Skip to Content

Polisen spärrade av området. Foto: Nya Tider
NOTIS

25-årig man mördad i Svalöv

Digital utgåva

En person har gripits av polisen misstänkt för att ha mördat en 25-årig man i Svalöv.

Publicerad: 21 oktober, 2020, 14:20

  • Svenska

Läs även

Det var under måndagseftermiddagen vid 18-tiden som polisen tillkallades till ett trapphus i ett flerfamiljshus i den skånska orten Svalöv. Där hittade man en allvarligt skadad 25-årig man som utsatts för grovt våld. Ambulans tillkallades och förde mannen till sjukhus, men mannens skador var så pass allvarliga att hans liv inte gick att rädda.

Under kvällen bekräftade polisen att mannen dött till följd av sina skador.

– Vi har underrättat de anhöriga, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisregion Syd till Aftonbladet.

Under måndagskvällen genomförde dörrknackning och platsen där mannen hittades spärrades av. Senare på måndagskvällen syntes flera polispatruller och en hundpatrull användes för att göra sökningar inom det avspärrade området.

Hundar sattes in i sökandet. Foto: Nya Tider

 

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend