eNyT v. 51/2021

Disney gör om jultomten: Nu ska han vara svart

 Trodde du att jultomten var vit? Att den älskade figuren med rötterna i en mix av europeisk kultur och historia skulle fortsätta att vara vit även i framtiden? Då trodde du fel. Disney har inlett en kampanj ämnad att ändra på bilden av jultomten genom att anställa svarta män att spela jultomten i de populära och välbesökta Disneyparkerna i USA.

Stiftung Warentest bekräftar: FFP2-masker för barn är hälsovådliga

 Detta konstaterande bekräftades tidigt av kritiker av coronaåtgärder. Privat genomförda tester med CO2-mätinstrument visade att alldeles för lite syre tränger igenom FFP2-masker, vilket resulterar i CO2-förgiftning med alla dess hälsohotande biverkningar. Dessa undersökningar bekämpades massivt av systemet, faktagranskare och storteknologiska företag bjöd över varandra med censur. Efter nästan två år har nu den tyska konsumentorganisationen Stiftung Warentest slutligen genomfört tester som bekräftar problemet.

Danmark: Beviset på vaccinmisslyckandet

 I Danmark har detaljerade dagliga siffror om Covid-fall och sjukhusvistelser publicerats och de kastar ett dystert ljus på vaccinerna mot SARS-CoV-2, vilket exponerar officiella påståenden om deras ”livräddande” och ”mildrande” egenskaper som tvivelaktiga.

Amerikansk alternativmedia avslöjar dödlig vaccinkorruption – censureras av Big Tech

 Den amerikanska alternativmedian Project Veritas har gjort chockerande avslöjanden om Covid-19-vaccinen. Detta har skett genom intervjuer med vårdpersonal, forskare och personal hos läkemedelsföretag. Det som blottlagts är korruption, människoförakt och ett större fokus på intäkter än på hälsa. Project Veritas har länge varit en nagel i ögat på etablissemanget i USA, och nu tycks inte heller Big Tech, som svurit sig lojala till vaccinagendan, veta hur de obekväma journalisterna ska hanteras.

Nya restriktioner börjar gälla till jul

 Ett flertal nya restriktioner börjar gälla den 23 december. Arbete om möjligt från hemmet, krogar och restauranger får bara ha sittande sällskap, allmänna sammankomster på mellan 20 och 500 deltagare måste ha sittande publik och max 50 deltagare i lokaler för privata sammankomster. Ett krav på negativt PCR-test vid inresa i Sverige ska även införas.

Tusen personer demonstrerade i Malmö mot vaccinpass

 Artikeln fortsätterÄr du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan,...

Opinionsundersökning: 14 procent är emot vaccinpass

 Artikeln fortsätterÄr du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan,...

Rapport från Brå – invandrare rånar svenska barn

 Antalet ungdomsrån har ökat stort i Sverige sedan massinvandringsvågen 2015. I de allra flesta fall är det invandrare och barn till invandrare som rånar, misshandlar och förnedrar svenska offer visar en ny rapport från Brå, den första i sitt slag på drygt 20 år.

Ulf Kristersson smittad av covid-19

 Artikeln fortsätterÄr du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan,...

Miljardären Bill Gates styr flera av världens största nyhetsmedier

 Den amerikanske miljardären och Microsoftgrundaren Bill Gates har länge engagerat sig i globalistiska målsättningar och samhällsförändringar. För detta har han av etablerad media utsetts till både helgon och filantrop – trots att han varit inblandad i flera skandaler. Men en granskning som grävande journalister nyligen gjort av Gates välgörenhetsorganisation avslöjar att han sponsrar flera av världens stora medier – som också rapporterar på det sätt han önskar.

Sputnik riktar hård kritik mot Pfizers mRNA-vaccin

 Artikeln fortsätterÄr du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan,...

Hoten mot Polen visar migrationens verkliga syften

 EU-politiker ägnar hundratals timmar i förhandlingar, hotar annat medlemsland, drar det inför domstol, kräver sanktioner. Allt för att få Polen att acceptera ynka 2 000 företrädesvis muslimska män. Ynka i relation till att tre miljoner väntar på att ta sig in i Europa bara under nästa år. När dessa politiker kan ägna så mycket energi åt att en halv promille av denna gigantiska massa nödvändigt ska in i Polen, då blir det mer uppenbart än någonsin vad ”flyktinghjälpen” egentligen har för syfte.

Mushtagh Hosseini, statssekreterare Pernilla Baralt och jämställdhetsminister Åsa Regner. Foto: SVT, regeringen

Regeringen sekretessbelägger mejl om Nya Tider

 Nya Tider har ställt frågor till regeringen om varför de bjöd ordföranden för Sveriges ensamkommandes förbund, Musse Hosseini, att vara regeringens rådgivare i barnrättsdelegationen, trots att han är dömd för grova brott, inte är ordförande och inte ens heter Musse. E-post-loggar visar flitig diskussion mellan ministrarna om Nya Tiders frågor. Men regeringen vill inte lämna ut meddelandena med hänvisning till att de är privata.

Därför blev det ingen plats i Norska Nobelkommittén för Carl I Hagen

 Fremskrittspartiets tidigare ledare Carl I Hagen nominerades i höstas till ny ledamot i Norska Nobelkommittén. Men redan innan Hagen-affären tog fart uppstod en minifars när Nobels fredspristagare ICAN begärde att Norge skulle ta en ledande position i kampen mot kärnvapen. Ett krav som inte passade NATO-landet att höra och genast fick oppositionspartiet AP att stödja regeringen Sohlbergs nej till FN-kravet att förbjuda kärnvapen.

Expo och Tillsammansskapet skakas av våldtäktsskandal

 Alex Bengtsson tidigare ”utbildningsledare” i den vänsterextrema organisation och tills nyligen ordförande för den Soros-finansierade frontorganisationen Tillsammansskapet anklagas nu offentligt för grova övergrepp mot kvinnor. Övergreppen som inkluderar våldtäkt har varit kända en längre tid i vänsterkretsar, men först nu kommer de upp till ytan.

Gotisk renässans

 Det germanska folket goter skildras på ett fascinerande sätt i en nyutkommen bok. Gautica (Recito förlag, 2017) rör sig i gränslandet mellan fakta och fiktion, mellan myt och verklighet. Det är en unik skildring och den liknar inget annat. Och oavsett om den är unik eller inte så berör den svensk historia och legendbildning, för enligt traditionen är goterna detsamma som götarna, ursprungsbefolkningen i Öster- och Västergötland.

Kärlek och revolution

 ”Tutti a te me guida”. Så lyder inskriptionen på den ring greve Axel von Fersen gav drottning Marie Antoinette. Inskriptionen betyder ”Allt för mig närmare dig”. Just nu pågår utställningen ”I love you madly” på Livrustkammaren i Stockholm. Utställningen skildrar den omöjliga kärlek som uppstod mellan Marie Antoinette och Axel von Fersen. Samtidigt tvingades Fersens uppdragsgivare att ingå en allians med sin forna fiende för att krossa den hotande revolutionen i Frankrike och rädda den franska kungafamiljen.

Oppositionellas bankkonton nedstängda i Sverige och Frankrike

 Olika organisationer, partier, föreningar och företag har på senare tid fått sina bankkonton stängda i Sverige och i andra länder i vad som ter sig vara en organiserad kampanj för att försvåra för dessa politiska alternativ. Främst handlar det om kritiker av invandringspolitiken och EU:s federalisering.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.