Skip to Content

Fabian Fjälling. Foto: Privat

Sanningen om MH17?

Digital utgåva

Den nya uppgiften om MH17-katastrofen är något som i sig själv borde leda till att personer som Wolodarski, Wolfgang Hansson och andra ställs inför rätta, och att lögnmedier som DN/SvD/Expressen/Aftonbladet läggs ner.

Publicerad: 29 mars, 2019, 13:38

 • Svenska

Läs även

Nu har en avhoppad underrättelseofficer från Porosjenkoregimen i Ukraina kommit ut med uppgifter om att det troligen var den ukrainska regimen som låg bakom nedskjutningen av MH17. Tyvärr ligger väl händelsen så långt bort i tiden att den försvinner in i glömskans dimma för dem som fortfarande proppar sina hjärnor fulla med lögner från gammelmedia.

Etablissemangets narrativ ”Putin är den nye Hitler som utövar ondskefullt inflytande på allt; från de västerländska demokratierna till det dåliga vädret” håller på att rämna ordentligt. Den nya uppgiften om MH17-katastrofen är något som i sig själv borde leda till att personer som Wolodarski, Wolfgang Hansson och andra ställs inför rätta, och att lögnmedier som DN/SvD/Expressen/Aftonbladet läggs ner. Detta medan deras före detta anställda får inrikta sig på att lära sig koda.

Konstigt nog kom de första rubrikerna och löpsedlarna om att Putin skjutit ned MH17 i alla västvärldens tidningar nästan innan sista vrakdelen slagit i marken. Utredningar om flygolyckor brukar ta, om inte åratal, så i alla fall många månader. Och innan en utredning är klar så brukar de som har ett någorlunda uppriktigt förhållande till sanningen inte säga ett knyst om vad som hänt eller vem som bär skulden.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Fabian Fjälling

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • plexgear

  Vi som inte är så lättlurade som folk som läser MSM-media vet redan om att det var ukrainarna som slöt ner MH17 i en false-flag operation iscensatt att Kievregimen, CIA och Israel! Det troligaste scenariot är att en ukrainsk BUK-missil träffade och tvingade ner planet på lägre höjd och att man sedan gjorde slut på det skadade planet med jaktplanseld för att hindra det från att landa! Och den utpekade jaktplanspiloten dog för ett tag sedan under mystiska omständigheter.

  • Knutkalas

   skulle vara intressant att få höra något från stritspilotens anhöriga om det kan stämma med deras syn på händelsen om den går att bekräfta

  • HandsomeHank

   Varför beordrades planet ner till den operativa nivån för SU25 när flygplanet var ensamt i luftrummet är också en fråga som ingen gett ett vettigt svar på.

 • Typiskt för falskflagg-operationer. Snabbt och storvulet kommer alla fulmedier ut och påstår saker i kör, draget rakt ur arslet, därefter politikerna med lösningen, som var själva planen från början, i det här fallet Putin-hets åt det militärindustriella komplexet som vi medborgare ska betala notan för. Skulle inte förvåna mig om flygplanet var tomt.

 • birger birgersson

  Personligen är jag övertygad om att det var ett misstag oavsett vem som sköt ner planet. Ryssland har dock (tillsammans med utbrytarna i Don-bas) hindrat internationella observatörer/utredare att delta i utredningen och sådant gör mig alltid misstänksam.

 • I love PJ

  Skönt att se Fabian still going strong efter etablissemangets försök till att krossa honom! Bra analys Fabian, håller helt med dig!

 • I love PJ

  Märkligt att ni refuserar mina inlägg som är helt oskyldiga!! Då är ni inte ett dugg bättre än fake news media som selekterar och censurerar!

Ryska protesten visar nätjättarnas dubbelmoral

OPINION: TOBIAS SVENSSONRyssland har i bland annat USA anklagats för att blanda sig i andra länders valkampanjer, men under de senaste ryska lokal­valen visade det sig att amerikanska nätjättar bröt mot ryska lagar om valannonsering. Problemet med privata företag som tillhandahåller sociala plattformar är dock oerhört mycket större än denna historia, då nätjättarnas dominans påverkar politisk information över hela världen, menar veckans debattör Tobias Svensson.

Nu slår kommunerna tillbaka

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETSölvesborg leder vägen som den enda SD-ledda kommunen i Sverige och sätter ned foten om kommunalt självstyre. Har vi fortfarande lokal demokrati? Då ska inte staten kunna påtvinga kommuner migranter som de sagt nej till!

En motreaktion på kulturmarxismen kommer

OPINION: DAN AHLMARKSka de etablerade partierna reagera tillräckligt snabbt mot mass­invandring och kulturmarxism, eller är det andra aktörer som får ta över ledarskapet i svensk politik? Ju längre utvecklingen får fortgå, desto radikalare nödgas reaktionen bli, menar veckans debattör Dan Ahlmark, ekon lic och jur kand.

Föreläsningen som aldrig blev av

KRÖNIKA

Misstror väljarna demokratin eller politikerna?

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETEnligt författarna till en tysk socialdemokratisk rapport har väljarna mist förtroendet för demokratin. Men det visar sig att det är precis tvärtom, folket vill ha mer demokrati – gärna direktdemokrati, men menar att det politikerna som har svikit demokratin.

Nej, det är inte vårt fel!

MILJÖDEBATTAMAZONAS: Människor som är rotade i sitt land, ursprungsfolket eller de som odlat upp landet och skapat nationen, måste ytterst vara de som har ansvar för sitt landskap, skriver Åke Blomdahl som svar på Svenska Dagbladets artikel om bränderna i Amazonas. I de fall där ett folks vanvård av sitt land är så allvarlig att det leder till fara för andra folk, eller om viktiga naturliga eller kulturella världsarv hotas, ska grannfolken införa sanktioner eller överväga krig, ockupation och tvångsförvaltning som en sista utväg.

Hipsterrevolutionen i Hongkong

ANALYSSanningen om den så kallade revolutionära rörelsen i Hongkong: Ett samarbete mellan västerländska säkerhetstjänster och utländska studenter från överklassen. Medan många i Hongkong är skeptiska till makthavarna i Kina, tas protesterna över av utländska krafter. Manuel Ochsenreiter, geopolitisk expert och redaktör för den tyska tidskriften Zuerst, menar att protesterna i Hongkong varken är spontana eller förankrade i befolkningen.

Journalist om östtysk ”högerpopulism”: Östtyskar känner ingen skuld

KRÖNIKAEn tysk journalist har skrivit en rätt märklig artikel om Tyskland i vilken han först underkänner tesen att tyskar i öst är en nazistisk pöbel och framlägger ett rätt rikt material om hur det egentligen är fatt med Tyskland – för att sedan bortse från sina egna iakttagelser, återinföra teorin att tyskar i öst är nynazister och förklara detta med att östtyskarna har kommit på efterkälken i moraliskt hänseende, därför att de inte har lärt sig leva med och vara stolta över den tyska skulden.

Gå till arkivet

Send this to a friend