eNyT v. 37/2020

Brinkemo om kriminella klannätverk: ”Klart det är kopplat till invandringen”

 Nyheten om att det finns ett 40-tal invandrarrelaterade, maffialiknande klannätverk som styr mycket av den organiserade kriminaliteten har fått stor spridning. Journalisten och författaren Per Brinkemo sade i början av veckan i en Tv-intervju att kriminella klaner är direkt kopplade till invandringen, något som statsminister Löfven förnekade. När Nya Tider når Per Brinkemo står han fast vid sitt uttalande från TV4 och menar att Löfven måste vara rädd för att förlora ansiktet.

Grön kommunalpolitiker utkastad ur stadsfullmäktigegrupp i Tyskland

 I den nordtyska staden Flensburg har den gröne kommunalpolitikern David Claudio Siber uteslutits ur sitt partis stadsfullmäktigegrupp, eftersom han enligt partiledningen ifrågasatte den hittills förda tyska coronapolitiken med stränga restriktioner och en tidigare, omfattande nedstängning av samhället. Den 29 augusti höll han ett tal vid den stora anti-lockdowndemonstrationen i Berlin, något som inte uppskattades av det ledande skiktet i die Grünes stadsavdelning i Flensburg och på delstatsnivå i Schleswig-Holstein.

EU:s infrastruktursatsningar främst till nytta för Nato

 De stora satsningarna på gigantiska infrastrukturprojekt i Polen, Litauen, Lettland och Estland förväntas gynna näringslivet och erbjuda snabba resor till, och effektiviserat godsflöde med, övriga EU. Såväl Rail Baltica och nya polska motorvägar innebär avgörande satsningar riktade mot Nato, som sedan 2017 utökat sin närvaro med framskjutna stridsgrupper i länderna. Men EU stöder inte ”Nya kanalen över näset Frische Nehrung”.

Inuiter varnar: För många isbjörnar!

 De som räknar isbjörnar i Arktis gör det ofta från luften, men per flyg kan de bara täcka mindre delar. Arktis är stort med 26 miljoner kvadratkilometer total yta. Därav är 14 miljoner kvadratkilometer hav (Norra ishavet), och 12 miljoner kvadratkilometer är land.

Vänsterextremist ihjälskjuten av polisen

 Den vänsterextremist som misstänks ha mördat en Trumpanhängare genom att kallblodigt skjuta honom i ryggen dödades själv av polis när dessa försökte gripa honom för mordet. Den 48-årige Michael Reinoehl skall ha kommit ut ur ett fordon och öppnat eld mot poliserna med ett semiautomatiskt gevär. Dessa besvarade elden och dödade vänsterextremisten i en vild skottlossning.

Nya Tider avslöjar: Arabiska partiet inte registrerat hos någon myndighet

 Arabiska partiet, ett parti till nyligen enbart för etniska araber, existerar formellt sett inte i verkligheten. Det kan Nya Tider avslöja efter att ha varit i kontakt med både Valmyndigheten och Skatteverket. Ingen har registrerat en sådan partibeteckning och det finns ingen organisation med det namnet. Det hela framstår istället som ett enmansprojekt av Krar Al-Hamede, en person som tidigare dömts till rättspsykiatrisk vård.

Kraftigt sänkta straff – kunde inte bevisa vem som höll i kniven

 I en ny dom river hovrätten för övre Norrland upp den tidigare fällande domen från Luleå tingsrätt mot 21-årige Ayman Alksh, asylinvandrare från Syrien, som tidigare dömdes till 13 års fängelse och utvisning för mord på en 19-årig man. Det nya straffet blir 1,5 års fängelse. Utvisningen upphäver man i samma veva.

8-åringar rånar andra barn

 Enligt uppgifter från polisen har man under operation Rimfrost upptäckt 80 barn mellan åtta och fjorton års ålder som har begått rån.

Pojke bar kors i Malmö – slogs ner av muslimskt gäng

 En 11-årig pojke misshandlades av ett gäng muslimer i Malmö efter att han blivit stoppad och utfrågad om det kors han bar kring halsen. När han sade att han bar korset för att han var kristen blev han misshandlad och bestulen.

Svenska barn bestulna på godis och misshandlade av somaliskt gäng

 Tre syskon mellan 7-12 år gick fredagen den 28 augusti ner till en Hemköpbutik i Borlänge för att handla godis. Då de kom ut från affären blev de omringade av ett gäng somalier; både barn och tonåringar som misshandlade de tre syskonen och stal allt deras godis. När Nya Tider når pappan till de tre barnen säger han att de efter omständigheterna mår bra, och att folk från hela Sverige har visat stort engagemang för dem. Samtidigt är han kritisk till att systemmedia tvingade föräldrarna att förtiga att det handlade om somaliska barn och ungdomar som begått brottet.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.