Jan Sjunnesson

Artiklar av Jan Sjunnesson

Så ska folket värja sig mot migrationskrisen

Så ska folket värja sig mot migrationskrisen

🟠 För att vägleda de européer som inte nöjde sig med systemmediernas och politikernas förklaringar till den enorma och plötsliga massinvandringen hösten 2015, satte sig den förre presidenten i Tjeckien, Václav Klaus och hans medarbetare, ekonomen och arabisten Jiří Weigl, ned och skrev ihop en kort skrift. Den finns nu även översatt till svenska.

Rebellen och sverigevännen som står upp för sitt land

Rebellen och sverigevännen som står upp för sitt land

🟠 Anders Sundholm sitter vid sitt köksbord i sin bostad, belägen högt ovan Tekniska Högskolan och Valhallavägen i Stockholm. Han berättar om sin politiska resa från en upprorisk ung socialdemokrat på 1960-talet, grundare av Miljö­partiet 1981, sedan utesluten för att han var sverigevän och därefter medlem i Sverigedemokraterna 2010. Han har fått utstå spott och spe på grund av sitt engagemang för Sverige, men historien har gett honom rätt.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.