eNyT v. 46/2021

Koldioxid är inte smuts!

 Många svenska media menar att koldioxid skulle ”smutsa ned”. Det är dock en missuppfattning. Koldioxid är tvärtom växternas livsnödvändiga näring och ger genom fotosyntes atmosfären dess lika livsnödvändiga syre.

Stratosfären militariseras

 Nya långdistansvapen från USA kommer att kunna träffa taktiska mål som missilbaser och luftförsvarsradar flera hundra mil eller mer bort, men bara om de har flygspaning för att fastställa målen. Den amerikanska militären har hittills använt drönare med stealth-teknik för att lösa denna uppgift, men nu börjar experimentella stratosfäriska ballonger som kan förbli oupptäckta av fiendens luftförsvar bli fullvärdiga alternativ.

Nationalsocialismen gör entré i svensk komediserie

 Den folkkära svenska komediserien Solsidan har under de senaste avsnitten fått politiska inslag. Det hela börjar med att societetshustrun ”Mickan” lägger upp ett inlägg på sociala medier med titeln ”WhiteHomesMatter” Detta får stora konsekvenser för relationerna med folket i närområdet. I nöden dyker bland annat en snäll granne upp och vill bära ”Mickans” matkassar. Mannen visar sig vara nationalsocialist och medlem av Nordiska Motståndsrörelsen.

En flod av polska flaggor svepte över Warszawa i trots mot Bryssel

 Preliminära uppgifter gör gällande att mellan 150 000 och 200 000 polacker samlades i Warszawa för att gemensamt tåga genom den polska huvudstaden i en marsch till minnet av dagen (den 11 november 1918) för Polens återuppståndelse som en suverän stat. Men marschen blev även en gigantisk signal till Bryssel att Polen är och förblir en oberoende stat och nation med sina egna värderingar vilande på den latinska och kristna civilisationen.

Självmordsbombaren låstes in i taxi – brändes till döds i misslyckat terrordåd

 I en misslyckad terrorattack mot ett BB i Liverpool blev terroristen det enda offret. En kvicktänkt taxiförare låste nämligen in terroristen i bilen efter att ha sett hans bombbälte och lyckades själv mirakulöst undkomma den efterföljande explosionen med lätta skador. Nu hyllas taxiföraren David Perry som ”hjälten från Liverpool” som förhindrade terroristen från att döda gravida och nyförlösta kvinnor och deras barn.

Butiksdöden accelererade under 2020

 Artikeln fortsätterÄr du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan,...

De verkliga orsakerna bakom migrantanstormningen vid polska gränsen

 Under onsdagen meddelade den ryska statliga nyhetskällan Rossija24 att migrantgrupper nu inriktade sin vandringsväg mot Ukraina och gränsen mot Polen. Det måste belysas att samtidigt sker migrantinflöde på andra platser i Europa. Italien tvingades till att tillåta att en privatägd tysk transportör till sjöss, ”Sea-Eye 4”, med 800 migranter, mest afrikaner, fick anlöpa hamnen i Trapani på Sicilien. Frankrike försöker rensa upp enorma tältläger i Calais med migranter som försöker ta sig över till Storbritannien. Migranternas försök med enkla gummibåtar slutar inte alltid framgångsrikt.

Polisanmälan mot LO-ombudsman efter dödshot mot Exakt24-reporter

 Den näthatande, ”antirasistiske” poddaren och LO-ombudsmannen Henrik Johansson från Dalarna avslöjades nyligen återigen på bar gärning av nyhetskanalen Exakt24 då de publicerade en ljudinspelning som innehöll ett dödshot mot reportern Christian Peterson på samma nyhetskanal. Som ett resultat av dödshotet har nu Erik Almqvist, chefredaktör för Exakt24, polisanmält den ökände vänsterprofilen, och menar att denne har överskridit alla gränser.

Österrike inför lockdown för ovaccinerade

 Artikeln fortsätterÄr du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan,...

Två män åtalas för att ha släpat hund bakom bil

 Två män i 40-års åldern har åtalats vid Gällivare tingsrätt för djurplågeri efter att ha bundit fast en hund på dragkroken på en bil och sedan kört med hunden släpandes bakom bilen en längre sträcka. Det brutala brottet ledde till att hunden ådrog sig så svåra skador att den fick avlivas av veterinär.

Alf Svensson tycker att Merkel borde helgonförklaras

 I Göteborgs-Postens intervju med den gamle Kd-ledaren Alf Svensson levererade 83-åringen ytterligare PK-doktriner. Alf Svensson, som levt hela sitt liv i idyllen Gränna, tycker att Jimmie Åkesson kommit för billigt undan medmänsklighetsdebatten och att Merkel borde helgonförklaras. Intervjun innehåller ingen självkritik. Alf Svensson är enligt många ”Rättfärdighetens furste”.

Filip Sjöström lämnar frihetsrörelsen

 Artikeln fortsätterÄr du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan,...

Kvinna dog efter vaccinering mot Covid-19

 En kvinna i 70-års åldern hade vaccinerat sig mot Covid-19 i april och sökte hjälp hos sjukvården i Trollhättan efter att ha blivit allvarligt sjuk av vaccinet. Men hon skickades hem och kort därefter avled hon i vad vården först nu konstaterat var en ”ovanligt snabb och fatal koagulationsrubbning”. En lex Maria-anmälan har nu gjorts för kvinnan som blev en av de över 300 som dött av vaccinerna i Sverige.

Brasiliens högerregering stoppar ivermektin

 Artikeln fortsätterÄr du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan,...

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.