Tobias Svensson

Artiklar av Tobias Svensson

Muslimer i Österrike anmäler ”islamkarta”

Muslimer i Österrike anmäler ”islamkarta”

🟠 Den muslimska ungdomsorganisationen MJÖ ska lämna in en stämningsansökan mot den ”Karta över politisk islam” som togs fram av universitetet i Wien och Dokumentationscentrum för politisk islam och publicerades den 27 maj. Kartan visar namn och adresser på över 600 moskéer och föreningar i Österrike, samt vilka utländska kopplingar de eventuellt har.

Ny rapport: Sverige värst i Europa gällande gängskjutningar

Ny rapport: Sverige värst i Europa gällande gängskjutningar

🟠 En ny rapport från Brottsförebyggande rådet (BRÅ) visar att det dödliga skjutvapenvåldet har ökat kraftigt i Sverige sedan mitten av 00-talet, och nu är värst av de 22 studerade länderna i Europa. I många europeiska länder minskar tvärtom det dödliga våldet, både generellt och med skjutvapen. Ökningen av dödsskjutningar i Sverige är exceptionell, och drivs så gott som helt av vapenvåld i kriminell miljö där offren är i åldern 20-29 år. ”Det handlar om en misslyckad och havererad invandringspolitik och kravlös integrationspolitik”, sade Jimmie Åkesson (SD) i en debatt mot inrikesminister Mikael Damberg (S).

Page 1 of 54 1 2 54

NYHETSDYGNET

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

123 037 97 35

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.