Skip to Content

Luisa-Marie Neubauer syns ofta vid Klimat-Gretas sida. Foto: Twitter
GLOBALISM

Soros-finansierad organisation bakom Klimat-Greta

Digital utgåva

Är Klimat-Greta bara en vanlig 16-årig tjej som vill rädda jorden, eller en frontfigur för stora globalistiska krafter? Nya Tider har kikat bakom kulisserna.

Publicerad: 23 april, 2019, 12:20

  • Svenska

Läs även

Greta "Klimat-Greta" Thunberg har gjort sig känd över hela världen för sin kamp för lägre temperaturer på jorden. Det hela började med att hon genomförde en skolstrejk där hon satt utanför riksdagen och protesterade mot påstått varmare väder. Få kunde nog då tänka sig att hon snart skulle träffa påven, tala inför FN och bli nominerad till Nobels Fredspris.

Så vem är då denna superkända ungdom? Greta Thunberg är 16 år gammal och dotter till den kända operasångerskan och vänsteraktivisten Marlena Ernman, som har hjälpt henne med aktivismen. Klimat-Greta har även en coach vid namn Luisa-Marie Neubauer. Hur stor är sannolikheten att en 16-åring som sätter sig utanför riksdagen kan få hela världens skolungdomar att gå ut och strejka för klimatet? Och hur ofta har 16-åringar egna aktivist-coacher?

Luisa-Marie Neubauer, som figurerat på ett stort antal bilder och filmer tillsammans med Greta, tillhör organisationen ”one foundation” där ett flertal namnkunniga personer figurerar som finansiärer, bl a Bono och Bill och Melissa Gates – men också mångmiljardären George Soros, känd för sin valutaspekulation och kanske ännu mer som fader till det globala, radikala och vänsterliberala lobby- och aktivistnätverket "Open Society".

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Jonas Persson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

F.d. bankchef om EU:s stödpaket: Vi blir skuldslavar!

Den 24 mars röstar riksdagen om EU:s kontroversiella ”återhämtningsfond” som mer än dubblar EU:s budget. Johan Sandwall, före detta bankchef, är starkt kritisk och menar att svenska folket blir skuldslavar. I denna intervju berättar han om hur han insåg att banksystemet är ett prydamidspel och resonerar kring EU och de svenska makthavarnas globalistiska planer.

Bilderbergmötet inleds idag

Årets möte med den hemlighetsfulla Bilderberggruppen inleds idag i Montreux, Schweiz. Omkring 130 medlemmar av den internationella finansiella och politiska eliten kommer att deltaga, som vanligt under sträng sekretess. Från Sverige deltar bland andra Moderaternas partiledare Ulf Kristersson.

Nytt avtal: Migration blir en ”mänsklig rättighet” – Ingen debatt när svenska regeringen skriver på avtalet

REPORTAGEI december kommer FN:s medlemsstater att skriva under det så kal­lade ”Global Compact on safe, orderly and regular Migration” vid ett möte i Marocko. I ramverket klassas migration som en ”mänsklig rättighet”. Trots de enorma konsekvenser som Global Compact riskerar att leda till om det omsätts i nationell lagstiftning, har såväl politiker som medier varit tysta om avtalet.

Svensk katolsk kardinal stödjer vänsterupprop

INRIKESDen svenske kardinalen och biskopen för Stockholms katolska stift, Anders Arborelius, har i dagarna tillsammans med den katolska hjälporganisationen Caritas, undertecknat ett upprop för i princip fri invandring. Vidare nämns i uppropet kamp för ”HBTQI”-rättigheter och kamp mot traditionell syn på familj och hem.

Soros bekostar mobilapp som hjälper illegala invandrare att undvika myndigheter

USAGeorge Soros har nyligen avslöjats med att finansiera utvecklandet av en app som skall hjälpa illegala invandrare att hålla sig undan myndigheter och polis. Det hävdar amerikanska Fox Business.

Israel utvisar tusentals afrikanska migranter – till Europa

ISRAELIsrael har nyligen kommit överens med FN om ett flyktingavtal som innebär att tusentals afrikanska migranter, som tidigare invandrat till den judiska staten, skall utvisas och omlokaliseras till Europa och Canada. Endast hälften av de totalt 39 000 afrikanerna får stanna i Israel.

Litet är vackert: Chris Poll om robotar och kapitalismens framtid

REPORTAGEVi måste vara beredda på en omfattande förändring när robotarna ersätter människan i tillverkningsindustrin, men den kan vara väldigt positiv för människan, menar den brittiske finansmannen Chris Poll. Under den antiglobalistiska konferensen i Chisinau argumenterade han för att automatiseringen kommer att göra tillverkningen mer lokal, då priset på arbetskraft inte kommer att spela någon roll längre.

Ungern inför restriktioner mot NGO:er

UNGERNDet ungerska parlamentet beslutade den 13 juni att internationellt finansierade ickestatliga frivilligorganisationer, NGO:er, måste redovisa sina finansiärer och offentligt tillkännage det faktum att man sponsras med utländska pengar. Lagen anses vara ett steg i premiärminister Viktor Orbáns kamp mot den globalistiske multimiljardären George Soros.

Gå till arkivet

Send this to a friend