Danmarks initiativ förändrar spelplanen

Danmark har tagit ett historiskt steg då man den 3 juni bestämde sig för att flytta hela asylprocessen till Afrika. Inte ens de som får asyl beviljad kommer att tillåtas invandra till Danmark, utan fristad kommer att erbjudas dem i det afrikanska landet. Det innebär noll asylinvandrare till Danmark så snart det nya systemet är på plats – det första av två nödvändiga steg för att göra Danmark danskt igen.

Danmarks mångkulturella problem kommer ingalunda att försvinna över en natt. Långt ifrån. Men genom att minska inflödet av nya utomeuropeiska migranter till nära noll har landet tagit ett avgörande första steg för att åter bli danskt. Steg två, en aktiv återvandring, diskuteras redan av landets politiker.

Det fantastiska är att återvandringsdiskussionen har gått från att vara en renodlat oppositionell företeelse som knuffats undan i periferin av politiskt korrekta politiker och medier, till att nu dominera det offentliga samtalet.

Detta visar att det går att genomföra en förändring och påverka politiken, om man är ihärdig och arbetar långsiktigt. Danska socialdemokraterna hade knappast föreslagit detta på eget initiativ, men de har sett socialdemokratiska partier decimeras ute i Europa samtidigt som danskt invandringsmotstånd ökat. När den danska regeringen föreslog att flytta asylprocessen till Afrika, var det knappt någon i folketinget som motsatte sig.

Att bara stoppa inflödet räcker förstås inte i sig. Som den danske politikern Rasmus Paludan påpekade när vi intervjuade honom för detta nummer av Nya Tider, växer framför allt de muslimska invandrarnas antal fortfarande kraftigt på grund av att de helt enkelt föder fler barn än danskarna. Men hur man än vänder och vrider på saken är det ett jättekliv i rätt riktning – ett revolutionerande kliv som kan ändra hela spelplanen. Om vi får en dominoeffekt där fler och fler länder tar efter, kan det relativt snart bli noll asylinvandring i Europa.

Det vore en återgång till ett mer naturligt tillstånd. Det finns ingen som helst orsak till att Europa ska ta emot några utomeuropeiska asylinvandrare över huvud taget. Det nuvarande asylsystemet är en relik, en dinosaurie skapad under en tid då det handlade om att politiska dissidenter skulle kunna få skydd undan förföljelse i ett grannland eller möjligen ett par länder bort ifall de av någon orsak kände sig mer hemma där. Meningen var att en brittisk dissident, säg, skulle kunna få asyl i Frankrike eller Schweiz. Det var aldrig avsett att användas för massmigration, och den enda orsaken till att det inte avskaffats för länge sedan är att globalistiska krafter velat använda det för att förstöra Europa.

Att systemet är onaturligt och artificiellt vet globalisterna om. Därför är de nu livrädda för en dominoeffekt där fler länder tar efter det danska exemplet. För det är nu en gång för alla så, att ett onaturligt system som saknar stöd i folkviljan och bara upprätthålls genom hot, våld, svartmålning, utfrysning och andra fula metoder, är väldigt sårbart.

Vi har tidigare sett det med Ungern, som blivit svartmålat och utnämnt till ”auktoritärt” och andra fula saker – därför att de öppet sagt att de vill att det ska finnas ungrare kvar i framtiden, kulturellt och biologiskt, och agerat därefter. Men på denna punkt blir Danmark svårare att ge sig på. Danskarna brukar kallas världens lyckligaste folk och har rykte om sig att vara rätt lika svenskar, kanske lite mer joviala och lättsamma. Deras politiska system är dessutom väldigt likt andra västländers – det är det politiska klimatet som skiljer sig åt. Även om globalisterna och deras vänsterlakejer är duktiga på att göra svart till vitt i sin propaganda, blir det svårt att utmåla det som ”auktoritärt” att danskarna kan föra debatten öppet utan att bli kallade rasister.

Vad man får konstatera är samtidigt att den politiska korrekthetens förhatliga metoder – svartmålningen, censuren, fördömandena, beskäftigheten, godhetssignalerandet, oviljan att ta debatt – faktiskt fungerar. Så snart danskarna slutade att ägna sig åt sådant öppnades dammluckorna och idag har de alltså en sosseregering som driver en hårdare invandringspolitik än SD vågar föreslå på andra sidan Öresund. De svenska sossarna och det övriga PK-anhanget gör alltså helt ”rätt” som fortsätter att vägra föra en rationell diskussion utan skygglappar, eftersom skygglapparna är det enda som håller systemet på plats. Fulspelet är allt de har kvar.

De gör ”rätt”, vill säga, om deras mål är att kunna fortsätta att förstöra Sverige ytterligare en tid innan systemet fallerar – för det kommer inte att hålla i evighet. Som Abraham Lincoln sade: Man kan lura en del av folket hela tiden, och hela folket en del av tiden, men man kan inte lura hela folket hela tiden. Risken är däremot att det hinner gå så långt att vårt land vid det laget står vid randen till inbördeskrig, eller redan fallit över kanten till det.

Rent konkret behövs det två saker för att rädda ett land undan massinvandringens yttersta konsekvenser: att stoppa och att vända. Danmark har nu stoppat, och visar tecken på att även vända då man bland annat aviserat att man vill skicka hem de syriska krigsflyktingarna för att återuppbygga sitt eget land.

Ett avtal med ett land i Afrika lär inte bli svårt att få till stånd. Däremot kan globalisterna och deras lakejer fortfarande sätta käppar i hjulet genom överstatliga organisationer, exempelvis kan EU-domstolen bestämma att det nya danska systemet strider mot internationella regler.

Lagar kan som bekant tolkas olika och om de skulle användas för att försöka stoppa det nya danska systemet så är det naturligtvis lagarna och/eller systemet det är fel på – inte danskarna som nu äntligen satt ner foten och agerar efter vad alla redan vet: Den utomeuropeiska invandringen har varit en katastrof för våra samhällen.

Hur som helst är det tveksamt om danskarna skulle låta sig stoppas av eventuella invändningar kring ”internationell rätt” ifall den används på detta sätt. Ungern och övriga Visegradländer har redan visat att det går att trotsa EU och andra överstatliga instanser, särskilt när de upproriska länderna gör gemensam sak och försvarar varandra.

Något som möjligen kan ligga Danmark i fatet är att de saknar naturliga allierade i denna fråga. Men även ensamt, vad ska EU göra ifall Danmark hotar med utträde ifall unionen försöker tvinga på dem asylinvandrare nu när både folkviljan och politikerna äntligen drar åt samma håll och säger nej?

Oavsett hur fortsättningen ser ut förändrar det nya danska asylsystemet hela spelplanen och visar att en annan väg är möjlig. Tack, Danmark!

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.nu) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Relaterat

På väg mot en dystopi: IT-bolag vill söka igenom dina privata filer

På väg mot en dystopi: IT-bolag vill söka igenom dina privata filer

🟠 Apple har fått backa och meddelar att man avvaktar med att söka igenom användarnas filer och krypterade chattar i jakt på barnporr. Kritikstormen som blåst upp mot företaget blev för stor och Apples argument för genomskinligt. Det är dock tydligt att tanken på att snoka i användarnas privata bilder finns kvar. Det är viktigt att inte tillåta kontrollsamhället ta detta kliv framåt. Den som tror att det skulle sluta där begår ett stort misstag.

(S)taten omyndigförklarar föräldrar alltmer – för att föräldrar tillåtit det i årtionden

(S)taten omyndigförklarar föräldrar alltmer – för att föräldrar tillåtit det i årtionden

🟠 OPINION: Susanne Nyman Furugård Många har reagerat emot att Folkhälsomyndigheten nu tillåter att barn från tolv års ålder injiceras med de experimentella covidsprutorna utan föräldrarnas samtycke. Men få har upprörts över det nya S-förslaget om att barn från två års ålder automatiskt ska skrivas in i förskolan utan föräldrarnas samtycke. Tystnaden i det senare fallet beror på att de flesta föräldrar sedan länge har accepterat en familjepolitik som går ut på att de ska lämna ifrån sig makten över och ansvaret för sina barn från cirka ett års ålder. Detta har banat väg för de senaste två framryckningarna mot ett totalt omyndigförklarande av alla föräldrar.

Ej redaktionellt material

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Tänk på att du är juridiskt
ansvarig för dina kommentarer

Läs även:

På väg mot en dystopi: IT-bolag vill söka igenom dina privata filer

På väg mot en dystopi: IT-bolag vill söka igenom dina privata filer

🟠 Apple har fått backa och meddelar att man avvaktar med att söka igenom användarnas filer och krypterade chattar i jakt på barnporr. Kritikstormen som blåst upp mot företaget blev för stor och Apples argument för genomskinligt. Det är dock tydligt att tanken på att snoka i användarnas privata bilder finns kvar. Det är viktigt att inte tillåta kontrollsamhället ta detta kliv framåt. Den som tror att det skulle sluta där begår ett stort misstag.

(S)taten omyndigförklarar föräldrar alltmer – för att föräldrar tillåtit det i årtionden

(S)taten omyndigförklarar föräldrar alltmer – för att föräldrar tillåtit det i årtionden

🟠 OPINION: Susanne Nyman Furugård Många har reagerat emot att Folkhälsomyndigheten nu tillåter att barn från tolv års ålder injiceras med de experimentella covidsprutorna utan föräldrarnas samtycke. Men få har upprörts över det nya S-förslaget om att barn från två års ålder automatiskt ska skrivas in i förskolan utan föräldrarnas samtycke. Tystnaden i det senare fallet beror på att de flesta föräldrar sedan länge har accepterat en familjepolitik som går ut på att de ska lämna ifrån sig makten över och ansvaret för sina barn från cirka ett års ålder. Detta har banat väg för de senaste två framryckningarna mot ett totalt omyndigförklarande av alla föräldrar.

Europa i dag – Frankrike, Polen och Österrike i fokus

Europa i dag – Frankrike, Polen och Österrike i fokus

🟠 KRÖNIKA Europeiska kommissionens gigantiska byggnad i Bryssel frontar med en lika gigantisk bild föreställande en ung kvinna på språng. Texten lyder Next generation EU. Det är den nya, plausibelt nog gröna generationen som ska ta över. Politiska debatter och demonstrationer avlöser varandra och ministerrockader äger förvånansvärt rum samtidigt.

Nyhetsdygnet

Jihadistarmén landstiger i Göteborg

🟠 Recension av böckerna Perfekt storm och Landet som ingen ägde av Arne Weinz Många uppskattar romaner med textlig lättillgänglighet inklusive eventuellt förekommande undertoner, psykologiska dimensioner och mångfacetterade orsakssamband. Alla författare har inte förmågan att skriva med dessa kvaliteter men det har Arne Weinz. När jag började läsa Perfekt storm visste jag inte särskilt mycket om författaren men blev glatt överraskad och imponerad.

The Great Reset – en ”konspirationsteori” skriven av World Economic Forum

🟠 Begreppet ”The Great Reset” lanserades under förra årets nedstängningar av samhället och en bok med samma titel var mystiskt nog färdig att tryckas redan i juli 2020, knappt fyra månader efter att hela Europa förvandlades till ett ödelandskap, där folk fick sitta inlåsta i sina hem. Då BBC så sent som den 22 november 2020 kal­la­de begreppet ”The Great Reset” för en ”konspirationsteori” – trots att boken fysiskt finns och går att köpa – så är det värt att titta närmare på vad som planeras för framtiden av mer eller mind­re dolda personer som samverkar med världens mäktigaste globalister. Ett litet axplock av alla deras planer redovisas i denna recension.

Underhållande om Leninbesatt hotellägare

🟠 Kapitalister som hyllar Lenin? Ja, i Sverige finns en hotellägare som gjort sig känd för att vara ett stort fan av Lenin, som instiftade Leninpriset och som ekonomiskt stöttat Jan Myrdalsällskapet – Lasse Diding. Journalisten Per Nygren har skrivit underhållande om Diding och hittar många bisarra detaljer, men enligt Nya Tiders recensent missar Nygren, trots ett gediget grävande arbete, viktiga frågor som hade gjort boken mer relevant för allmänheten.

Studier av asteroid bekräftar – värd ofantliga 88 triljoner kronor

🟠 VETENSKAP Asteroiden 16 Psyche har enligt nya studier och värmemätningar konstaterats innehålla ofattbara mängder dyrbara metaller vars samlade värde vida överstiger jordens samlade BNP. Bara asteroidens järninnehåll skulle med dagens värde motsvara 88 triljoner kronor, en summa som skrivs med 18 nollor. NASA planerar att skicka sonder för att studera asteroiden år 2026 och upptäckten öppnar upp för framtida gruvdrift av asteroider för att täcka jordens samtliga mineralbehov – för all överskådlig framtid.

Vetenskapliga Nobelpris i klimatkampens tecken

🟠 Syukuro Manabe, Klaus Hasselmann och Giorgio Parisi delar på fysikpriset för sitt arbete med komplexa system – bland annat för att kunna modellera jordens klimat och den globala uppvärmningen. Samtidigt delar David Julius och Ardem Patapoutian medicinpriset för att ha identifierat receptorer som gör det möjligt för kroppens celler att känna temperatur och beröring. Kemipriset går till två forskare som utvecklat tekniker för att påskynda och kontrollera kemiska reaktioner. Benjamin List och David MacMillan delar priset för att ha utvecklat billiga, miljövänliga organiska katalysatorer.

”Spermageddon”: Kommer västvärldens människor att kunna fortplanta sig år 2050? – Hormonstörande ämnen pekas ut som ansvariga för drastisk nedgång i spermie- och äggkvalitet

🟠 För några år sedan kom en chockerande rapport om att spermiekvaliteten hos västerländska män sjunkit med nästan 60 procent mellan 1973 och 2011. Även testosteronnivåerna har visat sig vara minskande. Nu har forskaren bakom studien, doktor Shanna Swan, gett ut en bok om orsakerna, och pekar ut de hormonstörande ämnen som finns i allas vår vardag. Medan den uppmärksammats av internationella medier är det helt tyst om den i Sverige.

Nils Bejerot

🟠 Han startade kriget mot knarket. I år skulle psykiatern och forskaren Nils Bejerot ha fyllt 100 år. Han grundade Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle (RNS) och kom att bli känd som den ”svenska narkotikapolitikens fader”. Hans nolltolerans mot narkotika på 1960-talet väckte dock vänsterns vrede och media vände honom ryggen.

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

123 037 97 35

Kundtjänst
Tel: 08-410 677 70
kund[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Redaktion
redaktion[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Artiklar (RSS)
© 2021 Nya Tider. Med ensamrätt. Nya Tider ges ut av AlternaMedia AB.

Ansvarig utgivare: Vávra Suk. Bankgiro: 108-0357.

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.