Skip to Content

Fabian Fjälling. Foto: Privat

Sanningen om MH17?

Digital utgåva

Den nya uppgiften om MH17-katastrofen är något som i sig själv borde leda till att personer som Wolodarski, Wolfgang Hansson och andra ställs inför rätta, och att lögnmedier som DN/SvD/Expressen/Aftonbladet läggs ner.

Publicerad: 29 mars, 2019, 13:38

 • Svenska

Läs även

Nu har en avhoppad underrättelseofficer från Porosjenkoregimen i Ukraina kommit ut med uppgifter om att det troligen var den ukrainska regimen som låg bakom nedskjutningen av MH17. Tyvärr ligger väl händelsen så långt bort i tiden att den försvinner in i glömskans dimma för dem som fortfarande proppar sina hjärnor fulla med lögner från gammelmedia.

Etablissemangets narrativ ”Putin är den nye Hitler som utövar ondskefullt inflytande på allt; från de västerländska demokratierna till det dåliga vädret” håller på att rämna ordentligt. Den nya uppgiften om MH17-katastrofen är något som i sig själv borde leda till att personer som Wolodarski, Wolfgang Hansson och andra ställs inför rätta, och att lögnmedier som DN/SvD/Expressen/Aftonbladet läggs ner. Detta medan deras före detta anställda får inrikta sig på att lära sig koda.

Konstigt nog kom de första rubrikerna och löpsedlarna om att Putin skjutit ned MH17 i alla västvärldens tidningar nästan innan sista vrakdelen slagit i marken. Utredningar om flygolyckor brukar ta, om inte åratal, så i alla fall många månader. Och innan en utredning är klar så brukar de som har ett någorlunda uppriktigt förhållande till sanningen inte säga ett knyst om vad som hänt eller vem som bär skulden.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Fabian Fjälling

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • plexgear

  Vi som inte är så lättlurade som folk som läser MSM-media vet redan om att det var ukrainarna som slöt ner MH17 i en false-flag operation iscensatt att Kievregimen, CIA och Israel! Det troligaste scenariot är att en ukrainsk BUK-missil träffade och tvingade ner planet på lägre höjd och att man sedan gjorde slut på det skadade planet med jaktplanseld för att hindra det från att landa! Och den utpekade jaktplanspiloten dog för ett tag sedan under mystiska omständigheter.

  • Knutkalas

   skulle vara intressant att få höra något från stritspilotens anhöriga om det kan stämma med deras syn på händelsen om den går att bekräfta

  • HandsomeHank

   Varför beordrades planet ner till den operativa nivån för SU25 när flygplanet var ensamt i luftrummet är också en fråga som ingen gett ett vettigt svar på.

 • Typiskt för falskflagg-operationer. Snabbt och storvulet kommer alla fulmedier ut och påstår saker i kör, draget rakt ur arslet, därefter politikerna med lösningen, som var själva planen från början, i det här fallet Putin-hets åt det militärindustriella komplexet som vi medborgare ska betala notan för. Skulle inte förvåna mig om flygplanet var tomt.

 • birger birgersson

  Personligen är jag övertygad om att det var ett misstag oavsett vem som sköt ner planet. Ryssland har dock (tillsammans med utbrytarna i Don-bas) hindrat internationella observatörer/utredare att delta i utredningen och sådant gör mig alltid misstänksam.

 • I love PJ

  Skönt att se Fabian still going strong efter etablissemangets försök till att krossa honom! Bra analys Fabian, håller helt med dig!

 • I love PJ

  Märkligt att ni refuserar mina inlägg som är helt oskyldiga!! Då är ni inte ett dugg bättre än fake news media som selekterar och censurerar!

Jag har blivit grovt kriminell

OPINION

IS-terroristerna, och vad gör vi med dem?

När man ser reportagen om IS härjningar, mördande och otroliga grymhet, förstår man att något är allvarligt fel. Men nu börjar vi förstå hur det ligger till med rekryteringen till denna terrororganisation. Det är i stor utsträckning redan gravt kriminella som sökt sig till kalifatet med syftet att bli något större, en upphöjd krigare.

Att vara lojal mot sin förtryckare

OPINION: KATERINA JANOUCHIdén att den nuvarande samhällsmodellen är den bästa sitter djupt rotad hos 80 procent av den svenska befolkningen – i alla fall sett till hur de röstade i det senaste riksdagsvalet. Kanske lägger de även handen på varma plattor gång efter annan i tron att de inte bränner sig nästa gång? Självbilden verkar svårast att rubba och hjärntvätten som svensken har översköljts med sedan barnsben sitter stenhårt, skriver Katerina Janouch, författare och debattör.

Systemmedias indoktrinering

KRÖNIKAVad är de bakomliggande orsakerna till att etablerade medier ägnar sig åt ”fake news” ofta på ett likriktat och enögt sätt? Det spekuleras ibland om bakomliggande konspirationer, men sanningen är både enklare och mer komplicerad än så.

När inte ens Volvo-chefen kan hålla tyst längre …

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETGöteborg är för otryggt, menar Volvos vd Håkan Samuelsson, och det gör det svårt att rekrytera utländska experter. Nu hotar mångkulturen alltså hela Västsveriges födkrok, men fortfarande får man höra bortförklaringar som att ”Samuelsson borde läsa på” och trams som ”fler vuxna förebilder”.

Sverige har inte råd med allas lika värde

KRÖNIKARegeringen och dess stödpartier gör sitt bästa för att förtränga verklighetens bokslut. Det hjälper inte att dra till med floskeln om allas lika värde i sammanhang där det inte har någon som helst relevans. En annan propagandistisk dimridå är målsättningen att inte ställa grupp mot grupp. Hur kan man fatta beslut om prioriteringar i samhället och budgeten utan att just ställa grupp mot grupp? Tänk om våra förtroendevalda beslutsfattare kunde införa så mycket ärlighet i debatten att de slutade tala fikonspråk.

Vi har seglat över kanten

OPINION

Vänsterliberal kollaps i EU-valet

KRÖNIKAEn fartblind, vänsterliberal elit fortsatte att ånga på om mer överstatlighet, EU-skatter och jordens klimatundergång. Men väljarna tycks inte helt imponerade, Liberalerna överlevde valet med nöd och näppe och frågan är om vi kan förvänta oss liberal självkritik eller liberal självutplåning framöver.

Gå till arkivet

Send this to a friend