eNyT v. 27/2023

Väst kryper för islam – nu kräver muslimska länder att vi inför hädelselagar

 Efter koranbränningen i Stockholm har 57 muslimska länder gått ut med krav att hela världen ska förbjuda ”vanhelgande” av koranen. Medan påven och svenska regeringen kryper för muslimerna och fördömer koranbränningen säger yttrandefrihetsexperter ifrån och får stöd av justitieutskottets ordförande Richard Jomshof (SD), som menar att det är de muslimska länderna som ”är problemet – inte svensk demokrati”.

Ebba Busch om Ryssland: “Ondskans imperium”

 Artikeln fortsätterÄr du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan,...

Dadgostar helt tyst i Natofrågan

 Artikeln fortsätterÄr du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan,...

Putin och statsduman tar avstånd från koranbränning i Sverige

 Såväl president Putin som det ryska parlamentets ena kammare – federationsrådet – har uttalat sitt avståndstagande med anledning av att en invandrad iranier bränt koranen framför stora moskén vid Medborgarplatsen i Stockholm på den muslimska högtiden Eid al-Adha. Federationsrådet består av ett åttiotal representanter för delrepublikerna och de autonoma områdena i den Ryska Federationen.

Konservativa politiker får sina bankkonton nedstängda

 Den tidigare partiledaren för UKIP, Nigel Farage, har fått sina bankkonton nedstängda utan förklaring. Även hans närmsta familjemedlemmar har drabbats och nu menar han och andra konservativa systemkritiker att brittiska banker för en kampanj mot dem – för att stoppa deras politiska engagemang.

Sveriges ambassad stormad av muslimer

 Den svenska ambassaden i huvudstaden Baghdad i Irak har stormats av hundratals våldsamma muslimer efter uppmaningar om hämnd mot Sverige efter att en kristen flykting från Irak bränt koranen i Stockholm.

Kritiskt tänkande medborgare misstänkta terrorister i ny FOI-rapport

 Enligt en ny rapport beställd av Säpo, uppmuntrar regimkritisk opinionsbildning och alternativmedia till terrordåd utan att säga det öppet. Enskilda individer och nätverk som lätt kan identifieras i texten, skuldbeläggs indirekt för skolskjutningar och terrordåd som skett i Sverige. Författarna bakom skriften är själva politiskt engagerade, och har flera gånger uttryckt åsikter som går hand i hand med rapportens narrativ. Rapporten publiceras strax innan beslut ska tas om vilka nyhetspublikationer som ska få erhålla statligt mediestöd – utifrån nya politiska villkor.

Koranbränning beviljades – brändes med bacon

 En irakisk flykting brände koranen utanför Stockholms moské framför upprörda muslimer efter att polis beviljat tillstånd. Arrangören säger att det inte har med Nato-processen att göra utan han vill ”varna svenskarna för farorna med islam och sharia.”

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.