Skip to Content

Fabian Fjälling. Foto: Privat

Sanningen om MH17?

Digital utgåva

Den nya uppgiften om MH17-katastrofen är något som i sig själv borde leda till att personer som Wolodarski, Wolfgang Hansson och andra ställs inför rätta, och att lögnmedier som DN/SvD/Expressen/Aftonbladet läggs ner.

Publicerad: 29 mars, 2019, 13:38

 • Svenska

Läs även

Nu har en avhoppad underrättelseofficer från Porosjenkoregimen i Ukraina kommit ut med uppgifter om att det troligen var den ukrainska regimen som låg bakom nedskjutningen av MH17. Tyvärr ligger väl händelsen så långt bort i tiden att den försvinner in i glömskans dimma för dem som fortfarande proppar sina hjärnor fulla med lögner från gammelmedia.

Etablissemangets narrativ ”Putin är den nye Hitler som utövar ondskefullt inflytande på allt; från de västerländska demokratierna till det dåliga vädret” håller på att rämna ordentligt. Den nya uppgiften om MH17-katastrofen är något som i sig själv borde leda till att personer som Wolodarski, Wolfgang Hansson och andra ställs inför rätta, och att lögnmedier som DN/SvD/Expressen/Aftonbladet läggs ner. Detta medan deras före detta anställda får inrikta sig på att lära sig koda.

Konstigt nog kom de första rubrikerna och löpsedlarna om att Putin skjutit ned MH17 i alla västvärldens tidningar nästan innan sista vrakdelen slagit i marken. Utredningar om flygolyckor brukar ta, om inte åratal, så i alla fall många månader. Och innan en utredning är klar så brukar de som har ett någorlunda uppriktigt förhållande till sanningen inte säga ett knyst om vad som hänt eller vem som bär skulden.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Fabian Fjälling

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • plexgear

  Vi som inte är så lättlurade som folk som läser MSM-media vet redan om att det var ukrainarna som slöt ner MH17 i en false-flag operation iscensatt att Kievregimen, CIA och Israel! Det troligaste scenariot är att en ukrainsk BUK-missil träffade och tvingade ner planet på lägre höjd och att man sedan gjorde slut på det skadade planet med jaktplanseld för att hindra det från att landa! Och den utpekade jaktplanspiloten dog för ett tag sedan under mystiska omständigheter.

  • Knutkalas

   skulle vara intressant att få höra något från stritspilotens anhöriga om det kan stämma med deras syn på händelsen om den går att bekräfta

  • HandsomeHank

   Varför beordrades planet ner till den operativa nivån för SU25 när flygplanet var ensamt i luftrummet är också en fråga som ingen gett ett vettigt svar på.

 • Typiskt för falskflagg-operationer. Snabbt och storvulet kommer alla fulmedier ut och påstår saker i kör, draget rakt ur arslet, därefter politikerna med lösningen, som var själva planen från början, i det här fallet Putin-hets åt det militärindustriella komplexet som vi medborgare ska betala notan för. Skulle inte förvåna mig om flygplanet var tomt.

 • birger birgersson

  Personligen är jag övertygad om att det var ett misstag oavsett vem som sköt ner planet. Ryssland har dock (tillsammans med utbrytarna i Don-bas) hindrat internationella observatörer/utredare att delta i utredningen och sådant gör mig alltid misstänksam.

 • I love PJ

  Skönt att se Fabian still going strong efter etablissemangets försök till att krossa honom! Bra analys Fabian, håller helt med dig!

 • I love PJ

  Märkligt att ni refuserar mina inlägg som är helt oskyldiga!! Då är ni inte ett dugg bättre än fake news media som selekterar och censurerar!

”Oförklarligt” varför just Sverige är våldsdrabbat?

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETI veckans nummer berättar vi om vice rikspolischefen Mats Löfving som äntligen berättar sanningen om de kriminella klanerna. Trots de ovanligt tydliga uttalandena vill statsministern fortfarande inte koppla den eskalerande kriminaliteten till invandring från specifika länder, men inte ens vice rikspolischefen verkar vilja inse hur det ligger till och menar att de många dödsskjutningarna i Sverige inte går att förklara.

Vetenskap, modell Expo

OPINION: KARL-OLOV ARNSTBERGStiftelsen Expo finansieras av statliga Kulturrådet och en rad organisationer som vill köpa sig PK-poäng. Man framställer sig gärna som en pålitlig källa till fakta om ”rasism och främlingsfientlighet”, och citeras regelbundet i systemmedia så fort dessa ämnen berörs. Men hur ligger det till med Expos skenbara saklighet? Professor Karl-Olov Arnstberg prövar om Expos logik möter grundläggande vetenskapliga kriterier.

Beundrande idolporträtt

KRÖNIKAExpressens klimatreporter Karin Sörbring har höga tankar om miljöprofessorn Johan Rockström. Dem luftade hon i en beundrande intervju i söndags 13/9. Där kallades Rockström ”en av världens främsta miljö- och klimatforskare”.

Löfven vet inte vad han skrev under

KRÖNIKANär Stefan Löfven skrev under EU-avtalet om 8 000 miljarder i ”coronastöd” till vissa länder förstod han inte dokumentets egentliga innehåll. Det är otänkbart att han då skulle skrivit på.

Svenska kyrkan stoppar AfS från att kandidera

LEDAREKyrkostyrelsen stoppar Alternativ för Sverige (AfS) från att ställa upp i kyrkovalet i Svenska kyrkan nästa år. Om detta beslut står fast innebär det att svenska demokratin kan dödförklaras på riktigt.

Tidigare milda vintrar

KRÖNIKADe som varnar om hotande global uppvärmning tar den gångna svenska vintern som exempel. Den var förvisso ganska mild söderöver. Men de nämner inget om all snö som föll i Norrland och på sina håll låg kvar långt in i juli.

Pinsamt medialt försök att avleda uppmärksamheten

KRÖNIKAUnder en vecka som bjöd på både muslimska upplopp och ett synnerligen grovt övergrepp på en kyrkogård, fastnade medier och politiker för en rapport från Försvarshögskolan. Dess innehåll var varken nytt eller särskilt uppseendeväckande, men blev uppenbarligen det halmstrå som etablissemanget behövde när det mångkulturella experimentets avigsidor blev särskilt tydliga.

Är Dan Park Sveriges svar på van der Lubbe?

OPINION: MAGNUS STENLUNDDen danske politikern Rasmus Paludans tänkta koranbränning i Rosengård diskuteras flitigt. Den som ansökte om demonstrationstillstånd är den svenske gatukonstnären Dan Park, som verkar helt oberörd för den fara han utsätter sig för. Var det rätt att bränna en koran för att visa att muslimer sätter gränsen för yttrandefriheten i Sverige? Veckans debattör, författaren Magnus Stenlund, tror att det kan få motsatt effekt och skapa sympati för muslimer.

Gå till arkivet

Send this to a friend