Skip to Content

Fabian Fjälling. Foto: Privat

Sanningen om MH17?

Digital utgåva

Den nya uppgiften om MH17-katastrofen är något som i sig själv borde leda till att personer som Wolodarski, Wolfgang Hansson och andra ställs inför rätta, och att lögnmedier som DN/SvD/Expressen/Aftonbladet läggs ner.

Publicerad: 29 mars, 2019, 13:38

 • Svenska

Läs även

Nu har en avhoppad underrättelseofficer från Porosjenkoregimen i Ukraina kommit ut med uppgifter om att det troligen var den ukrainska regimen som låg bakom nedskjutningen av MH17. Tyvärr ligger väl händelsen så långt bort i tiden att den försvinner in i glömskans dimma för dem som fortfarande proppar sina hjärnor fulla med lögner från gammelmedia.

Etablissemangets narrativ ”Putin är den nye Hitler som utövar ondskefullt inflytande på allt; från de västerländska demokratierna till det dåliga vädret” håller på att rämna ordentligt. Den nya uppgiften om MH17-katastrofen är något som i sig själv borde leda till att personer som Wolodarski, Wolfgang Hansson och andra ställs inför rätta, och att lögnmedier som DN/SvD/Expressen/Aftonbladet läggs ner. Detta medan deras före detta anställda får inrikta sig på att lära sig koda.

Konstigt nog kom de första rubrikerna och löpsedlarna om att Putin skjutit ned MH17 i alla västvärldens tidningar nästan innan sista vrakdelen slagit i marken. Utredningar om flygolyckor brukar ta, om inte åratal, så i alla fall många månader. Och innan en utredning är klar så brukar de som har ett någorlunda uppriktigt förhållande till sanningen inte säga ett knyst om vad som hänt eller vem som bär skulden.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Fabian Fjälling

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • plexgear

  Vi som inte är så lättlurade som folk som läser MSM-media vet redan om att det var ukrainarna som slöt ner MH17 i en false-flag operation iscensatt att Kievregimen, CIA och Israel! Det troligaste scenariot är att en ukrainsk BUK-missil träffade och tvingade ner planet på lägre höjd och att man sedan gjorde slut på det skadade planet med jaktplanseld för att hindra det från att landa! Och den utpekade jaktplanspiloten dog för ett tag sedan under mystiska omständigheter.

  • Knutkalas

   skulle vara intressant att få höra något från stritspilotens anhöriga om det kan stämma med deras syn på händelsen om den går att bekräfta

  • HandsomeHank

   Varför beordrades planet ner till den operativa nivån för SU25 när flygplanet var ensamt i luftrummet är också en fråga som ingen gett ett vettigt svar på.

 • Typiskt för falskflagg-operationer. Snabbt och storvulet kommer alla fulmedier ut och påstår saker i kör, draget rakt ur arslet, därefter politikerna med lösningen, som var själva planen från början, i det här fallet Putin-hets åt det militärindustriella komplexet som vi medborgare ska betala notan för. Skulle inte förvåna mig om flygplanet var tomt.

 • birger birgersson

  Personligen är jag övertygad om att det var ett misstag oavsett vem som sköt ner planet. Ryssland har dock (tillsammans med utbrytarna i Don-bas) hindrat internationella observatörer/utredare att delta i utredningen och sådant gör mig alltid misstänksam.

 • I love PJ

  Skönt att se Fabian still going strong efter etablissemangets försök till att krossa honom! Bra analys Fabian, håller helt med dig!

 • I love PJ

  Märkligt att ni refuserar mina inlägg som är helt oskyldiga!! Då är ni inte ett dugg bättre än fake news media som selekterar och censurerar!

Sveriges överlevnad kräver skalpellhand!

KRÖNIKAKenneth Sandberg arbetade under 1990-talet på Statens Invandrarverk, det som i dag bytt namn till Migrationsverket. Han såg redan då det ohållbara i utvecklingen och larmade genom inlägget i dagspressen om situationen. Resultatet var att han fick sparken från sitt jobb. Nu summerar han utvecklingen sedan dess och föreslår vad som måste göras.

När ett hedrande av oskyldigas död känns ruttet och falskt

KRÖNIKADen 13 februari 2020 var det 75 år sedan terrorbombningarna av den tyska kulturstaden Dresden inleddes av både britter och amerikaner i andra världskrigets slutskede. Staden, som hittills hade klarat sig från att bombas till ruiner, utsattes nu för en av andra världskrigets värsta bombkatastrofer. Hela den gamla stadskärnan brann ner, och tiotusentals oskyldiga tyska liv offrades.

Kulturdebatt: Musiken och eliten

INRIKESJust nu pågår Melodifestivalen, SVT:s mest populära program. Cirka tre miljoner svenskar bänkar sig framför programmet på lördagkvällarna. Vi bad musikern Fredrik Larson skriva om detta fenomen i svensk kultur, hur det hela började och vad det utvecklats till.

Kommunernas situation avslöjar lögnerna

KOMMENTAR

Vad Karlssons nya tankesmedja kan säga om SD:s framtid

OPINION: ANTON STIGERMARKSverigedemokraternas chefsideolog Mattias Karlsson har tagit initiativ till en ny konservativ tankesmedja. Ett förtroenderåd har presenterats i vilket ingår en ideologiskt heterogen skara medarbetare. I denna debattartikel resonerar skribenten Anton Stigermark om vad lanseringen kan säga om SD:s övergripande strategi samt vad den kan innebära för konservatismen.

SAS-filmen: Ett illasmakande hopkok av lögner och förolämpningar

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDET

Nu erkänner till och med Löfven att integrationen misslyckats

KRÖNIKA

Är det för sent?

OPINION: KARL-OLOV ARNSTBERGSverigevänner skördar allt fler framgångar och håller på att bryta igenom på allvar. Ändå är det många som är pessimistiska. Och framtidsutsikterna kan verkligen te sig dystra, med tanke på att många samhällsförändringar är svåra att göra ogjorda. Hur det än blir förändras samhället omkring oss, och svenska folket måste kliva ner från läktaren och se till att tillsätta politiker som klarar av att utföra det uppdrag de är valda för. Det menar veckans debattör, professor Karl-Olov Arnstberg.

Gå till arkivet

Send this to a friend