Tom Andersson

Artiklar av Tom Andersson

Den första svenska mellohysterin

Den första svenska mellohysterin

🟠 Numera får man leta för att se något verkligt svenskt inslag i den årliga melodifestivalen i Sverige. Kanske det gula och blå som förekommer vid sidan om det rosa i logotypen då. Men förresten, allt måste ju förändras radikalt har vi förstått, för annars lär vi oss inte av historien, och… äsch förresten, vi går rakt på ämnet. Förr i tiden var det mesta hemskt som vi vet. Vi kan därför skräckslaget fråga oss hur det var när ett gammaldags Sverige för första gången fick delta i den internationella musik­tävlingen. Följ med i ett svartvitt potpurri där fem mäktiga melodi­experter, ett myglande Sveriges Radio och en sångstrejkande smålänning i daladräkt som snurrade ända ner till Nederländerna figurerar.

Auktoritära signaler i Kanada

Auktoritära signaler i Kanada

🟠 UTRIKES Samtidigt som världens ögon varit riktade mot krisen i Ukraina och Vladimir Putins auktoritära ledarskap, har den liberale premiärministern i Kanada, Justin Trudeau, tagit avgörande steg mot att omforma Kanada till en regelrätt diktatur. Människor med avvikande åsikter, från civila till parlamentsledamöter har demoniserats och frihetsberövats. I Trudeaus Kanada planeras även nya lagar som ska beskära medborgarnas åsiktsfrihet och politisera skolväsendet.

Kanadas parlament infiltrerat av World Economic Forum

Kanadas parlament infiltrerat av World Economic Forum

🟠 UTRIKES World Economic Forums grundare och visionäre ledare Klaus Schwab har sagt att hans organisation ”penetrerat” flera av världens regeringar. Det är redan känt att Kanadas premiärminister Justin Trudeau är utnämnd av WEF till Young Global Leader efter att ha examinerats i organisationens ledarskapsprogram. Men Schwab har också påstått att halva kanadensiska regeringen sedan 2015 bestått av människor lojala till den globalistiska rörelsen. När Kanada införde den så kallade Emergencies Act som svar på folkliga protester mot långtgående Covid-19-restriktioner, liknade samhället under en kort tid WEF:s idealsamhälle där en nästintill total statlig kontroll av medborgarna fanns på plats. Frågan är hur det ser ut i landets parlament – är Kanada att betrakta som en självständig nation i förhållande till globalistnätverket? Nya Tider har tittat närmare på saken.

Stefan Löfven går till svenskt fredsinstitut  – som infiltrerats av World Economic Forum

Stefan Löfven går till svenskt fredsinstitut – som infiltrerats av World Economic Forum

🟠 INRIKES Sveriges förre statsminister Stefan Löfven har liksom andra svenska före detta makthavare fått ett toppjobb hos en internationellt verksam organisation. För Löfven handlar det om ett styrelseordförandeskap på SIPRI, ett, som det tycks vid en första anblick, svenskt fredsforskningsinstitut grundat på 1960-talet. Men tiderna förändras och samhället och dess aktörer likaså. Vid Nya Tiders granskning av SIPRI framträder en institution i institutionen – Klaus Schwabs globala elitklubb World Economic Forum.

Madeleine Albright var USA:s första kvinnliga utrikesminister och såg till att Nato inte avvecklades efter Kal­la krigets slut, utan tvärtom expanderade. Hon föddes den 15 maj 1937 som Marie Jana Korbelová i Prag, Tjeckoslovakien. Familjen emigrerade till USA efter Hitlers inmarsch i Tjeckoslovakien 1938, då familjen var judisk. Foto: Mark Reinstein/ Shutterstock

Madeleine Albright, som bombade Serbien och drev på Natos expansion, har avlidit

🟠 Madeleine Albright, utrikesminister under president Bill Clinton, har avlidit vid en ålder av 84 år. Albright hyllas nu i västlig media för att hon var den första kvinnan på posten som amerikansk utrikesminister och för att hon sagt sig stå upp för mänskliga rättigheter och det demokratiska statsskicket. Men det som inte uppmärksammas lika mycket är att hon tyckte att en halv miljon döda barn i Irak på grund av USA:s sanktioner ”var värt det”, godkände terrorbombningar mot Serbien för att stycka av Kosovo och drev på Natos expansion vilket trängde in Ryssland i ett hörn.

Klaus Schwab skryter i intervju om att han kontrollerar flera av världens regeringar

Klaus Schwab skryter i intervju om att han kontrollerar flera av världens regeringar

🟠 I en filmad intervju från 2017 skryter Klaus Schwab om hur hans organisation World Economic Forum inte bara infiltrerat ett otal länders parlament – utan även kontrollerar flera av världens statschefer. Målet är att skapa en ny världsordning. Videon har först nu blivit viral, där många påpekar att det är just dessa regeringar som på ett diktatoriskt sätt slår ned folkliga protester.

Amerikansk alternativmedia avslöjar dödlig vaccinkorruption – censureras av Big Tech

Amerikansk alternativmedia avslöjar dödlig vaccinkorruption – censureras av Big Tech

🟠 CORONAVIRUS Den amerikanska alternativmedian Project Veritas har gjort chockerande avslöjanden om Covid19-vaccinen. Detta har skett genom intervjuer med vårdpersonal, forskare och personal hos läkemedelsföretag. Det som blottlagts är korruption, människoförakt och ett större fokus på intäkter än på hälsa. Project Veritas har länge varit en nagel i ögat på etablissemanget i USA, och nu tycks inte heller Big Tech, som svurit sig lojala till vaccinagendan, veta hur de obekväma journalisterna ska hanteras.

ADL ändrar definition av rasism fram och tillbaka

ADL ändrar definition av rasism fram och tillbaka

🟠 Den världsomspännande judiska organisationen Anti-Defamation League säger sig inte bara arbeta mot antisemitism utan mot all form av rasism riktad mot olika minoriteter. Exakt vad som är rasism verkar man dock ha svårt att bestämma sig för. I samband med Black Lives Matter-kravallerna i USA år 2020 ändrade man sin definition av rasism som något som bara kan begås av ”vita människor” mot ”människor av färg”, men ändrade definition igen när det uppmärksammades att antisemitism enligt den egna definitionen inte är rasism.

Young Global Leaders ledde restriktions­hysterin

Young Global Leaders ledde restriktions­hysterin

🟠 GLOBALISM De makthavare som hårdast drev på för nedstängningar av sina samhällen visar sig påfallande ofta ha varit skolade i Young Global Leaders (YGL), en globalistisk elitskola organiserad och finansierad av World Economic Forum (WEF). Åtskilliga elever från YGL är idag ministrar, presidenter eller industriledare, men vissa var helt okända vid den tidpunkt när de antogs till elitskolan.

Bisarr statykonflikt i Storbritannien har satt rättspraxis ur spel

Bisarr statykonflikt i Storbritannien har satt rättspraxis ur spel

🟠 UTRIKES En man greps efter att ha vandaliserat en staty utanför BBC:s högkvarter i London. Statyn är skapad av konstnären Eric Gill som då han levde utförde grova sexuella övergrepp både mot sina två äldsta döttrar, sin syster och sin hund. Statyattacken har skapat en debatt om vilka statyer som egentligen är tillåtna att ge sig på då flera vandaler bara en vecka innan friades i en BLM-relaterad statyförstörelse.

Page 1 of 11 1 2 11

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.