eNyT v. 40/2017

EU vill tvinga sociala medier till censur

 EU-kommissionen har gett sociala medieplattformar som Facebook, YouTube och Twitter en ”sista varning” om att de måste rensa bort ”hat” och ”rasism”. Annars hotas företagen av enorma bötesbelopp.

Upprörda känslor över medias lögner efter Göteborgsdemonstration

 Lördagen den 30 september demonstrerade Nordiska motståndsrörelsen i Göteborg. Polisens agerande och mediernas bevakning av händelserna har väckt ont blod hos många debattörer i sociala medier, även sådana som står mycket långt från NMR politiskt.

Smugglarliga åtalas för 71 människors död

 Måndagen den 2 oktober inleddes en rättegång i den ungerska staden Kecskemét som det tog över två år att utreda, samla vittnen och framför allt att spåra upp och häkta samtliga ansvariga. Elva människosmugglare står åtalade för att ha dödat 71 migranter som kvävdes i en lastbil.

Burkaförbud i hela Österrike

 Från och med den 1 oktober omfattas hela Österrike av burkaförbud. Skärpta kontroller på flygplatser införs och de som vägrar visa ansiktet kan dömas till böter på upp till 150 euro och får inte komma in i landet.

Vårdcentraler byggs om för det nya Sverige ‒ patienter och personal separeras

 Hot och våld mot sjukvårdspersonal blir allt vanligare. Nu planerar Region Skåne att bygga om vårdcentraler efter en modell anpassad till den nya svenska verkligheten. Patienterna och vårdpersonalen hålls åtskilda så långt det går. Läkare ska dessutom ha flyktvägar om patienter blir hotfulla.

Byggd av en kung och plundrad av en armé – Om slottet Karlstein i Tjeckien

 På ett klipputsprång på södra sidan av Kněží Hora (sv. Prästberget) tornar det gotiska slottet Karlstein (tjeck. Hrad Karlštejn) upp sig över den pittoreska köpstaden med samma namn, som ligger sydväst om Prag. Detta slott, som byggdes mellan 1348 och 1365, var en gång i tiden hemvisten för tysk-romerska rikets kejserliga skatter och heliga reliker. Här har våldsamma strider utkämpats och i dag är det ett av de mest besökta slotten i Tjeckien.

Österrikes armé i ny mundering

 Österrike har tagit fram ett nytt kamouflage, men vad som är viktigare är att den personliga materielen ska tillverkas inom landet. Detta för att garantera bästa kvalitet och samtidigt stärka inhemska företag.

Minst 50 människor dödade, hundratals skadade i USA:s värsta masskjutning

 Under en countryspelning i centrala Las Vegas, USA, öppnade en gärningsman eld i dag med ett automatvapen från en hotellbyggnad i närheten ned mot massorna av konsertbesökare. Gärningsmannen verkar ha varit Trump-hatare, men även Islamiska staten har tagit på sig dådet. Minst 50 människor är bekräftade döda och över två hundra skadades vid attacken.

Så framställdes fuskrapporten om medier och invandring: en inblick i regeringens propagandaverkstad

 Nya Tider har redan tagit upp den grovt vinklade rapport från Delmi som använts som argument för att massmedierna inte mörkar om invandringen. Här granskar vi rapporten och dess tillkomst i större detalj ‒ från den invandringsliberala lobbyist som framställt "forskningen" till de partiska forskare som det statliga propagandaorganet har hyrt in för att "granska" den.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.