Mariann Öry

Artiklar av Mariann Öry

Verkligheten vann

Verkligheten vann

🟠 Det västeuropeiska etablissemanget och deras medier reagerade med förfäran på det amerikanska valresultatet, som innebär att Donald Trump blir USA:s näste president. Om detta skriver Mariann Őry, utrikesredaktör för den ungerska dagstidningen Magyar Hírlap, som menar att hennes eget lands regering utgjorde ett undantag.

Ungerska utrikesredaktören: Varför vi skyddar vår gräns

Ungerska utrikesredaktören: Varför vi skyddar vår gräns

🟠 Den 2 oktober kommer Ungern att hålla en folkomröstning om huruvida landet ska underkasta sig EU:s kvotsystem för omplacering av migranter. Ungern har kritiserats för vissa åtgärder, men det är uppenbart att det är upp till medlemsländerna att hantera migrantkrisen, menar Mariann Őry, utrikesredaktör för dagstidningen Magyar Hírlap, som här ger sin syn på frågan.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.