Thoralf Alfsson

Artiklar av Thoralf Alfsson

Social dumpning orsaken till att minst 108 lägenheter rivs

Social dumpning orsaken till att minst 108 lägenheter rivs

🟠 Ska rivas. Hultsfreds kommunfullmäktige har beslutat riva fem huskroppar i Stålhagen i Hultsfred med sammanlagt 108 lägenheter. Lägenheterna byggdes på 1960-talet och har under flera decennier hyrts in av Migrationsverket, som nu sagt upp avtalen med det kommunala bostadsbolaget Hultsfreds bostäder. Foto: Thoralf Alfsson

Vattuminskningen

Vattuminskningen

🟠 ”Vattenminskningsläran väckte anstöt i kyrkliga kretsar eftersom den ansågs strida mot bibeln, och förklarades av prästerskapet vid 1747 års riksdag vara ’en opålitlig sats på vilken inget i historien kunde byggas’. Biskop Johan Browallius i Åbo, teolog och professor i fysik och botanik, […] Enligt honom berodde vattuminskningen på att syndaflodens vatten fortfarande höll på att dra sig tillbaka.” Så såg man tidigare på det vi kal­lar landhöjningen, enligt Wikipedia.

Solinstrålningen mot jorden ökar – men ingen forskar på hur det påverkar temperaturen

Solinstrålningen mot jorden ökar – men ingen forskar på hur det påverkar temperaturen

🟠 Försöker SMHI mörka mätdata som inte stödjer teorin om att människans utsläpp av koldioxid är orsaken till klimatförändringarna? Kan en svensk myndighet som SMHI verkligen tysta ned sina egna observationer under flera decenniers tid? Är det politiska trycket så hårt? Samtidigt som tjänstemännen är svaga och rädda om sin egen position? Thoralf Alfsson har nystat i frågan om den ökande solinstrålningens inverkan på jordens medeltemperatur.

Nybros politiker vill ha moské – Mörkar fakta, säljer mark billigt

Nybros politiker vill ha moské – Mörkar fakta, säljer mark billigt

🟠 Islamiska kulturföreningen i Nybro vill bygga en 600 kvadratmeter stor moskélokal. Den före detta SD-politikern Thoralf Alfsson har granskat turerna och kan berätta hur politikerna i Nybro sålt marken för en bråkdel av vad den är värd, mörkat fakta för oppositionen och allmänheten, och ska nu kasta ut en befintlig hyresgäst med samhällsengagemang från lokalen. På direkta frågor till politikerna om vem som bekostar bygget och varför man tillåter könssegregering i lokalerna ger politikerna undvikande svar.

NYHETSDYGNET

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

123 037 97 35

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.