Vávra Suk

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Artiklar av Vávra Suk

McDonald’s i Moskva och slutet på en era

McDonald’s i Moskva och slutet på en era

🟠 Kommunismens fall symboliseras främst av människor som klättrar upp på och slår sönder Berlinmuren. Sovjets fall och kapitalismens seger symboliseras nog bäst av av den flera hundra meter långa kön när den första McDonald’s öppnade i Moskva den 31 januari 1990. Alla var spända på att äntligen få smaka väst på riktigt.

Rasismen blir allt mer öppen

Rasismen blir allt mer öppen

🟠 Det blir allt vanligare att rasismen tillåts eller till och med uppmuntras. Och utvecklingen går fort. Har man ”fel” hudfärg, så saknar man tydligen rättigheter. Man kan bli sparkad bara för att lämna plats åt en person med ”rätt” hudfärg. Att diskriminera vita är numera inte bara accepterat, utan till och med påbjudet.

Fria val, ett fritt rättsväsende och en fri press

Fria val, ett fritt rättsväsende och en fri press

🟠 Vad är det första som dyker upp i ditt huvud när du hör om ett land där journalister förföljs och misshandlas, där oppositionella inte får samlas och protestera och där regimkritisk media ska förbjudas genom lagstiftning? Stämmer det in med något du kanske hört om Ryssland, eller Eritrea, eller rent av Nordkorea? Nej, det här handlar faktiskt om ett land i norra Europa, om Sverige.

Vart tog den strålande framtiden vägen?

Vart tog den strålande framtiden vägen?

🟠 Ibland är det bra att ta en titt i backspegeln på hur man förr tänkte sig framtiden och jämföra med vad vi faktiskt fick. Åtta timmars arbetsdag uppnåddes och skulle reduceras ytterligare till sex timmar, men trots att tekniken tagit jättekliv framåt och vi producerar som aldrig förr, så jobbar ändå allt fler övertid. Hur kunde det bli så här?

Det är inte eliterna som får lida

Det är inte eliterna som får lida

🟠 Globalisterna börjar tala allt mer klarspråk om vad Den stora återställningen kommer att innebära för deras ”undersåtar”, som de uppenbarligen ser oss som. På det nyligen avslutade globalistmötet i Davos, Schweiz, sade man bland annat att det blir en ”smärtsam” omställning men samtidigt oundviklig. Man fortsätter att driva på för en drastisk omställning av våra liv ”för klimatets skull”, men gör absolut ingenting åt den matkris som alla vet väntar runt hörnet. Det är som att den bara är en del av planen.

Paludan: De som sätter religiösa känslor över demokrati kan alltid flytta till ett annat land

Paludan: De som sätter religiösa känslor över demokrati kan alltid flytta till ett annat land

🟠 INTERVJU. Dansk-svenske juristen och politikern Rasmus Paludan har blivit kontroversiell i både Danmark och Sverige, inte minst på grund av sin vana att bränna islams heliga skrift Koranen vid sina torgmöten. Till Nya Tider säger han att historien visat att de länder där demokrati och yttrandefrihet står över religionen helt enkelt är mer framgångsrika och bättre att leva i.

Ny tid kräver ny media

🟠 Nya Tider är den enda obero­ende papperstidningen i Sverige som rapporterar utan politiskt korrekta skygglappar. Tidningen har växt snabbt och utgör ett vattenhål för dem som söker ofiltrerade nyheter.

Page 1 of 71 1 2 71

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.