Stefan Pettersson

Artiklar av Stefan Pettersson

Dödsföraren Ali Arrach dömd till fem års fängelse

Dödsföraren Ali Arrach dömd till fem års fängelse

🟠 I veckans nummer av Nya Tider uppmärksammar vi Mohammed Ali Arrach. Hans far är arab, mamman har finskt påbrå. Trots sin unga ålder har han terroriserat det svenska samhället sedan 2015 med upprepade vansinneskörningar. Arrach blev rikskänd när han 2019 var huvudperson i ett avsnitt av Uppdrag granskning på SVT. Han avtjänade då straff på Kumla­anstalten. Han visade ingen ånger över sina brott och sa att fängelsestraffet bara innebar en tillfällig paus i hans kriminella leverne. Idag är Arrach 23 år. Och han fortsätter att skörda offer. Nya Tider är enda svenska media som har egna bilder av den multikriminelle araben.

Malcon Amsén dömd till åtta års fängelse

Malcon Amsén dömd till åtta års fängelse

🟠 I juli 2019 uppmärksammade Nya Tider Malcon Amsén då han dömdes till 30 månaders fängelse för grovt vapenbrott och grovt olaga hot. Detta efter att han avlossat pistolskott på öppen gata utanför Frivården på Kungsholmen i Stockholm. Amsén frigavs redan i november 2020. Nu har han dömts till åtta års fängelse för medhjälp till mord.

Sabina utpressade sexkunder

Sabina utpressade sexkunder

🟠 Endast i Nya Tider. Bedragerskan utpressade män på pengar efter att de köpt sexuella tjänster av henne. Pengarna brände hon främst genom spel på nätcasino. Nu har Sabina Rönning dömts för bedrägeri och utpressning i överinstans. Nya Tider var på plats under rättegången och har granskat den kriminella kvinnan.

Zethraeus fick straffskärpning i hovrätten

Zethraeus fick straffskärpning i hovrätten

🟠 Stureplansmördaren Tommy Zethraeus dömdes i november förra året av Stockholms tingsrätt till ett års fängelse för medhjälp till synnerligen grovt narkotikabrott. Zethraeus ville bli frikänd och överklagade. I slutet av februari fick Tommy besked från hovrätten: straffet skärps till 18 månader.

Mästerfotografen Alfred Wertheimer

Mästerfotografen Alfred Wertheimer

🟠 Nya Tider uppmärksammar en magnifik fotobok från förlaget Taschen med unika bilder av en ung Elvis Presley. Alfred Wertheimer fick fotografera Elvis under två konserter, en tv-inspelning och i skivstudion. Men det är de privata ögonblicken som fascinerar mest. Han fångar Elvis under en lång tågresa, i det nyköpta huset med sina föräldrar, när han somnar på en soffa i ett hotellrum och när han nojsar med en kvinna precis innan en konsert. Han fick till och med komma in i badrummet när Elvis rakar sig och kammar till sin berömda våg-frisyr. Vår recensent gör vågen.

Page 1 of 15 1 2 15

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.