. Trion misstänks ha tvingat bulgariska medborgare att tigga på flera orter i Mellansverige.

Undersköterska: ”Hot och våld har gått från att vara sällsyntheter till vardag”

 Hot och våld från kriminella invandrare och deras anhöriga har förändrat hela arbetssituationen för anställda inom akutsjukvården. Det skriver undersköterskan Fredrik Antonsson som driver Facebooksidan ”Rädda vården”. Dagen efter att inlägget publicerades samlades ett femtiotal anhöriga till en skottskadad man vid akuten på Karolinska. Situationen blev ”extremt hotfull” enligt personal på plats.

Del 5. Själsfränder

 Trots att det finns många inställsamma personer, speciellt ju högre upp man kommer i hierarkin, som vill visa sin tolerans genom att gå muslimerna till mötes på alla möjliga och omöjliga sätt samtidigt som de blundar för att det drabbar ursprungsbefolkningen, så finns det en och annan som knyter näven, åtminstone i fickan. Det är inte alltid lätt att förstå, då ingen vågar visa sitt missnöje utåt, men ibland hittar de varandra. Håkan och Anja är sådana självfränder. Detta är del 5 i Alf Ronnbys framtidsroman som Nya Tider publicerar som följetong.

Livstid för Arbogamorden

 I det uppmärksammade mordfallet i Arboga har nu domen fallit: Livstids fängelse för Johanna Möller, 42, och 14 års fängelse och livstids utvisning för hennes ex-pojkvän, asylsökaren Mohammad Rajabi, 21.

Den lilla folkliga protesten och mediernas mobilisering

 Jag blev glad av att se gårdagens lilla manifestation på Medborgarplatsen, inte minst för att den såg ut att huvudsakligen bestå av vad vi kan kalla "vanliga människor", även om medier och asylaktivister, som vanligt hand i hand, ändå vill tala om "rasister" och "nazister". Vi är sedan år tillbaka förvisso vana vid att fel hållning i invandringsfrågan direkt kopplas till rasism, men i detta fall är det särskilt missvisande.

Oligark i svårigheter

 Det ryska statliga oljeföretaget Rosneft bedriver ett historiskt rättsfall mot oligarken Vladimir Jevtusjenkov.

Daniel Friberg om manifestationen i Charlottesville

 Daniel Friberg är vd för bokförlaget Arktos och deltog vid den uppmärksammade högermanifestationen i Charlottesville i Virginia i USA. För Nya Tider berättar han om sin syn på vad som utspelades.

Terrorattack i Barcelona

 En vit skåpbil har kört upp på en välbesökt gata för turister och kört på flera människor med ett dussintal skadade som följd. Den misstänkta terroristen är ännu på fri fot.

Misstänkt gripen för brutala bilsläpningar i Skåne

 En 19-årig man har gripits, misstänkt för fyra fall av grov misshandel som inträffat på kort tid, där oskyldiga människor hållits fast och släpats efter mannens bil. Mannens kumpan är ännu på fri fot.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.